Dodaj do ulubionych

Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2012)

06.05.11, 19:04
Czy możecie polecic mi jakiś sprawdzony zespół na wesele z Radomia, Szydłowca bądz okolic?
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 19:23
      Zależy jaką chcesz mieć muzykę. Jeśli chcesz taką żeby bawić mogli się wszyscy od nastolatków do emerytów to polecam "Max". Szef tego zespołu mieszka gdzieś koło Wolanowa i nazywa się chyba Farbiszewski Grrzegorz.
      • zagrywka5 Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 06.05.11, 19:54
        Chciałabym zespół który będzie potrafił rozkrecic impreze, tak zeby moi goscie nie schodzili z parkietu:)Który bedzie miał pomysły na fajne konkursy, który będzie fajnie towarzyszył przy stołach. I najlepiej zeby miał perkusje i gitare...
        • Gość: jan Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 20:06
          Uważam ze te warunki spełniają. Grają na weselach już bardzo długo i ciężko trafić u nich wolny termin.
    • Gość: Marzena Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.subscribers.sferia.net 16.06.11, 22:04
      Polecam zespół Deniverse ze Skarżyska-Kam. Tu jest namiar na ich stronę: www.deniverse.com
      Grają na żywo i robią to świetnie :-)
      • Gość: Pati Tylko Maxime :) IP: *.205.17.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.11, 17:47
        tyle że nie wiadomo czy termin mają.
    • Gość: Gość weselny Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.siedlce.vectranet.pl 09.10.11, 23:57
      Polecam Zespół muzyczny "Standard" z Iłży. Grają wyłącznie na żywo, w tym samym składzie 19 lat. Perkusja, klawisze, bas, gitara, saksofon. Bardzo kontaktowi, świetnie bawią gości. Marsze u Pani Młodej, Pana Młodego. Super zabawy oczepinowe. Krótkie przerwy. Grają za stołami. Dedykacje do bólu. Muzyka dla każdego. Grali w mojej całej rodzinie, chyba 5 wesel. Każde superowe. Polecam.Posiadam e-maill standard92@wp.pl i nr tel. 663353605 lub 504585243. Mają też profil na naszej klasie. Jeszcze dodam że marsze grane: akordeony, werbel, tamburyn, saksofon. Mają b. dużo wesel, ale może ten termin jest wolny?
      Pozdrawiam Wyszukiwarka: Standard, Iłża
    • anna3420 Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 11.10.11, 14:28
      Polecam dobrą stronę z kapelami weselnymi, bardzo duży wybór różnorodnej muzyki, DJ-ów oraz kapel weselnych. Zespoły weselne – bardzo duży katalog!.
    • Gość: palacdomaniowski Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.radom.vectranet.pl 13.10.11, 20:22
      www.palacdomaniowski.pl
    • Gość: basia791 Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.multimo.pl 22.10.11, 12:56
      A ja ci polecam zespół Niagara Band. Grają tak, że rzeczywiście goście nie schodzą z parkietu. Przez cały czas grają fajne taneczne kawałki, żadnych usypiaczy, a biesiada jest po prostu wspaniała. Co prawda są z Lublina, ale to nie jest daleko od Radomia. Oto ich strona www.niagaraband.pl
    • Gość: al Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 15:25
      nie pomoże żaden zespół jeśli goście będą marudni
    • marcinek1991a Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 02.11.11, 18:26
      jesteśmy zespołem grającym muzykę w 5 osobowym składzie wyłącznie na żywo z utworów lat 70 poprzez utwory góralskie jak i nowe hity tel 664087261 www.goldsaxband.ugu.pl

zespół bezalkoholowy grający do ostatniego gościa promocyjna cena na 2012 rok!
      • marcinradom Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 02.11.11, 20:28
        Jeśli jakiś zespół ma wolny termin na 9 miesięcy do przodu to znaczy, że albo zespół jest marny, albo ktoś odwołał wesele. Z praktyki wiem, że dobre zespoły mają terminy obłożone na ponad rok do przodu. Oczywiście im dłużej będziesz zwlekać tym mniejszy wybór będziesz mieć.
        My z żoną wybraliśmy STB, o której to formacji jest tu osobny wątek. Opinie są różne, jednak ja, moja żona i nasi goście byli w 100% zadowoleni, rzec można zachwyceni.
        Co prawda na naszym weselu grali w innym składzie, jednak znając pana Leszka w ciemno mogę ich polecić. Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaję ich stronę: zespolstb.pl
    • Gość: kontrabanda Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.radom.vectranet.pl 04.12.11, 16:43
      Witam,
      Jesteśmy 4 osobowym zespołem z Radomia.
      Zapraszamy na naszą stronę
      www.zespol-kontrabanda.pl
    • Gość: Infinita Music Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.polkowice.vectranet.pl 27.02.12, 15:37
      Polecam zespół INFINITA MUSIC www.infinitamusic.pl POZDRAWIAMY I ZAPRASZAMY:)
      e-mail: infinitamusic@interia.pl
      • Gość: flecik Re: oto sprawdzony zespoł na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 27.02.12, 18:48
        Kapela wiejska z Pacanowa wspomagana przez OSP pod dyrekcję Jużka Zasrańcowego .. .
    • Gość: soundforce- zespół Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 22:17
      Witam,
      zapraszam na stronę zespołu muzycznego www.soundforce.pl

pozdrawiam,
      Ewa N.
    • falkowski.marcin Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 22.04.12, 23:35
      Witam serdecznie,

Ze Śląska do Radomia wcale nie jest tak daleko, w związku z czym chętnie podejmiemy się tego wyzwania jakim miałoby być zagranie na Państwa weselu - tym bardziej, że mamy wolny termin tego dnia.

Zapraszam na naszą stronę internetową: www.weselsi.com.pl

Pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: Aga Re: Szukam sprawdzonego zespołu na wesele(28.07.2 IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.12, 20:58
      www.nexus.org.pl Moze nie mieszakaja blisko Ciebie ale jezdza po calej Polsce i sa naprawde swietni. Grali u mnie na weselu! I wszyscy byli bardzo zadowoleni. Goraco polecam! A jezeli chodzi o cene mozna sie z nimi dogadac :) Spiewaja i graja wrecz cudownie :) Jak wesele to tylko z Nexusem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka