Dodaj do ulubionych

Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 11:54
Jestem wspaniałym prezydentem Radomia.
1/ Stworzyłem wiele miejsc pracy.
2/ Doprowadziłem do wzrostu gospodarczego Radomia.
3/ Doprowadziłem do polepszenia życia codziennego mieszkańców.
4/ Stworzyłem dużo inwestycji, które przyniosą wiele dobrego dla miasta (cargo,
Plaza itp.).
Chce być jeszcze lepszym w następnej kadencji. Dlatego proszę was o głos.
P.S. To wszystko szczera prawda! Tak szczera jak i to, że nigdy nie byłem
karany za jakiekolwiek nieprawidłowości zawinione przeze mnie lub podległy mi
Urząd ( uwaga! pkt. 1 i 3 dotyczy członków SLD i ich rodzin).
Obserwuj wątek
    • Gość: RADAR Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.js.dial-in.ats.pl 04.03.02, 14:11
      TYLKO NIE TO JUŻ CHYBA NIC W TYM MIEŚCIE NIE ZOSTAŁO CO MOŻNA JESZCZE
      SPIER..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • bialy123 Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia 10.05.02, 08:57
        Gość portalu: RADAR napisał(a):

> TYLKO NIE TO JUŻ CHYBA NIC W TYM MIEŚCIE NIE ZOSTAŁO CO MOŻNA JESZCZE
        > SPIER..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jest jeszcze pare groszy które mozna zap.....

• Gość: patryk Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.internet.radom.pl 02.03.06, 15:33
        adam wlodarczyk byl najlepszym prezydentem jaki sie dotychczas trafil w radomiu
    • Gość: kibic Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 15:06
      Adamie zapomniałeś się pochwalić, że dałeś nam superligę w siatkówce razem ze
      swoim towarzyszem Nitą. W ogóle za twojej kadencji staliśmy sie sportową potęgą!
      • Gość: Konrad Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.js.dial-in.ats.pl 16.04.02, 11:05
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> Adamie zapomniałeś się pochwalić, że dałeś nam superligę w siatkówce razem ze
        > swoim towarzyszem Nitą. W ogóle za twojej kadencji staliśmy sie sportową potęgą
        > !

Gratuluje awansu Czarnych panie Jacku:)

• Gość: Robo Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.js.dial-in.ats.pl 09.05.02, 14:48
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> Adamie zapomniałeś się pochwalić, że dałeś nam superligę w siatkówce razem ze
        > swoim towarzyszem Nitą. W ogóle za twojej kadencji staliśmy sie sportową potęgą
        > !

A jak będziemy teraz wprowadzać BROŃ do pierwszej ligi:)
        Sponsora już mamy:))
        Bo społeczeństwo i kibiców to mamy w Radomiu bogatych i ofiarnych:)
    • max1234 Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia 05.03.02, 10:45
      Na prezydenta :))))))))) chyba sam tylko na siebie zagłosuje:))
      Niewielu będzie głosowało na człowieka kilkukrotnie karanego:)))
      Nawet w SLD ma wielu oponentów.
    • Gość: Robo Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.js.dial-in.ats.pl 08.03.02, 10:17
      Należy dodać jeszcze cały sztab kopetentnych fachowców z sukcesami np. p.Golka
      (święcił sukcesy jako dyrektor w nieistniejącym już ELMACIE)obecnie Dyrektor
      MOSIRU który też niebawem zmieni nazwe na ELMET :))) np. p. Mazurkiewicz - dyr
      Radkomu, będzie wydmuchiwał gorącym powietrzem metale ciężkie z kompostu (
      powszechnie chwalił się swoim projektem) :)))) ect.
    • Gość: Janusz Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.radom.leased.ids.pl 08.03.02, 11:05
      Towarzyszu Włodarczyk zróbcie coś dobrego dla miasta i nie kandydujcie na drugą
      kadencję. Cztery lata Pańskich rządów określić można jednym zdaniem - Co by tu
      jeszcze spieprzyć? To Pana mądra polityka doprowadziła do upadku miasta.
      Zwiększyło się bezrobocie, likwiduje się szkoły, niszczy wizytówkę
      miasta "Czarnych". Pan Towarzyszu Włodarczyk buduje twierdzę z wysokim płotem i
      kratami w oknach, o willi na ulicy Białej nie wspomnę. Czy na to stać
      Towarzysza z prezydenckiej pensji , czy może wygrywa Pan w pokera? Cargo którym
      Pan tak się chwali załatwiła prawica, a Towarzysz czeka z podpisem do wyborów
      bo takie są partykularne interesy partii. Pana przekręty służą wąskiej grupie
      cwaniaczków. Dlatego Towarzyszu Włodarczyk szykuj się Pan ale nie na
      Kilińskiego tylko na Kozią Górę.
    • Gość: Bohdan Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.radom.leased.ids.pl 08.03.02, 11:10
      I jeszcze jedno Towarzyszu, może Obywatelu Włodarczyk. Radom przeżył już jedną
      tragedię - w momencie wyboru Pana na prezydenta. Modlę się jeszcze, aby nasze
      miasto nie przeżyło kolejnej tragedii, która nastąpi w momencie jak Pana
      sklonują. Mam nadzieję, że w niedługim czasie dostanie Pan wilczy bilet, a za
      wyexportowanie bądź wyeksmiotwanie Pana za granicę dołożę nawet z własnej
      kieszeni.
      • Gość: libra Re: Adam W?odarczyk ponownie na Prezydenta Rad IP: 208.14.202.* 09.03.02, 05:26
        Gos´c´ portalu: Bohdan napisa?(a):

> I jeszcze jedno Towarzyszu, moz˙e Obywatelu W?odarczyk. Radom przez˙y? juz˙
        jedna˛
        > tragedie˛ - w momencie wyboru Pana na prezydenta. Modle˛ sie˛ jeszcze, aby
        nasze
        > miasto nie przez˙y?o kolejnej tragedii, która nasta˛pi w momencie jak Pana
        > sklonuja˛. Mam nadzieje˛, z˙e w nied?ugim czasie dostanie Pan wilczy bilet, a
        za
        > wyexportowanie ba˛dz´ wyeksmiotwanie Pana za granice˛ do?oz˙e˛ nawet z w?asnej
        > kieszeni.
        No niezle, gratululuje! Ja w Radomiu mam Wszystkich Swoich Bliskich: Rodzicow i
        Brata, ale oni patrza na te poczynania postkomunistycznych kacykow juz z innego
        wymiaru. Wszedzie jednak jest to samo. Tutaj, w tym kraju, gdzie rzadzi tylko
        mamona i gold, wszyscy widzieli, jakie to byly dzikie igrzyska na Dzikim
        Zachodzie i jakie tu rzadza specyficzne reguly, ustanawiane zwykle w imieniu
        prawa, wylacznie dla wlasnych interesow, a ci bezkarni, publiczni oprawcy,
        pozbawieni jakiejkolwiek dyscypliny sa tylko "innego rodzaju" sekta talibow.
        W Radomiu musicie wziac sprawy w swoje rece i wyeliminowac tych, co rujnuja
        Wasze zycie i nasza Polske.
    • mad27 Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia 09.03.02, 12:24
      Szanowny Panie Prezydencie, mam nadzieję, że Pan wie, iż kadencja prezydencka
      nie trwa wiecznie, a ludzie niezwyczajni są do okazywania wdzięczności za
      okazane im dobro. W związku z tym proszę odejść już do lamusa historii i
      zostawić swe miejsce dla innych ... przez kolejne kilka lat jakaś inna rodzina
      będzie mogła podreperować swój nadwątlony kapitał, bo kto wie czy w wyniku
      dalszych "dobrych" rządów ktokolwiek bedzie jeszcze zamieszkiwał nasze kochane
      miasto - no może za wyjątkiem pracowników hipermarketów, urzędu skarbowego i
      syndyków masy upadłościowej - nie wspominając o członkach Rady Miejskiej i
      działaczach politycznych.
    • Gość: KibicWL Re: Adam Włodarczyk sam nie odejdzie IP: *.157.60.137.Dial1.Washington1.Level3.net 10.03.02, 15:28
      Szanowni Dyskutanci, jestem po waszej stronie, jezeli to prawda co piszecie.
      Ale niestety Wasze pobozne zyczenia tylko wtedy beda spelnione, gdy poprzecie
      moja kandydature na prezydenta miasta Radomia. Od ponad miesiaca dobijam sie
      tutaj na Forum o poparcie i choc juz otrzymalem dwa solidne glosy poparcia i
      kilku z pewnym wahaniem zachecam Was goraca do zorganizowania sie wokol mojej
      osoby. Podalem juz moje generalne kwalifikacje na to stanowisko a takze
      posiadam mnostwo pomyslow na postawienie Radomia na nogi. Ale najwazniesze
      jest to, ze zagwarantuje nadzieje, optymizm, i wykorzystam dla wspolnego dobra
      kazdego kto chece poprawic sytuacje w Radomiu, nawet Pana Prezydenta
      Wlodarczyka. Wiec moze obiecuje cud. Jestem Chalubinszczakiem z lat 60tych,
      ktory miastu zawdziecza swoj najwaznieszy okres w rozwoju osobowosci. Jest
      zle wiec biegne na pomoc.

KibicWL
      • malaki Re: Adam Włodarczyk sam nie odejdzie 11.03.02, 19:42
        Gość portalu: KibicWL napisał(a):

> Szanowni Dyskutanci, jestem po waszej stronie, jezeli to prawda co piszecie.
        > Ale niestety Wasze pobozne zyczenia tylko wtedy beda spelnione, gdy poprzecie
        > moja kandydature na prezydenta miasta Radomia. Od ponad miesiaca dobijam sie
        > tutaj na Forum o poparcie i choc juz otrzymalem dwa solidne glosy poparcia i
        > kilku z pewnym wahaniem zachecam Was goraca do zorganizowania sie wokol mojej
        > osoby. Podalem juz moje generalne kwalifikacje na to stanowisko a takze
        > posiadam mnostwo pomyslow na postawienie Radomia na nogi. Ale najwazniesze
        > jest to, ze zagwarantuje nadzieje, optymizm, i wykorzystam dla wspolnego dobra
        > kazdego kto chece poprawic sytuacje w Radomiu, nawet Pana Prezydenta
        > Wlodarczyka. Wiec moze obiecuje cud. Jestem Chalubinszczakiem z lat 60tych,
        > ktory miastu zawdziecza swoj najwaznieszy okres w rozwoju osobowosci. Jest
        > zle wiec biegne na pomoc.
        >
        > KibicWL

Gratuluję. Dobrego samopoczucia!
        • Gość: KibicWL Re: Adam Włodarczyk sam nie odejdzie IP: *.157.62.232.Dial1.Washington1.Level3.net 11.03.02, 21:39
          malaki napisał(a):

>
          > Gratuluję. Dobrego samopoczucia!

Dziekuje. Ale to nie wystarczy. Wlacz sie do mojej kamanii wyborczej.
          woodylipinski@37.com

• Gość: modaR Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 16:26
      KibicWL chyba Cię poprę w wyborach za Twoją determinację i upór w dążeniu do
      celu. Tylko, że Radomia nie stać już na pomyłki!!! Dlatego proponuję, żeby
      każdy kto będzie chciał kandydować na Prezydenta Radomia podpisał deklarację o
      następującej treści: "Uroczyście oświadczam, że w przypadku wygrania wyborów na
      zaszczytne stanowisko Prezydenta Radomia będę ściśle realizował swoje wyborcze
      obietnice. Jeżeli nie spełnię chociaż jednej, cały swój majątek daruję na cele
      charytatywne i nie będę kandydował do samorządu ani parlamentu przez najbliższe
      20 lat". Kto podpisze taką deklarację zagłosuję na niego w ciemno!!!
    • Gość: Pereira Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 16:40
      CO ZA PEDAŁ TO PISAŁ!!!

PAN WŁODARCZYK JEST SKROMNĄ OSOBĄ

I NIGDY NIE ODWAŻYŁBY SIĘ PISAĆ O SWOICH SUKCESACH

A ZWŁASZCZA W TAK MEZOPOTAMSKIM JĘZYKU.

CHŁOPCZE SKĄD SIĘ URWAŁEŚ?!?!?!?!?!?

MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE JESTEŚ UCZNIEM RADOMSKIEJ SZKOŁY,

BO PRZYNOSISZ NAM WSTYD!!!!

IDŹ DO DOMU

UPUŚĆ EMOCJOM PRZY MIESIĘCZNIKU „NOWY MEN”

I NIE ZALEWAJ NAS SWOIMI WYPOCINAMI.

ALE CIOTA.

JAK BABCIE KOCHAM!

WRÓŻĘ CI CAŁE ŻYCIE NA RĘCZNYM:)
      • Gość: Nobody Re: Pereira ma racje!!! IP: *.internet.radom.pl 16.04.02, 16:46
        Te tchórze prawicowe zawsze strzelały w plecy. Plują na SLD,ale wynik wyborów
        już jest przesądzony !!!!! Naród nie jest głupi, czerwoni mieli grubo ponad 40
        procent w wwyborach do sejmu, a skoro wynik im rośnie,tzn,że w Radomiu rządzą
        mądrze!!!
        • Gość: Rotoczyń Re: Pereira ma racje!!! IP: *.js.dial-in.ats.pl 17.04.02, 08:05
          Gość portalu: Nobody napisał(a):

> Te tchórze prawicowe zawsze strzelały w plecy. Plują na SLD,ale wynik wyborów
          > już jest przesądzony !!!!! Naród nie jest głupi, czerwoni mieli grubo ponad 40
          > procent w wwyborach do sejmu, a skoro wynik im rośnie,tzn,że w Radomiu rządzą
          > mądrze!!!

szczególnie w radomiu to było nawet 60% kretynie:)))))))
          wybory do parlamenty nie przekładają się na samorządowe w Radomiu SLD miało 30%
          wiec kazdy widzi że jesli prawica pójdzie razem to...............
          a tchórze nie podpisują się nazwiskiem

• Gość: Rotoczyń Re: Pereira ma racje!!! IP: *.js.dial-in.ats.pl 17.04.02, 08:34
          Gość portalu: Nobody napisał(a):

> Te tchórze prawicowe zawsze strzelały w plecy. Plują na SLD,ale wynik wyborów
          > już jest przesądzony !!!!! Naród nie jest głupi, czerwoni mieli grubo ponad 40
          > procent w wwyborach do sejmu, a skoro wynik im rośnie,tzn,że w Radomiu rządzą
          > mądrze!!!

szczególnie w radomiu to było nawet 60% kretynie:)))))))
          wybory do parlamenty nie przekładają się na samorządowe w Radomiu SLD miało 30%
          wiec kazdy widzi że jesli prawica pójdzie razem to...............
          a tchórze nie podpisują się nazwiskiem

• Gość: Konrad Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.js.dial-in.ats.pl 17.04.02, 08:11
        Gość portalu: Pereira napisał(a):

> CO ZA PEDAŁ TO PISAŁ!!!
        >
        > PAN WŁODARCZYK JEST SKROMNĄ OSOBĄ
        >
        > I NIGDY NIE ODWAŻYŁBY SIĘ PISAĆ O SWOICH SUKCESACH
        >
        > A ZWŁASZCZA W TAK MEZOPOTAMSKIM JĘZYKU.
        >
        > CHŁOPCZE SKĄD SIĘ URWAŁEŚ?!?!?!?!?!?
        >
        > MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE JESTEŚ UCZNIEM RADOMSKIEJ SZKOŁY,
        >
        > BO PRZYNOSISZ NAM WSTYD!!!!
        >
        > IDŹ DO DOMU
        >
        > UPUŚĆ EMOCJOM PRZY MIESIĘCZNIKU „NOWY MEN”
        >
        > I NIE ZALEWAJ NAS SWOIMI WYPOCINAMI.
        >
        > ALE CIOTA.
        >
        > JAK BABCIE KOCHAM!
        >
        > WRÓŻĘ CI CAŁE ŻYCIE NA RĘCZNYM:)

Czy ty massz jakąś geyomanie czy co ??????
        jeśli tak to idz na inne forum pewnie jakieś jest dla geyów !!!11
        rozumiem że robisz l..... panu W...... ale nie mususz się tym chwalić!!!

• Gość: Olewka Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.internet.radom.pl 17.04.02, 16:42
          jakis pacan roto- cos-tam próbuje zabierać głos w tej sprawie? Funkcjonariusz
          prawicowy decyduje za naród? Gościu śmieszny,lewica miała 36 procent i rządzi
          samodzielnie, a teraz pojdzie z Radomianami Razem Gospodarnym Radomiem i
          Samoobrona i zrobi ponad 50 procent,hehehehe. A prawica niech sie
          jednoczy,hehehee,oni zawsze łączą się przez podział,hheeehehehehe.Wasz czas się
          skończył cymbały!!!!!!!!!Włodarczyk na prezydenta marne robaki...
          • bialy123 Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia 19.04.02, 08:58
            Gość portalu: Olewka napisał(a):

> jakis pacan roto- cos-tam próbuje zabierać głos w tej sprawie? Funkcjonariusz
            > prawicowy

Tajnych funkcjonarjuszy to wy chyba macie w nadmiarze:))))))

decyduje za naród? Gościu śmieszny,lewica miała 36 procent i rządzi

W wyborach parlamentarnych w Radomiu, SLD nie miało 36% Kretynie
            A tylko 3 posłów to porażka, jeśli tego nie widzisz
            Liczyliście na min 5 i co??:)))))

> samodzielnie, a teraz pojdzie z Radomianami Razem Gospodarnym Radomiem i
            > Samoobrona i zrobi ponad 50 procent,hehehehe. A prawica niech sie
            > jednoczy,hehehee,oni zawsze łączą się przez podział,hheeehehehehe.Wasz czas się
            >
            > skończył cymbały!!!!!!!!!Włodarczyk na prezydenta marne robaki...

Robaczku
            Zobaczymy na jak długo :))))) U nas przynajmniej 90% członków ma wyższe
            wykształcenie i nie są to jakieś prywatne szkoły dziennikarstwa w SLD sytuacja
            wygląda odwrotnie 10%,ma wyższe wykształcenie w tym część z WSD i WSOS:)))no i
            może jeszcze WUMiL Dzięki pomysłom pana Kiragi i jeszcze kilku geniuszy robicie
            nam dobrą robotę oby tak dalej, tak trzymać Brawo SLD!!!!!!!!!!!

• Gość: Norbert Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.js.dial-in.ats.pl 20.04.02, 12:07
              bialy123 napisał(a):

> Gość portalu: Olewka napisał(a):
              >
              > > jakis pacan roto- cos-tam próbuje zabierać głos w tej sprawie? Funkcjonari
              > usz
              > > prawicowy
              >
              > Tajnych funkcjonarjuszy to wy chyba macie w nadmiarze:))))))
              >
              > decyduje za naród? Gościu śmieszny,lewica miała 36 procent i rządzi
              >
              >
              > W wyborach parlamentarnych w Radomiu, SLD nie miało 36% Kretynie
              > A tylko 3 posłów to porażka, jeśli tego nie widzisz
              > Liczyliście na min 5 i co??:)))))
              >
              > > samodzielnie, a teraz pojdzie z Radomianami Razem Gospodarnym Radomiem i
              > > Samoobrona i zrobi ponad 50 procent,hehehehe. A prawica niech sie
              > > jednoczy,hehehee,oni zawsze łączą się przez podział,hheeehehehehe.Wasz cza
              > s się
              > >
              > > skończył cymbały!!!!!!!!!Włodarczyk na prezydenta marne robaki...
              >
              > Robaczku
              > Zobaczymy na jak długo :))))) U nas przynajmniej 90% członków ma wyższe
              > wykształcenie i nie są to jakieś prywatne szkoły dziennikarstwa w SLD sytuacja
              > wygląda odwrotnie 10%,ma wyższe wykształcenie w tym część z WSD i WSOS:)))no i
              > może jeszcze WUMiL Dzięki pomysłom pana Kiragi i jeszcze kilku geniuszy robicie
              >
              > nam dobrą robotę oby tak dalej, tak trzymać Brawo SLD!!!!!!!!!!!
              >
              >

Z tym się wiąże prośba do środowisk prawicowych :)))
              podziękujcie panu Kiradze i jego zwierzchnikowi panu Wieczorkowi, który na
              spotkania z młodzieżą gimnazjalną i jej rodzicami zabiera doradców i odsyła do
              swoich pracowników bo jest ignorantem i nie potrafi się merytorycznie przygotować

• bialy123 Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia 20.04.02, 14:58
                Gość portalu: Norbert napisał(a):

> bialy123 napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Olewka napisał(a):
                > >
                > > > jakis pacan roto- cos-tam próbuje zabierać głos w tej sprawie? Funkcj
                > onari
                > > usz
                > > > prawicowy
                > >
                > > Tajnych funkcjonarjuszy to wy chyba macie w nadmiarze:))))))
                > >
                > > decyduje za naród? Gościu śmieszny,lewica miała 36 procent i rządzi
                > >
                > >
                > > W wyborach parlamentarnych w Radomiu, SLD nie miało 36% Kretynie
                > > A tylko 3 posłów to porażka, jeśli tego nie widzisz
                > > Liczyliście na min 5 i co??:)))))
                > >
                > > > samodzielnie, a teraz pojdzie z Radomianami Razem Gospodarnym Radomie
                > m i
                > > > Samoobrona i zrobi ponad 50 procent,hehehehe. A prawica niech sie
                > > > jednoczy,hehehee,oni zawsze łączą się przez podział,hheeehehehehe.Was
                > z cza
                > > s się
                > > >
                > > > skończył cymbały!!!!!!!!!Włodarczyk na prezydenta marne robaki...
                > >
                > > Robaczku
                > > Zobaczymy na jak długo :))))) U nas przynajmniej 90% członków ma wyższe
                > > wykształcenie i nie są to jakieś prywatne szkoły dziennikarstwa w SLD sytu
                > acja
                > > wygląda odwrotnie 10%,ma wyższe wykształcenie w tym część z WSD i WSOS:)))
                > no i
                > > może jeszcze WUMiL Dzięki pomysłom pana Kiragi i jeszcze kilku geniuszy ro
                > bicie
                > >
                > > nam dobrą robotę oby tak dalej, tak trzymać Brawo SLD!!!!!!!!!!!
                > >
                > >
                >
                > Z tym się wiąże prośba do środowisk prawicowych :)))
                > podziękujcie panu Kiradze i jego zwierzchnikowi panu Wieczorkowi, który na
                > spotkania z młodzieżą gimnazjalną i jej rodzicami zabiera doradców i odsyła do
                > swoich pracowników bo jest ignorantem i nie potrafi się merytorycznie przygotow
                > ać
                >

ha:)))))))
                normalne

• Gość: Robcio Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 17:39
      Pan Włodarczyk ponownie prezydentem Radomia ? tego chyba to miasto by już nie
      przetrzymało. Już dawno czas na wielkie zmiany.
    • Gość: Fidel Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.internet.radom.pl 24.04.02, 08:06
      Nie ma lepszego kandydata!!! Może jeszcze panowie Nita i Barszczyński,ale Adaś
      jest najbardziej popularny!!!
    • Gość: Ewcia Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.internet.radom.pl 26.04.02, 07:19
      Nie widze kandydata poza nim.
      • Gość: Ann Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: 212.244.146.* 26.04.02, 10:30
        Czy nie sądzisz, że wypowiedzi typu : Nie widzę nikogo poza nim nic nie wnoszą
        do dyskusji. Lepiej jest napisać, dlaczego uważasz p. Włodarczyka za tak
        wyjątkowego człowieka, że przesłonił Ci pozostałych kilkuset tysięcy radomian.
        Czy np. ujął Cie swoją wizją rozwoju Radomia a w szczególności sposobem
        zagospodarowania kilkunastu tysięcy bezrobotnych? A może uważasz że po kilku
        latach gospodarowania w Radomiu mieszkasz w mieście bez korupcji, bandytów w
        autobusach i porządnych dróg ? A co sądzisz o życiu kulturalnym w naszym
        mieście ? Dlaczego tak nisko stoimy w kwalifikacji preferencji biznesowych,
        naukowych i jakich tylko chcesz? Czy patrząc na p. Włodarczyka możesz go
        zapytać, jak sobie radził jako przedsiębiorca ? Niech Ci pokaże, co zrobił za
        swoje a nie publiczne pieniądze, ilu ludzi zatrudniał i jak prowadził swoją
        działalność. Pamietaj - chodzi o człowieka, który będzie wpływać na życie
        innych ludzi - także i tych bezbronnych bezrobotnych, którzy chcą usłyszeć coś
        więcej niż proste nie widzę nikogo poza nim.
        Pozdrawiam
        Ann
        • Gość: bodzio Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.4it.net.pl 26.04.02, 10:40
          Ann, bardzo rozsądnie, zawyżasz poziom. A swoją drogą miasto jest w takim
          stanie, że zaden prezydent tego nie ugryzie. Chyba, żeby pseudo liderów pseudo
          radomskich partii wyślemy na Marsa (one way ticket?!).
    • Gość: Marcin Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 09:14
      Gdy odda wszystko to co wziął.
      • Gość: Zdziwion Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: *.157.51.33.Dial1.Washington1.Level3.net 05.05.02, 05:38
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Gdy odda wszystko to co wziął.

Jezeli jest taki zly, chytry, i cwany, ze tyle nabral, to dlaczego nie ma kontr-
        kandydata ktory go moze "wysadzic z siodla", cos ci oponenci slabo
        prezentuja "slabosci" prezydenta.
        • Gość: fix Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Radomia IP: 217.96.36.* 09.05.02, 12:17
          Towarzysz Włodarczyk nie powinien pokazywać się w Radomiu.
          • Gość: fax Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.tkdami.net 14.02.03, 09:26
            Wyjechał do Ożarowa...
            • Gość: fox Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.radom.leased.ids.pl 27.02.03, 11:23
              ...i tam czeka na wolny fotel jak Piłsudski w Sulejówku.
    • Gość: aw Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.udn.pl 15.01.04, 10:53
      • Gość: tak,tak Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.udn.pl 20.01.04, 14:38
        • Gość: KKK Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 08:14
          tylko nie to!!! zresztą jak mu się prokuraratura do tyłka dobierze za to
          5000000 z jędzrzejczykiem to napewno nie bedzie myślał o prezydenturze
          • Gość: Rene Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.proxyplus.cz / 62.233.196.* 30.01.04, 12:48
            Nic mu nie zrobią razem z Jędrzejczykiem się z tego wywinie, przecież już mu
            kolesie szykują stołek w radomskim ZUS-ie zamienił stryjek Perzchalską na
            włodarczyka.
            Pozdrawiam
            • Gość: aparat Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.udn.pl 07.03.04, 11:41
              Ciekawe czy zdążą go obsadzić przed kompletnym upadkiem SLD?
              • Gość: Jan Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:02
                Z tego co wiem to dawno w SLD nie jest. I bardzo dobrze widac porzadny z niego
                czlowiek. Ma moj glos!
                • Gość: pupu Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:49
                  To że zwiał z sld świadczy jedynie o jego cwaniactwie, z uczciwością nie ma nic
                  wspólnego - przynajmniej w jego przypadku. Niezależnie do tego w jakie piórka
                  sie ubierze, to natura starego komunistycznego aparatczyka się nie zmieni.
                • Gość: olo1033 Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:44
                  Adam Włodarczyk był dobrym prezydentem.W/g mnie może ubiegać się ponowniena to
                  stanowisko.W chwili obecnej nie widzę innej kandydatury.Lepiej on niż tacy jak
                  Sońta,Rejczak czy inni z pod znaku Bóg wie jakiego.
                  • Gość: olo Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 08:44
                    Razem z Ukleją. Na razie są skłóceni, albo takich udają. Ukleja wyrzucił
                    podobno Włodarczyka i Funia Młodawskiego z domu, gdy ci pojechali tuż po
                    przegranych wyborach, prosząc Jolkę iżby sprawę mianowania Funia i innych
                    przydupasów na urzędników wzięła na siebie. Uchroniła by w ten sposób
                    Włodarczyka przed kompromitacją. Ale tego nie zrobiła.

Swoją drogą, czy Włodarczyk dalej jest cichym udziałowcem Uklei czy też
                    całkiem ich drogi się rozeszły?Czy ktos wie cos na ten temat?
                    • Gość: lokalny patriota Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.01.06, 16:55
                      Panie Adamie proszę się nie przejmować wypowiedziami bezmózgowych prawicowych
                      chuliganów. Im nic nie pomoże. Są chorzy nieuleczalnie na głupotę i nienawiść.
                      Pamiętamy inwestycje za Pana kadencji:wiadukt na Słowackiego (prawica wtedy
                      rządząca Radomiem potrafiła go tylko na cztery lata zamknąć), dwupoziomowe
                      skrzyżowanie na ul. Lubelskiej, ul. Mariacka, Żółkiewskiego itd. Zapraszamy do
                      rządzenia upadającym Radomiem. A oni niech zabierają ze sobą ultranieudacznika
                      Marcinkowskiego i wyprowadzą się z Radomia. Już dość naszkodzili temu miastu.
                      • Gość: człowiek z lewicy Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:22
                        Lokalny patrioto przestan odgrzewac wczorajsze dania.
    • Gość: vip71 ...a ja na proboszcza,p.wlodarczyk... IP: *.radom.pilicka.pl 21.11.05, 20:07
      a tak na marginesie ,wspominanie o panskiej kandydaturze jest nie na
      miejscu,mysle ze praca w strefie tarnobrzeskiej to moim zdaniem dla pana zbyt
      duze wyzwanie,a co dopiero wladza w miescie,a tak na koniec zapytam czy pamieta
      pan jak chlopcy z ligi republikanskiej pogonili pana z rynku w czasie
      uroczystosci 11 listopada,i wtedy okazal sie pan slabym prezydentem,a my
      potrzebujemy silnego prezydenta ktory zapewni nam realna szanse na naprawe wielu
      nabrzmialych problemow naszego miasta....pozdrowienia
      • Gość: donald Re: ...a ja na proboszcza,p.wlodarczyk... IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.05, 22:33
        NOTO MACIE KACZORA <BEDZIE RZADZIL KROPIDLEM I PALKA ??PATRZ POZNAN////
        • Gość: lolo Re: ...a ja na proboszcza,p.wlodarczyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 09:41
          Wal się Włodarczyk
    • Gość: Lokalny Patriota Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.01.06, 22:37
      "Człowieku z lewicy" a gdzie argumenty! Chyba, że chcesz dyskutować jak baba w
      pralni.
      • Gość: człowiek lewicy Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:02
        czy jestes jednym z wlezidupców A.Włodarczyka?: Czy jestes może Funiem
        Młodawskim?a może Zbysiem Zatorskim? aq Może Wieczorkiem? a może byłym przezesem
        MPK?
        Argumentów mam mnóstwo, wyłożę je gdyby rzeczywoście ten Człowiek próbował
        jeszcze raz wracać do polityki
        • Gość: lokalny patriota Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.01.06, 21:39
          Cierpisz na manię prześladowczą i pewnie jesteś człowiekiem nie lewicy ale hiper
          oszołomów prawicowych.A ja nie jestem żadnym z wymienionych ludzi. Nawet nie
          znam osobiście Włodarczyka.Dla mnie podstawowym argumentem jest to co wtedy w
          Radomiu zostało zrobione, bo to jest jedyny miernik zasług prezydenta. Może
          lepszy był dywersant Fałek (największe osiągnięcie to zamknięcie wiaduktu na
          Słowackiego na 4 lata) czy może Marcinkowski, który bojaźliwe przyjął kurs
          na przetrwanie i sprawił,że Radom nie dostaje nic ani z województwa ani
          z budżetu Państwa ani z UE? Totalny nieudacznik. Jeśli wybierasz ich
          prezydenturę to rzeczywiście nie możesz być partnerem w tej dyskusji bo
          ideologiczne uprzedzenia przedkładasz nad fakty.
          • Gość: człowiek lewicy Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:00
            Albo udajesz albo rzeczywiście zbyt mało ludzi znasz w Radomiu zwiazanych z
            lewicą, majacych osiagniecia, skoro uporczywie odgrzewasz wielokrotnie
            odstawione dania.
            • Gość: lewicujący Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.01.06, 10:45
              Włodarczyk na prezydenta, ale po moim trupie politycznym, jestem czlonkiem sld,
              ale przestanę nim być, jeśli dalej w sldówku będzie taki burdel. Przewodniczacy
              nic nie robi, wikiński rozdaje karty. Pamietam jak szczury uciekały z tonacego
              okrętu, a teraz chcą wrócić ? A gdzie honor pani sadowska? Przeciez sdpl to
              partyjka, żaden partner. Trzeba bylo zostać, jak było źle, a nie teraz wyciagać
              łapy po to co się wam nie nalezy. Myśle, że członkowie sld w radomiu nie są
              głupkami i nie pozwolą, żeby ta pani rozdawała karty. szkoda tylko, że
              szeregowi czlonkowie sa więcej warci niż desydenci w sld.
              • Gość: człowiek lewicy Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:27
                podzielam opinię
              • jastill Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra 28.01.06, 00:25
                Pisowcu ty nie jesteś lewcujący i nie wtrącaj sie w wewnętrzne sprawy lewicy.
                Sojusz Lewicy Demkratycznej wie co robić. Sami zdecydują jaki sojusz jest
                najlepszy dla Radomia.
                • Gość: lewicujący Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.01.06, 08:35
                  Jeśli to do mnie była ta mowa to jesteś w głębokim błędzie. Zapytaj członków
                  sld co o tym wszystkim myślą. Stępień to największy niedudacznik jakiego ziemia
                  nosiła. Wikiński mu pozwolił do wspólnego zdjecia pozować, wiec teraz zrobi
                  wszystko co mu wiki powie. A Wikiński sobie zaplanował, ze on bedzie
                  rozgrywajacym w radomiu i takim radomskim kwasniewskim. Połaczy lewicę. Tylko,
                  że nam szaraczkom to połączenie bokiem wyjdzie. Dziwne, że borówki sie nie boją
                  z nami współżyć już, przecież mamy HIVa.
    • Gość: jestem za Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.infoplus.com.pl 04.02.06, 19:43
      jestem za Adamem Wlodarczykiem!!! TAK!!!
      • Gość: never Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:16
        Wal sie wlezidupcu Wlodarczyka
    • Gość: always Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.infoplus.com.pl 11.02.06, 23:32
      Prezydent byl naprawde ok. Za!!!
      • przetracony_wikiego Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra 19.02.06, 23:49
        Szukamy pozytywnych cech Wikińskiego i jego otoczenia?
        • Gość: Halina Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.internet.radom.pl 02.06.06, 09:25
          Wikiński to młody i zdolny polityk i jeśli chce zjednoczyć lewicę w Radomiu to
          bardzo dobrze
          • Gość: raper Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.internet.radom.pl 05.06.06, 11:08
            uważam,ze Wikiński jest o wiele lepszy niż cała pozostała zgraja razem
            wzięta.Gość posiada klasę,jest inteligentny,wykrztałcony i wie o czym mówi.
        • Gość: KIBIC Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.dc.dc.cox.net 08.06.06, 15:49
          Ja nie popieram Lewicy nie Solidarnosciowej, ale uwazam, ze Wiklinski dobrze sie
          prezentuje, ma "talent polityka".
          • Gość: raf Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.internet.radom.pl 09.06.06, 10:20
            Wikiński to jedyny polityk który może zjednoczyć lewicę w Radomiu.
    • nina1955 Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra 13.06.06, 08:58
      panie Wlodarczyk pan zrobil duzo zlego niz dobrego RADOM jest miastem wymarlym
      nic sie nie dzieje mlodzi uciekaja z RADOMIA daj pan sobie spokoj zpolityka
    • Gość: dekom Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: 82.139.57.* 10.09.06, 00:09

Ustawa dekomunizacyjna uniemożliwi Marcinkowskiemu i Włodarczykowi
      ubieganie się o funkcę prezydenta. -Radom stracił 8 lat-
    • Gość: Adam Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 23:28

Marcinkiewicz nie może być prezydentem bo myli się ludziom Marcinkowskim a po
      za tym co to za prezydent który chodzi w białych skarpetach i nie zna słowa
      dziękuję i przepraszam.
      Włodarczyk teraz dużo obiecuje a jak wygra to zapomni nawet o swoich kolegach
      nie wspominając o mieście i mieszkańcach
      Kosztowniak i cała reszta to jakieś spady
      Zostaje nam odgrzewany Gęsiak.
    • Gość: WKR Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.tkdami.net 09.10.06, 16:28
      KANDYDACI z PRL :
      GĘSIAK-Platforma Obywatelska---SD
      MARCINKOWSKI-Radomianie Razem--MO
      WŁODARCZYK -SLD--------------PZPR
      • Gość: Jontek Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: 82.139.54.* 23.10.06, 21:16
        Zdecydowanie Adam Włodarczyk.
        1. Wiadukt w ul. Słowackiego.
        2. Podstrefa TSSE
        3. Nowa ul. Żeromskiego
        4. Nowy zalew na Borkach
        5. Dwupoziomowa Lubelska - Wojska Polskiego.

Który zrobił więcej??????
        • Gość: radny Re: Adam Włodarczyk ponownie na Prezydenta Ra IP: *.tkdami.net 01.11.06, 23:00
          Zasługi niezaprzeczalne, chociaż jako radny w bieżącej kadencji nie wykazał się
          niczym szczególnym i lekceważy konieczność walki o status wojewódzki dla
          Radomia. A wszyscy wiemy, że jest to klucz do sukcesu miasta. Bo podział
          administracyjny już niedługo będzie zmieniony, i jeżeli miasto nie będzie miało
          gotowych scenariuszy na tę okoliczność to znów może zostać wyślizgane. Panie
          Adamie również w tym względzie należy mieć rękę na pulsie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka