Gość: bravo AZS !!! IP: *.pl / *.pl 24.05.04, 15:47 czas na sponsora, nowego trenera i drugiego rozgrywającego. drodzy działacze to również wasz czas !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wierny kibic AZS IGNACY SUWAŁA WRACAJ !!!! IP: *.radom.pl 24.05.04, 16:45 Woda minaralna (40%) czeka . My też czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Radomia Sobień to jest zło AZS!!! IP: *.udn.pl 24.05.04, 17:03 Takich działaczy jak AZs ma tylko.Sprzedawczyk najlepiej jak by AZS w kazej dyscyplinie grał w III ligach.Ma rozwiązać sekcje siatkówki.Zbierają tyle od studentów zaocznych kasy więc sami moga być sponsorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bron1926.prv.p Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 24.05.04, 17:28 Wszystko o radomskim sporcie znajdziesz na stronie www.bron1926.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeno! Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 24.05.04, 21:41 od dawna jestem fanem radomskich akademików, może nie takim zagożałym ale wiernym, awans oczywiście bardzo mnie ucieszył, ale jednocześnie troszeczkę zmartwił, chodzi mi głównie o postawę niektórych ludzi ze ścisłych władz politechniki, dlaczego pytam nie było tych ludzi na meczu ze Stalowcami, który mógłby być świętowaniem sukcesu??? czyżby ci ludzie nie chcieli a może wręcz bali sie AWANSU??? o co w tym wszystkim chodzi??? Pewnie jak zwykle o kasę, bo przecież lepiej jest wydać pieniądze na utrzymanie wielu "wspaniałych" panów magistruff niż dokładać do koszykówki... NIKT NIE LICZY SIĘ Z KIBICAMI!!! a szkoda bo wielu z nich to przecież studenci którzy przez to stają sie dumni ze swojej uczeli... pomyślcie o tym PANOWIE!!! PS. Byłem dzisiaj na ceremoni powietania naszych koszykarzy, ogólnie SPOX i brawo dla konferansjera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinszu Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 08:06 WIELKIE GRATULACJE DLA DRUŻYNY,TRENERA,DZIAŁACZY I SPONSORÓW!!! Wykonaliście kawał dobrej roboty i chwała WAM za to,bo to największy sportowy sukces w Radomiu od wielu,wielu lat,który przynosi nam wszystkim radość i wiarę w lepsze czasy dla radomskich kibiców.Oby w ślady AZS-u poszedł RADOMIAK i wywalczył awans do II-ej ligi. Działaczom AZS-u życzę,aby na swojej drodze spotkali ludzi dobrej woli,chcących wspomóc finansowo klub,który obecnie posiada dwie drużyny pirwszoligowe i jedną drugoligową i jest wiodącym w całym regionie,również pod względem trudności finansowych,bo nie jest łatwo to wszystko utrzymać i powiązać koniec z końcem. Na ten temat mogliby wypowiedzieć się działacze pozostałych radomskich klubów z regóły jednosekcyjnych,a nie dyletanci. POWODZENIA I SUKCESÓW DLA CAŁEGO AZS-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 25.05.04, 14:04 niech Jadar zacznie sponsorowac koszykarzy AZSu a nie tych dziadow bez grosza ambicji Czarnych:-/mysle ze wiele by sie nauczyli od Kardasia, Wala, Majewskiego ale przede wszystkim od Woloszyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 25.05.04, 14:41 yyyy Jadar sponsoruje koszykazy azs!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz ;) wybieram Jadar na sponsora AZS IP: *.pl / *.pl 25.05.04, 15:41 Witam dostałem 30 propozycji sponsoringu Koszykarzy AZS i wybrałem ofertę najlepszą firmy: PTE JADAR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 25.05.04, 15:51 Gratuluje graczom azs wejscia do I ligi, ale jak zaznaczylem graczom.nie jest to zasluga ani prezesow ani sponsorow a juz napewno nie trenera.prezesi maja farta ze co roku do klubu dochodzi jakis mlody utalentowany gracz i na tym caly czas bazuja z czego utworzyla sie niezla druzyna.sponsorzy tez gowno robia bo nie sa w stanie nawet zaplacic drobnych pieniedzy motywacyjnych za ciezka prace, a trener smiechu warte.oczywiscie piszac ze utworzyla sie niezla druzyna mialem na mysli ze utworzyli ja ludzie ktorzy w tej chwili nie maja nic wspolnego z osiagnieciami chlopakow oprocz samych graczy. pseudo trener ktory zbiera zniwa pracy innych trenerow bunczucznie wypowiada sie na temat sukcesow klubu.do bani z nim. niech ktos powie cos dobrego o trenerze Jareckim ktory tak naprtawde poukladal gre chlopakow i wszczepil w nich prawdziwego ducha walki .bardzo podoba mi sie pomysl z zaangazowaniem Jareckiego na pozycji trenera bo jest to wielki trener, ktory wie na czym polega koszykowka.mam nadzieje ogladac w nastepnym sezonie I lige w radomiu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 16:55 ten, ty palancie, nie wiem kim jesteś i przez kogo jesteś podkręcany,bo ty na tym się na pewno nie znasz i wypisujesz same bzdury i paszkwile na ludzi, którzy na codzień walczą o klub i zawodników, żeby to wszystko utrzymać na przyzwoitym poziomie, a tacy popieprzeni malkontenci i pseudoznawcy jak ty nie potrafią tego docenić,więc bujaj się facet i nie zabieraj więcej głosu na tematy o których nie masz pojęcia.Natomiast co do sponsorów,to może sam byś spróbował wyłuskać coś od siebie, a nie krytykować tych, którzy pomagali AZS- owi przez wiele lat w stworzeniu tego zespołu i doprowadzeniu go do takiego sukcesu zaczynając od III ligi.czy myślisz jełopie,że to nic nie kosztowało tych ludzi.co ja zresztą mówię - gdybyś w ogóle miał coś pod czaszką to byś tych bzdur nie pisał.w jednym tylko przyznaję rację,że Jarecki jest dobrym trenerem,ale nie jedynym,tylko skąd ty masz o tym wiedzieć jak znasz tylko tego jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 25.05.04, 21:08 realista nie badz taki madry bo jesli wypisujesz takie rzeczy to pewnie sam jestes jednym z tych ktorzy zekomo sie tak staraja o jak najlepsza sytuacje w radomskim sporcie, tylko odpowiedz mi na zajebiscie proste pytanie, co wy dzialacze i sponsorzy zrobiliscie dla tego aby cos poszlo naprzod.ja ci odpowiem bardzo szybciutko.nic!!!!!! tylko czekacie na jakies farty ze moze samo cos sie stworzy i powiem wam ze naprawde macie zajebiste szczescie bo cos sie ciagle kreci kolo was. ale to nie jest wasza zasluga tylko najczesciej zawodnikow ktorzy graja za frajer.a dzialacze i prezesi buduja domy i zmieniaja samochody.to jest caly oszukanczy azs ktory otacza sie ciagle jakimis przydupasami typu bartnik. a co do wypowiadania sie na moj temat masz oczywiscie do tego calkowite prawo ale zastanow sie czy piszac takie rzeczy nie bronisz sie przed prawda, a prawda w oczy kole. i wcale nie mam pusto pod czaszka i troche wiem co sie dzieje w radomskim baskecie.ciekawi mnie tylkko czy cos sie ruszy w sprawie I ligi czy to co piszesz o staraniu sie dzialaczy i sponsorow to jest prawda.bo jesli gracze nie otrzymuja swoich wynagrodzen to znaczy ze sie slabo staraja.a co do wypowiadania sie to jestesmy w wolnym kraju pustaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.04, 22:42 Hej ,hej hej niech ktoś Głośno powie, że sukces w Radomskiej Koszykówce głównie jaki osiągnął AZS jest za sprawą pana Roberta Bartkiewicza, który wychował i nauczył koszykówki większczą obecną częśc drużyny AZS-u. Nie będę wymieniał z nazwiska wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Ja znam tych chłopców jeszcze jako małe "bąki" biegali po sali gimnastycznej SP-15 gdzie "Piotrówka" miała treningi. Jest jeszcze jeden najważniejszy Kardaś samouk,który akurat trafił na Suwałę Ignaca(któremu nie przypisuję laurów za wyszkolenie tego gracza) ale jednak przynajmniej 35% muszę mu dać. Sory kilku graczy nie znam wcale. Dzięki za I-ligę . Ale niech wszyscy pamiętają wszystko zaczęło się od Roberta Bartkiewicza, który też prowadzi zespół III-ligowy ale muszą chłopcy jeszcze popracować nad wynikiem, który wierzę że przyjdzie. Na pewno wyzwoli się wielka mobilizacja , rywalizacja pojawią się nowi gracze a to wszystko za sprawą I-ligi. Oby tylko znalazła się kasa na utrzymanie się w sezonie 2004/2005 i pozostanie w I-lidze, teogo sobie i tobie "Lary" jako kapitanowi życzę i mam nadzieję, że wkońcu zadbają o was chłopaki . kibic:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenek Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 26.05.04, 19:32 yo yo kibic masz racje absolutna że wszystko zaczelo się od Bartkiewicza, później przeszło przez Jareckiego a na tym wszystkim sorzystał Bartnik.zycze jednak żeby chłopaki mogli dalej realizować swoje plany koszykarskie a kluby zaczęły ze sobą współpracować.to dla dobra radomskiej koszykówki.a i jeszcze jedno zgadzam się z większością wypowiedzi kogoś o pseudo ten a realista niech szerzej otworzy oczy.jest I liga!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 08:39 ten - po raz kolejny się kompromitujesz,wstydz się! AZS - to perpetum mobile - gratuluję odkrycia,Nobla masz jak w banku Na pozostałe paszkwile i oszczerstwa nie będę się wypowiadał, bo reprezentujesz tak niski poziom,ż byłoby to stratą czasu. Co do wypowiedzi kibica, to masz rację co do P. Bartkiewicza, jego zasługi są naprawdę duże dla tej drużyny, bo to ON zaszczepił koszykówkę kilku podstawowym zawodnikom i nauczył ich koszykarskiego abecadła,a co do P. Suwały to wszyscy powinniśmy mu być wdzięczni za to, że przez tyle lat ciągnął ten wózek pod nazwą Radomski Okręgowy Związek Koszykówki i nie pzwolił mu się rozwalić, a na dodatek stworzył druzynę Ekonomika, z której wywodzi się Kardaś i kilku innych zawodników i do tej pory jest zawsze tam gdzie jest potrzebna jego fachowa pomoc Gratulacje dla obydwóch Panów i postarajcie się na miarę Swoich mozliwości,aby między innymi Wasza dotychczasowa praca i wkład jaki macie w stworzenie tego ZESPOŁU pod szyldem AZS nie poszła na marne,bo to jest także Wasza druzyna i Wasz sukces i należy zrobić wszystko,aby wygrała koszykówka - dla nas KIBICÓW!!! Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisarz Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 21:22 M. Jarecki super 6.000 zł miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 16:38 AZS-owi potrzebny jest wojownik, a nie buntownik. na rozgrywacza proponuję chłopaka z Puław, który walczył z Kardasiem na całym boisku, nie pamiętam jego nazwiska,ale był bardzo ambitny i nieżle sobie radził.Na środkowego najlepiej nadawałby się do naszej drużyny Daniel z Przemyśla ten od "Ekspedycji" na TVN-ie - też bardzo bojowy i twardy zawodnik. Na trenera proponuję P. Bartnika,a na drugiego trenera P. Bartkiewicza. Moim zdaniem ta mieszanka młodości(Bartnik) i doświadczenia(Bartkiewicz),oraz duży zasób wiedzy teoretycznej i praktycznej połączone z kulturą osobistą powinny przełożyć się na dobrą atmosferę w drużynie i pozytywne wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEM... AZS RADOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:54 Dzięki, chłopaki za trud który włożyliście. Udowodniliście, że można na was liczyć. To się nazywa ambicja, aby w taki sposób wygrać z przeciwnikami lepiej przygotowanymi niż wy. Pokazaliście, że w Radomiu też mamy wojowników na miarę NBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do realisty Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.04, 17:40 to może dasz kase dla panów trenerów!!poza tym co dwie głowy to nie jedna ale <łep> i nie sap bo się spocisz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś