Dodaj do ulubionych

Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach

IP: *.pl / *.pl 24.05.04, 15:47
czas na sponsora, nowego trenera i drugiego rozgrywającego. drodzy działacze
to również wasz czas !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wierny kibic AZS IGNACY SUWAŁA WRACAJ !!!! IP: *.radom.pl 24.05.04, 16:45
      Woda minaralna (40%) czeka . My też czekamy.
      • Gość: Kibic Radomia Sobień to jest zło AZS!!! IP: *.udn.pl 24.05.04, 17:03
        Takich działaczy jak AZs ma tylko.Sprzedawczyk najlepiej jak by AZS w kazej
        dyscyplinie grał w III ligach.Ma rozwiązać sekcje siatkówki.Zbierają tyle od
        studentów zaocznych kasy więc sami moga być sponsorem
    • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 24.05.04, 17:28
      Wszystko o radomskim sporcie znajdziesz na stronie www.bron1926.prv.pl
    • Gość: zdeno! Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 24.05.04, 21:41
      od dawna jestem fanem radomskich akademików, może nie takim zagożałym ale
      wiernym, awans oczywiście bardzo mnie ucieszył, ale jednocześnie troszeczkę
      zmartwił, chodzi mi głównie o postawę niektórych ludzi ze ścisłych władz
      politechniki, dlaczego pytam nie było tych ludzi na meczu ze Stalowcami, który
      mógłby być świętowaniem sukcesu??? czyżby ci ludzie nie chcieli a może wręcz
      bali sie AWANSU??? o co w tym wszystkim chodzi??? Pewnie jak zwykle o kasę, bo
      przecież lepiej jest wydać pieniądze na utrzymanie wielu "wspaniałych" panów
      magistruff niż dokładać do koszykówki... NIKT NIE LICZY SIĘ Z KIBICAMI!!! a
      szkoda bo wielu z nich to przecież studenci którzy przez to stają sie dumni ze
      swojej uczeli... pomyślcie o tym PANOWIE!!! PS. Byłem dzisiaj na ceremoni
      powietania naszych koszykarzy, ogólnie SPOX i brawo dla konferansjera!!!
    • Gość: kinszu Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 08:06
      WIELKIE GRATULACJE DLA DRUŻYNY,TRENERA,DZIAŁACZY I SPONSORÓW!!!
      Wykonaliście kawał dobrej roboty i chwała WAM za to,bo to największy sportowy
      sukces w Radomiu od wielu,wielu lat,który przynosi nam wszystkim radość i wiarę
      w lepsze czasy dla radomskich kibiców.Oby w ślady AZS-u poszedł RADOMIAK i
      wywalczył awans do II-ej ligi.
      Działaczom AZS-u życzę,aby na swojej drodze spotkali ludzi dobrej woli,chcących
      wspomóc finansowo klub,który obecnie posiada dwie drużyny pirwszoligowe i jedną
      drugoligową i jest wiodącym w całym regionie,również pod względem trudności
      finansowych,bo nie jest łatwo to wszystko utrzymać i powiązać koniec z końcem.
      Na ten temat mogliby wypowiedzieć się działacze pozostałych radomskich klubów z
      regóły jednosekcyjnych,a nie dyletanci.
      POWODZENIA I SUKCESÓW DLA CAŁEGO AZS-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: xxx Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 25.05.04, 14:04
        niech Jadar zacznie sponsorowac koszykarzy AZSu a nie tych dziadow bez grosza
        ambicji Czarnych:-/mysle ze wiele by sie nauczyli od Kardasia, Wala,
        Majewskiego ale przede wszystkim od Woloszyna!
    • Gość: kibic Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 25.05.04, 14:41
      yyyy Jadar sponsoruje koszykazy azs!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: działacz ;) wybieram Jadar na sponsora AZS IP: *.pl / *.pl 25.05.04, 15:41
        Witam
        dostałem 30 propozycji sponsoringu Koszykarzy AZS i wybrałem ofertę najlepszą
        firmy: PTE JADAR ;)
    • Gość: ten Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 25.05.04, 15:51
      Gratuluje graczom azs wejscia do I ligi, ale jak zaznaczylem graczom.nie jest
      to zasluga ani prezesow ani sponsorow a juz napewno nie trenera.prezesi maja
      farta ze co roku do klubu dochodzi jakis mlody utalentowany gracz i na tym caly
      czas bazuja z czego utworzyla sie niezla druzyna.sponsorzy tez gowno robia bo
      nie sa w stanie nawet zaplacic drobnych pieniedzy motywacyjnych za ciezka
      prace, a trener smiechu warte.oczywiscie piszac ze utworzyla sie niezla druzyna
      mialem na mysli ze utworzyli ja ludzie ktorzy w tej chwili nie maja nic
      wspolnego z osiagnieciami chlopakow oprocz samych graczy. pseudo trener ktory
      zbiera zniwa pracy innych trenerow bunczucznie wypowiada sie na temat sukcesow
      klubu.do bani z nim. niech ktos powie cos dobrego o trenerze Jareckim ktory tak
      naprtawde poukladal gre chlopakow i wszczepil w nich prawdziwego ducha
      walki .bardzo podoba mi sie pomysl z zaangazowaniem Jareckiego na pozycji
      trenera bo jest to wielki trener, ktory wie na czym polega koszykowka.mam
      nadzieje ogladac w nastepnym sezonie I lige w radomiu!!!!!!!!!!!!
    • Gość: realista Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 16:55
      ten, ty palancie, nie wiem kim jesteś i przez kogo jesteś podkręcany,bo ty na
      tym się na pewno nie znasz i wypisujesz same bzdury i paszkwile na ludzi,
      którzy na codzień walczą o klub i zawodników, żeby to wszystko utrzymać na
      przyzwoitym poziomie, a tacy popieprzeni malkontenci i pseudoznawcy jak ty nie
      potrafią tego docenić,więc bujaj się facet i nie zabieraj więcej głosu na
      tematy o których nie masz pojęcia.Natomiast co do sponsorów,to może sam byś
      spróbował wyłuskać coś od siebie, a nie krytykować tych, którzy pomagali AZS-
      owi przez wiele lat w stworzeniu tego zespołu i doprowadzeniu go do takiego
      sukcesu zaczynając od III ligi.czy myślisz jełopie,że to nic nie kosztowało
      tych ludzi.co ja zresztą mówię - gdybyś w ogóle miał coś pod czaszką to byś
      tych bzdur nie pisał.w jednym tylko przyznaję rację,że Jarecki jest dobrym
      trenerem,ale nie jedynym,tylko skąd ty masz o tym wiedzieć jak znasz tylko tego
      jednego.
      • Gość: ten Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 25.05.04, 21:08
        realista nie badz taki madry bo jesli wypisujesz takie rzeczy to pewnie sam
        jestes jednym z tych ktorzy zekomo sie tak staraja o jak najlepsza sytuacje w
        radomskim sporcie, tylko odpowiedz mi na zajebiscie proste pytanie, co wy
        dzialacze i sponsorzy zrobiliscie dla tego aby cos poszlo naprzod.ja ci
        odpowiem bardzo szybciutko.nic!!!!!! tylko czekacie na jakies farty ze moze
        samo cos sie stworzy i powiem wam ze naprawde macie zajebiste szczescie bo cos
        sie ciagle kreci kolo was. ale to nie jest wasza zasluga tylko najczesciej
        zawodnikow ktorzy graja za frajer.a dzialacze i prezesi buduja domy i zmieniaja
        samochody.to jest caly oszukanczy azs ktory otacza sie ciagle jakimis
        przydupasami typu bartnik. a co do wypowiadania sie na moj temat masz
        oczywiscie do tego calkowite prawo ale zastanow sie czy piszac takie rzeczy nie
        bronisz sie przed prawda, a prawda w oczy kole. i wcale nie mam pusto pod
        czaszka i troche wiem co sie dzieje w radomskim baskecie.ciekawi mnie tylkko
        czy cos sie ruszy w sprawie I ligi czy to co piszesz o staraniu sie dzialaczy i
        sponsorow to jest prawda.bo jesli gracze nie otrzymuja swoich wynagrodzen to
        znaczy ze sie slabo staraja.a co do wypowiadania sie to jestesmy w wolnym kraju
        pustaku.
        • Gość: kibic Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.04, 22:42
          Hej ,hej hej niech ktoś Głośno powie, że sukces w Radomskiej Koszykówce głównie
          jaki osiągnął AZS jest za sprawą pana Roberta Bartkiewicza, który wychował i
          nauczył koszykówki większczą obecną częśc drużyny AZS-u.
          Nie będę wymieniał z nazwiska wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
          Ja znam tych chłopców jeszcze jako małe "bąki" biegali po sali gimnastycznej
          SP-15 gdzie "Piotrówka" miała treningi.
          Jest jeszcze jeden najważniejszy Kardaś samouk,który akurat trafił na Suwałę
          Ignaca(któremu nie przypisuję laurów za wyszkolenie tego gracza) ale jednak
          przynajmniej 35% muszę mu dać.
          Sory kilku graczy nie znam wcale.
          Dzięki za I-ligę .
          Ale niech wszyscy pamiętają wszystko zaczęło się od Roberta Bartkiewicza, który
          też prowadzi zespół III-ligowy ale muszą chłopcy jeszcze popracować nad
          wynikiem, który wierzę że przyjdzie.
          Na pewno wyzwoli się wielka mobilizacja , rywalizacja pojawią się nowi gracze a
          to wszystko za sprawą I-ligi.
          Oby tylko znalazła się kasa na utrzymanie się w sezonie 2004/2005 i pozostanie
          w I-lidze, teogo sobie i tobie "Lary" jako kapitanowi życzę i mam nadzieję, że
          wkońcu zadbają o was chłopaki .
          kibic:-))
          • Gość: zdenek Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.udn.pl 26.05.04, 19:32
            yo yo kibic masz racje absolutna że wszystko zaczelo się od Bartkiewicza,
            później przeszło przez Jareckiego a na tym wszystkim sorzystał Bartnik.zycze
            jednak żeby chłopaki mogli dalej realizować swoje plany koszykarskie a kluby
            zaczęły ze sobą współpracować.to dla dobra radomskiej koszykówki.a i jeszcze
            jedno zgadzam się z większością wypowiedzi kogoś o pseudo ten a realista niech
            szerzej otworzy oczy.jest I liga!!!!!!!!
        • Gość: realista Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 08:39
          ten - po raz kolejny się kompromitujesz,wstydz się!
          AZS - to perpetum mobile - gratuluję odkrycia,Nobla masz jak w banku
          Na pozostałe paszkwile i oszczerstwa nie będę się wypowiadał, bo reprezentujesz
          tak niski poziom,ż byłoby to stratą czasu.
          Co do wypowiedzi kibica, to masz rację co do P. Bartkiewicza, jego zasługi są
          naprawdę duże dla tej drużyny, bo to ON zaszczepił koszykówkę kilku podstawowym
          zawodnikom i nauczył ich koszykarskiego abecadła,a co do P. Suwały to wszyscy
          powinniśmy mu być wdzięczni za to, że przez tyle lat ciągnął ten wózek pod
          nazwą Radomski Okręgowy Związek Koszykówki i nie pzwolił mu się rozwalić, a na
          dodatek stworzył druzynę Ekonomika, z której wywodzi się Kardaś i kilku innych
          zawodników i do tej pory jest zawsze tam gdzie jest potrzebna jego fachowa pomoc
          Gratulacje dla obydwóch Panów i postarajcie się na miarę Swoich mozliwości,aby
          między innymi Wasza dotychczasowa praca i wkład jaki macie w stworzenie tego
          ZESPOŁU pod szyldem AZS nie poszła na marne,bo to jest także Wasza druzyna i
          Wasz sukces i należy zrobić wszystko,aby wygrała koszykówka - dla nas KIBICÓW!!!
          Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
    • Gość: komisarz Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 21:22
      M. Jarecki super 6.000 zł miesięcznie
    • Gość: realista Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 16:38
      AZS-owi potrzebny jest wojownik, a nie buntownik.
      na rozgrywacza proponuję chłopaka z Puław, który walczył z Kardasiem na całym
      boisku, nie pamiętam jego nazwiska,ale był bardzo ambitny i nieżle sobie
      radził.Na środkowego najlepiej nadawałby się do naszej drużyny Daniel z
      Przemyśla ten od "Ekspedycji" na TVN-ie - też bardzo bojowy i twardy zawodnik.
      Na trenera proponuję P. Bartnika,a na drugiego trenera P. Bartkiewicza.
      Moim zdaniem ta mieszanka młodości(Bartnik) i doświadczenia(Bartkiewicz),oraz
      duży zasób wiedzy teoretycznej i praktycznej połączone z kulturą osobistą
      powinny przełożyć się na dobrą atmosferę w drużynie i pozytywne wyniki.
      • Gość: DEM... AZS RADOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:54
        Dzięki, chłopaki za trud który włożyliście. Udowodniliście, że można na was
        liczyć. To się nazywa ambicja, aby w taki sposób wygrać z przeciwnikami lepiej
        przygotowanymi niż wy. Pokazaliście, że w Radomiu też mamy wojowników na miarę
        NBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: do realisty Re: Sukces koszykarzy AZS-u rodził się w bólach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.04, 17:40
      to może dasz kase dla panów trenerów!!poza tym co dwie głowy to nie jedna ale
      <łep> i nie sap bo się spocisz!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka