Dodaj do ulubionych

Teatr amatorski SCENE

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.06.04, 11:46
Teatr amatorski funkcjonujacy przy "katoliku" podtrzymał dobrą passe. Na
ogólnopolskim przeglądzie w Lesnej Podkowie zajął II miejsce (jury
profesjonalne) i I miejsce (jury młodziezowe). Dodac trzeba, że radomska
młodzież była oslabiona brakiem lidera zespolu. Gratulacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Patyczak Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.udn.pl 05.06.04, 17:00
      Gratulować, gratulować :) Pokazali na co ich stać :)
    • Gość: .... Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.udn.pl 05.06.04, 17:02
      on nie jest liderem jest jednym z aktorów tam nie ma równych i
      równiejszych.Jest dobry fakt ale inni tez są i nie mozna o nich zapominać.
      • Gość: xxx Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.06.04, 19:10
        nie obrazaj sie ale on jest tam najlepszy! Ty tez jestes dobry
        • Gość: ..... Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.udn.pl 05.06.04, 20:02
          yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy najlepsze to sa
          konie na wyscigach a to jest tylko czlowiek...
          • Gość: zizi Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.udn.pl 05.06.04, 21:45
            Szkoda ze nie bylo tam wszystkich zespolow ktore mialy byc:( moze wtedy byloby jescze ciekawiej...,ale i tak bylo fajnie:))
    • Gość: sylwiatko Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.06.04, 13:22
      szkoda ze juz musze odejsc od was bo jestescie super znaczy jestesmy:P
      • Gość: jedne z... Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.udn.pl 06.06.04, 18:16
        Sylwiontko;) etam MY zawsze bedziemy razem nie wiesz o tym:)JAK RODZINA:))
        • Gość: grubba Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.internet.radom.pl 07.06.04, 17:15
          a gdzie wystawiacie te sztuki w radomiu?mozna je gdzies obejrzec?
          • Gość: .... Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.udn.pl 07.06.04, 18:28
            Tak można było obejrzeć w Resursie i Urzedzie miasta.Narazie niestety nie gramy
            nigdzie poniewaz w naszym skladzie sa maturzyści i mają
            egzaminy.Najprawdopodobniej wyjdziemy z tym od nowa w nowym roku
            szkolym.Narazie mamy krotką przerwe
            • Gość: Pello Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 07.06.04, 20:53
              Maturzyści zazwyczaj odchodzą z teatru - idą przecież na studia. A to
              najczęściej rozbija zespół. Zwłaszcza odejście liderów. Na ogół nie wychodzi
              uzupełnianie zespołu nowymi członkami. Pierwotna grupa najmocniej jest ze sobą
              zgrana. Nie boicie się tego?
              • Gość: mesus Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 22:03
                Będziemy za nimi tęsknić oczywiście :) W tym przypadku przynajmniej 2 sceny
                wyszły lepiej niż poprzednio (zastępstwa za 1 aktora w 4 scenach). Jesteśmy z
                tego zadowoleni, bo to świadczy o sile zespołu. Wiadomo, że bez nich to już nie
                będzie to samo. Odejdzie 3 maturzystów, ale zapowiedzieli pomoc i za to ich
                kochamy :) We wrześniu będzie zapewne dużo chętnych do zespołu, z niektorymi
                będzie się trzeba i tak pożegnać, ale myślę, że skład który trzyma to twardą
                ręką pozostanie do końca. Przede wszystkim świetnie się bawimy i uczymy się co
                to jest teatr. Poznałem wielu kapitalnych ludzi i wszystko zmierza ku dobrej
                drodze
                • Gość: jeden z... Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.udn.pl 07.06.04, 22:54
                  I ja tez sie podpisuje pod slowami mojego kolegi.To naprawde super zespol i on
                  przetrwa wszystko tak mi sie wydaje.Grunt to to zebysmy o sobie nie zapomnieli
                  i nie mysleli tylko o sobie.Bedzie wszystko dobrze jestesmy dobrej mysli:)
                  • Gość: Pello Re: Teatr amatorski SCENE IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 08.06.04, 16:23
                    Bardzo wam tego życzę. Jak będziecie coś grać to ogłoście. Chciałbym zobaczyć.
                    Mogę nawet zapłacić za bilet :) Może po 15 latach "twórczy duch" odrodził się w
                    Radomiu i tak jak wtedy, jak grzyby po deszczu powstaną kolejne teatry? To
                    byłyby ciekawe czasy, oby wróciły.
                    Pozdrawiam serdecznie

Pello ("SCENA A" 1989-1993 WDK, Resursa, Teatr Powszechny)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka