06.03.12, 08:54
Witam serdecznie potrzebuję hydraulika,najlepiej z Odrzywołu na najbliższą sobotę pilne!
Obserwuj wątek
    • piotrwisniewski1 Re: Hydraulik 06.03.12, 09:00
      Przepraszam i jeszcze jedno potrzebuję porady co do wycięcia sosny na działce, jaka jest procedura legalnego wycięcia i jak możecie to poproszę o nr telefonu gdzie mam zadzwonić. Nadmienię że owe drzewo rośnie blisko domu i niszczy mi dach.
      • mieszkaniec38 Re: Hydraulik 06.03.12, 18:36
        Hydraulik - Szymon Niemirski

Takie procedury to można sobie wyszukać w internecie a co do namiaru to raczej na ten:
        Referat Zagospodarowania Przestrzennego, Infrstruktury Technicznej, Rolnictwa i Ochrony Środowiska
        Kierownik Referatu:
        Jerzy Macierzyński, pok. nr 4, tel.(48) 671-60-57 wew. 42
        Tylko czy znajdzie czas to już inna sprawa ;-) no i czasami trzeba się nadzwonić bo w tej instytucji odbierają telefony jak maja kaprys, wiem z doświadczenia
        • tulipan889 Re: Hydraulik 06.03.12, 22:17
          Piotrek apropo hydraulika to weź dwa wina idź do parku i spytaj o Staśka Kozła postaw mu jedno wino a on ci powie gdzie mieszka Wojtek "rypok" , Wojtkowi psotawisz drugie wino bo to jest brat Szymona i on ci powie co dalej czy Szymek "Rypok" cie przyjmie i czy bedziesz miał zaczęta robote.. hejka!
          • tulipan889 Re: Hydraulik 06.03.12, 22:21
            Jeżeli chodzi o wyciecie sosny to radzil bym sie skontaktowac z Gmina ja to radzi mieszkaniec38 albo z leśniczym. Aby znalżdź lesniczego musisz przyjśc do parku iwziąść z 2 flaszki spytaj o Bosmana z Bosmanem walniesz flaszke a potem Bosman ci powie gdzie mieszka leśniczy i z lesniczym musisz sie dogadac :)
            • tulipan889 Re: Hydraulik 06.03.12, 22:27
              apropo mord to czwiczcie smutasy bo nie osiagniecie sukcesu:)

www.youtube.com/watch?v=rQ2-m4YYqp0
              • tulipan889 Re: Hydraulik 06.03.12, 22:48
                brawi simo...tak więc ćwiczcie swoje mordy od poniedzałku do niedzieli od stycznia do grudnia aż spojrzysz w lustro i powiesz twarz, nareszcie twarz człowieka nie konia ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka