Dodaj do ulubionych

Preferencje wyborcze

24.03.12, 11:25
Wyniki sondy portalu radom24.pl:

Na którą partię oddałbyś (-ałabyś) swój głos, gdyby wybory odbyły się dziś:

PiS [25%]
PO [19%]
SLD [18%]
Ruch Palikota [17%]
Solidarna Polska [8%]
Na inna partię [5%]
Nowa Prawica [4%]
PJN [3%]
PSL [2%]
Prawica RP [1%]

Czy ktoś jeszcze liczy na zmiany?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lidka Re: Preferencje wyborcze IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.12, 13:59
      Jedynie PIS może spowodować powrot normalności. Polacy maja juz dość eurodebilizmu.
      • wemur Re: Preferencje wyborcze 24.03.12, 14:16
        nie osłabiaj mnie - PiS juz drugą kadencję doprowadza Radom do normalności. Skutki każdy widzi
      • wemur Re: Preferencje wyborcze 24.03.12, 14:18
        no...moze nie każdy.
        • Gość: Lidka Re: Preferencje wyborcze IP: *.radom.vectranet.pl 25.03.12, 10:33
          Ja tam widziałem skutki rządzenia w Radomiu przez innych. Zapewnim cię że te dzisiejsze nie są złe.
          • Gość: BratLidki Re: Preferencje wyborcze IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.12, 15:42
            Przepraszam za siostrę, jest chora i jak nie weźmie leków o czasie to tak ma.
            • Gość: lokis Re: Preferencje wyborcze IP: *.radom.vectranet.pl 25.03.12, 17:54
              Ma racje a ch0ory na lewaka jesteś ty.
              • Gość: Piotrek Re: Preferencje wyborcze IP: *.radom.vectranet.pl 25.03.12, 18:26
                To mówię ja, myśliwy Piotrek.
          • Gość: widmo Re: Preferencje wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 22:09
            Ładnie to tak podszywać się pod kobietę? A ze wzrokiem to miałeś ( skoro widziałeś) problemy przed rządami innych czy po nich?
            • Gość: Lidka Re: Preferencje wyborcze IP: *.radom.vectranet.pl 26.03.12, 15:37
              Kiedyś byłem Krzysztofem teraz jestem Lidką. Idę z duchem czasu. Jestem Europejczykiem.
    • Gość: Maleszka Re: Preferencje wyborcze IP: *.radom.vectranet.pl 26.03.12, 19:06
      Czemu Morozowski w TVN24 robi takie miny jakby był molestowany seksualnie przez sekretarza PZPR?
      • Gość: pitagolas Re: Preferencje wyborcze IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.12, 05:30
        Pszecie KC nie pozwala?
        • Gość: lokis Re: Preferencje wyborcze IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.12, 10:05
          Polacy zostali oszukani. Propozycje rządowe wydłużenia wieku emerytalnego skazują nasz kraj na wegetację
    • Gość: kola Popierajmy PO i Palikmiota a będziemy mieli to co IP: *.radom.vectranet.pl 30.03.12, 21:33
      Następny krok to 67 lat i 40 lat pracy inni będą pracować do 70 lat. Dzisiejsi młodzi dobiegając 65lat będą mieli nie więcej niż 10 lat składkowych. Dzisiaj sa bezrobotni lub pracuja na smieciowych umowach. Obecnie przecietny 35latek nie ma nawet 5 lat pracy na normalne umowy o pracę.
      • Gość: lokis Re: Popierajmy PO i Palikmiota a będziemy mieli t IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.12, 00:12
        KOMU i CZEMU służy Ruch Palikota - zobaczyliście w głosowaniu
        PO - PSL - Ruch Palikota - im zawdzięczamy odrzucenie referendum. Po to Tusk wymyślił Palikota, by go w takich wypadkach wspierał.
        A PSL - chłopskie prostytutki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka