Dodaj do ulubionych

Radom, Illinois

03.05.12, 12:46
Historia Radom, Illinois
Obserwuj wątek
    • Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.12, 20:07
      W Afryce też ... Nasi tu byli!? ... ;-)
      Radom, Park Narodowy w Sudanie

A także: Radom – wieś w Polsce położona w województwie wielkopolskim, w powiecie obornickim, w gminie Ryczywół (a u Nas Ryczywół też niedaleko, bo koło Kozienic).

Tylko dlaczego domena www.radom.eu nie należy do Nas, tylko do RADOM, s.r.o.
    • Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.12, 21:35
      Tak "mię najszła" refleksja nt. tej sygnaturki:
      ... "młodzi, wykształceni” to nadchodząca postać współczesnej ciemnoty. A trzeba nam wiedzieć, że nie ma nic gorszego, niż ciemnota mniemająca, iż jest oświecona. "(...)
      Stanisław Michalkiewicz ...
      A kto ma mianowicie klasyfikować, kto zostanie zaliczony do tej ekipy "młodych, wykształconych ciemnot""? Pan Stanisław Michalkiewicz, czy zajmiesz się tym Ty, Drogi Weimurze?
      A może by tak troszku pokory wobec życia i rzeczywistości?!
      • Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.12, 21:37
        Sorki, ręka mi się omskła, nie Weimurze, tylko Wemurze!
        • wemur Re: Radom, Illinois 07.05.12, 23:14
          poczułeś się dotknięty?!
          • Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.12, 08:07
            A skąd, wprost przeciwnie! Ale stosuje w życiu zasadę: nie sądź, abyś nie został osądzony! :-)
            Pozdrawiam!
            • wemur Re: Radom, Illinois 08.05.12, 14:46
              to coś ci nie wychodzi...
              • Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.12, 15:30
                Nie wydaje mi się! Ja tylko zapytałem. A proponując podchodzenie do życia z lekką pokorą nie osądzam tego, kto tego nie robi. Nie doszukuj się ukrytych znaczeń tam, gdzie ich nie ma.
                • wemur Re: Radom, Illinois 08.05.12, 15:54
                  Z żoną sie pokłóciłeś? Nie masz z kim pogadać?
                  Pisz na temat...
                  • Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.12, 15:58
                    Sorry, faktycznie nie ma o czym gadać, Ty i tak wiesz wszystko lepiej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka