Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.12, 20:07 W Afryce też ... Nasi tu byli!? ... ;-) Radom, Park Narodowy w Sudanie A także: Radom – wieś w Polsce położona w województwie wielkopolskim, w powiecie obornickim, w gminie Ryczywół (a u Nas Ryczywół też niedaleko, bo koło Kozienic). Tylko dlaczego domena www.radom.eu nie należy do Nas, tylko do RADOM, s.r.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.12, 21:35 Tak "mię najszła" refleksja nt. tej sygnaturki: ... "młodzi, wykształceni” to nadchodząca postać współczesnej ciemnoty. A trzeba nam wiedzieć, że nie ma nic gorszego, niż ciemnota mniemająca, iż jest oświecona. "(...) Stanisław Michalkiewicz ... A kto ma mianowicie klasyfikować, kto zostanie zaliczony do tej ekipy "młodych, wykształconych ciemnot""? Pan Stanisław Michalkiewicz, czy zajmiesz się tym Ty, Drogi Weimurze? A może by tak troszku pokory wobec życia i rzeczywistości?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.12, 21:37 Sorki, ręka mi się omskła, nie Weimurze, tylko Wemurze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.12, 08:07 A skąd, wprost przeciwnie! Ale stosuje w życiu zasadę: nie sądź, abyś nie został osądzony! :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.12, 15:30 Nie wydaje mi się! Ja tylko zapytałem. A proponując podchodzenie do życia z lekką pokorą nie osądzam tego, kto tego nie robi. Nie doszukuj się ukrytych znaczeń tam, gdzie ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Radom, Illinois 08.05.12, 15:54 Z żoną sie pokłóciłeś? Nie masz z kim pogadać? Pisz na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Radom, Illinois IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.12, 15:58 Sorry, faktycznie nie ma o czym gadać, Ty i tak wiesz wszystko lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś