Dodaj do ulubionych

Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta Fałka

29.05.12, 16:36
Popieram!
Wniosek.
Nie partię.
Obserwuj wątek
    • nosferatu_mysli Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta Fałka 29.05.12, 17:21
      Nie jestem zwolennikiem Ruchu (radomski poseł - pan Armąd - rozśmiesza mnie do łez swoim pozerstwem), ale wygląda na to, że tylko to ugrupowanie potrafi działać w naszym mieście tak, jak powinna prawdziwa opozycja. Może w końcu pojawi się z czasem w Radomiu alternatywa dla PO, SLD i innych lokalnych ugrupowań, albo przynajmniej RP nauczy tych nijakich politykierów, jak powinna wyglądać cięta riposta:)
    • Gość: Ciekawski Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.giga-komputer.pl 29.05.12, 17:25
      Jestem za wnioskiem, ale utratę zaufania pan Prezydent już stracił wysyłając ją do pani dyrektor Sobkowiak, więc tym razem już nie ma co tracić, a poza tym nie może wywalić v-ce prezydenta bo wywaliłby połowę klubu w radzie miasta a tym samym po utracie zaufania utraciłby większość w radzie miasta. Wniosek możecie sobie apelować więzy w Urzędzie są silne :) Nie da się wyrzucić RF nie wyrzucając siebie :)
    • teklatoja Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta Fałka 29.05.12, 17:49
      Najsmutniejsze jest to, że p.Kosztowniakowi zupełnie nie zależy na opinii wyborców, bowiem wie doskonale, że wygrał tylko dzięki poparciu określonej grupy, bo ci, którym powinno zależeć "olali" wybory wiedząc, że to i tak nic nie zmieni. Faktem jest, że kiedyś śmiano się z Wąchocka, a teraz wstyd jest gdziekolwiek powiedzieć, że mieszka się w Radomiu...
      Fałek nie odpowie za swoje czyny, bo (chyba?!) ma za silne plecy i wszystkich gdzieś, a robi to, co mu przyjdzie do głowy i zupełnie nie przyjmuje innych opinii do wiadomości.
      Na całym świecie za tak KARYGODNE niedopatrzenie człowiek odpowiedzialny za takie sprawy, jak oświata, po takiej kompromitacji, SAM odszedłby, a tu NIKT nie myśli o odwołaniu tego człowieka...smutne, porażające i generalnie potwierdzające opinie o Radomiu, jako własnym folwarku ludzi władzy
      • Gość: wyborca Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 10:22
        Plecami Fałka jest Kosztowniak. Działania Fałka są popierane przez Kosztowniaka i to Kosztowniak ponosi całkowitą odpowiedzialność za wszystko zło w Radomiu i za wszystkie działania urzędników radomskich.
        Należy ODWOŁAĆ KOSZTOWNIAKA.
    • Gość: koleegaa Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 18:29
      popieram jak najbardziej
      • Gość: gela Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 18:57
        po to go trzymają, żeby przyjmował ciosy na klatę, połowa to maszyny do głosowania,
        a i tak mają z tym czasem problem
        a jak to się obecnie formalnie odbywa ??? czy przez głosowanie RM
        Przewodniczący ma już wyrobioną sprawdzoną technikę i będzie do znudzenia powtarzał procedurę głosowania w sprawie wniosku o odwołanie , za n-tym razem
        jeszcze dostanie podwyżkę
      • Gość: cyn Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 18:58
        Tak powinna działać opozycja, której nie stanowią już dawno skumplowani z PiSiorami niektórzy niepisowscy radni.
        • Gość: bęc bu ha!! ha!!! IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 19:10
          ryfiski zbłaznił się na radzie aż płakać się chciało z jego dyletanctwa i niewiedzy tuman i nieuk przychodzą słowa millera naćpana chołota a wyskoczył z tym odwołaniem jak pisowcy w sejmie z odwołaniami ministrów rostka i innych baranów narobić krzyku a wiadomo ze i tak nic z tego nie wyjdzie ale smród pozostanie
          • Gość: Anna_PIS Re: bu ha!! ha!!! IP: *.algo.radman.pl 29.05.12, 19:20
            To kolejny BRUTALNY atak na PIS.
            • Gość: jozpe Re: bu ha!! ha!!! IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 21:59
              i oczywiście na Ojca Dyrektora...! tak?
            • Gość: niecierpek Re: bu ha!! ha!!! IP: *.korbank.pl 30.05.12, 13:11
              A kiedy Ąrmąd z Januszem dyma zalegalizują??? Niech się chłopaki spinają bo do następnych wyborów eselduchy z Kwachem podbiorą im elektorat spod szyldu Wolnych Konopii. No i będzie po ptokach, na plecach gejów i antyklerykałów daleko nie zajadą.
            • Gość: Miko Re: bu ha!! ha!!! IP: *.play-internet.pl 10.06.12, 10:18
              To nie atak na PIS , to pokazanie nieudolności i braku kompetencji . I nie wszystko co robi PIS jest złe . Trzeba patrzeć trzezwo , wybierając to co najlepsze dla Naszego zaniedbanego miasta , popadającego w długi .
    • wladq Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta Fałka 29.05.12, 19:39
      Fałek sam powinien odejść....Jeśli jeszcze raz wygra w tym mieście PIS będę pewny że Radom to kawałek Krychnowic....
      • Gość: Anna_PIS Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.algo.radman.pl 29.05.12, 20:08
        PIS=RADOM, RADOM=PIS, CAŁY RADOM oddaje się TOBIE JAROSŁAWIE we władanie na wieki.
        • Gość: gr Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 20:43
          Ale prezydent Ryszard Fałek nie należy do PISu i wali wam się całe to ujadanie na PIS.
          • Gość: Anna_PIS Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.algo.radman.pl 29.05.12, 20:48
            To kolejny, BRUTALNY ATAK ze strony PO.
            • Gość: jozpe Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 22:02
              i oczywiście przy okazji na Ojca Dyrektora bu,ha,ha
          • Gość: do gr Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 21:04
            I myślisz, że to powód aby zaprzestać "ujadania" na kolesiostwo. Nie obchodzi mnie do jakiej partii i czy w ogóle do jakiejś należy ten pan. Wiem za to, kto aktualnie umocował go na stanowisku. To też powód (jeden z wielu zresztą) abym już nigdy więcej nie ufał osobom, które tworzą radomski odłam tej partii.
            • Gość: AVO To jest nasz Fałek i wara od niego Palikmioty! IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 22:36
              Ryszard Fałek, to oddzielny rozdział, a palikoty jeszcze co innego. Lubelski milioner-komunista obrał bardzo prostą strategię, na którą właściwie nabiera się każdy, dopóki trochę nie ruszy się głową. Otóż wymyśla "inicjatywy" przy któych z góry wiadomo, że spotkają się pozytywnym odbiorem społecznym. Tak na przykład można zaproponować, by wszyscy, którzy chcą być bogaci i zdrowi popierali Palikota, choć nie wiadomo po co. To oczywiście duże uproszczenie, ale generalnie jest to wszystko oparte na gigantycznej manipulacji. Wiadomo, że Fałek jest postacią dość kontrowersyjną, szczególnie ze względu na podejmowane ostatnio decyzje. Paligłupy natychmiast wyczuwają takie klimaty i próbuja łapać punkty. Stąd całe zamieszanie. Na szczęście z radością obserwuję, że naród zaczyna rozumieć o co chodzi i wkrótce zapomnimy o Palikocie. Cieszy, że takie rynsztokowe zwyczaje i chamstwo nie cieszą się u Polaków zbyt dużym uznaniem.
              Reasumując - to jest nasz Fałek, to są nasze z nim problemy, to nasze miasto i wara od tego! Kiedy słyszę nazwisko Palikot, czuję najwyższy stopień obrzydzenia i byłbym szcześliwy nie oglądając tu ani żadnych Armandów, ani innych Rozenków, którzy za poselską pensyjkę daliby się pewnie nawet wykastrować...
              • Gość: Anna_PIS Re: To jest nasz Fałek i wara od niego Palikmioty IP: *.algo.radman.pl 29.05.12, 22:43
                Kolejny BRUTALNY ATAK ...
                • Gość: ja Re: To jest nasz Fałek i wara od niego Palikmioty IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.12, 23:27
                  wszyscy powinni żądać odwołania wiceprezydenta Fałka dla dobra mieszkańców Radomia
                  • Gość: AK47 No wreszcie znalała się pałka na fałka !!! IP: *.radom.vectranet.pl 30.05.12, 08:17
                    .
                    • Gość: bu ha! ha! Re: No wreszcie znalała się pałka na fałka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 08:22
                      przyjdzie następny i wszystkim da i wszystkim będzie na rekę i po ich myśli szczególnie nauczycielom bo oni najbardziej ujadają że stracą przywileje i 16 godzin pracy tygodniowo a jeden pójdzie przyjdzie ktoś inny i będzie to samo bo takie sa fundusze na to i taka sytuacja gospodarcza i demograficzna
                      • Gość: r kabotyn od toru formuły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 09:21
                        kto głosował to wie że załadowali go w du..e z torem i innymi obiecankami paligłupkowymi ale tłumaczą że ból pośladków to tylko że skopali ale znając tych zboczków chyba krecik się zadomowił na dłużej tak wierzyć obietnicom a wychodzi się z homoroidami
                      • Gość: 6k cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 08:03
                        www.rp.pl/artykul/19,885066-Krusza-Karte-nauczyciela.html
                        • fnx1 Re: cała prawda 01.06.12, 09:23
                          Cała prawda? Orzecznicy ZUS mają decydować czy nalezy się URLOP na poratowanie zdrowia? Trzy dni temu byłem na badaniach okresowych i badający mi lekarz powiedział, że nie ma co liczyć w przyszłości na rentę inwalidzką bo już teraz ci "orzecznicy" kierują do pracy po dwóch zawałach. Dodam, że wzywają na badania osoby z amputowanymi kończynami... bo może odrosły? I takie osoby mają ocenić stan zdrowia np. psychicznego nauczyciela? W sumie gratuluję pomysłu. Ale może nie kłamać - i zlikwidować te urlopy - bo przecież tak naprawdę to o to chodzi.
    • wemur Chyba każdy porządny człowiek tego chce 30.05.12, 09:38
      to powinno być równoznaczne z polityczną śmiercią tego kręta
    • Gość: Żaba Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.radom.vectranet.pl 30.05.12, 11:06
      Jestem za odwołaniem, nie tylko RF. Miastem źle rządzą, a my będziemy płacić za skutki tych rządów, i nasze dzieci też.
    • cezar97 Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F 30.05.12, 11:17
      fnx1 napisał:

> Popieram!
      > Wniosek.
      > Nie partię.
      Masz człeku rozdwojenie jaźni. Dlaczego Twoja partia którą popierasz nie złożyła wniosku?
      Jeśli nie głosowałeś w wyborach samorządowych to siedź i milcz: inni za Ciebie rządzą tak jak widać. Swoim lenistwem na to pozwoliłeś i nie uprawiaj hipokryzji "aktywnego obywatela Radomia". Ależ to śliskie

• fnx1 Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F 30.05.12, 12:27
        Nie czaruj Czarusiu... Ja po prostu nie reprezentuję ŻADNEJ partii.
        A polityką się brzydzę. A w wyborach zawiodłem się na każdej partii - którą poparłem. W każdych wyborach. Ale biorę w nich udział - bo nie tracę nadziei, że któraś jednak będzie działać dla nas - a nie dla siebie (albo przynajmniej nie wyłącznie dla siebie).
        Poza tym jakim prawem oceniasz mnie i moje postępowanie nie mając o mnie zielonego pojęcia? Po prostu bronisz "swojego" - prawda? I Ty piszesz, że coś jest śliskie? To nie śliskie - to śmieszne.
        A poza tym właściwie czego dotyczyła Twoja wszechmądra wypowiedź? Popierasz wniosek czy może wręcz przeciwnie? Bo nic z niej nie wynika. Masz potrzebę pisania - tylko brak Ci pomysłów? Pisz głupie opowiadania - i próbuj je publikować. ;)
    • Gość: PaliGlup Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.rivalhost.com 30.05.12, 13:40
      fnx1 to ujadajacy nierob z MDK broniacy karty nauczyciela - ostatniego reliktu PRL.
      • Gość: uuu Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 16:41
        Reliktem PRLu to są takie wypowiedzi jak twoja. Zianie nienawiścią, szczucie, rzucanie błotem i ośmieszanie. Jeśli nie wierzysz, dopytaj rodziców. Dziwię się, że ci wszyscy brzydzący się PRLem z taką łatwością przyjmują zachowania powszechne dla óczesnego aparatu władzy.
      • fnx1 Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F 30.05.12, 21:24
        PaliGlupie nie jestem, nie byłem i nie przewiduję w przyszłości pracy w MDK. Nie muszę bronić karty nauczyciela - ze względu na mnie. Reliktów PRL na szczęście jest więcej. Niestety mnóstwo również jest dzieci neostrady z przykurczem móżdżków i nadgarstków - jak ty.
        Nie jestem również wielbłądem. Ale taki debil jak ty i tak w to nie uwierzy.
        Sorki ale muszę iść sobie wyczesać wielbłądzie futro - wiosna to i strasznie na garbie linieję!
        Śmieszne jest to, że jedno ma wspólne demokracja i internet - dużo mają do powiedzenia debile twojego pokroju.
        A jak się popatrzy na tak charakterystyczny fragment IP: *.rivalhost.com to można wiele twoich debilnych postów łatwo zidentyfikować. Sfrustrowany i niezaradny rodzicu...
        • Gość: PaliGlup Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.rivalhost.com 31.05.12, 12:34
          Ty sobie wyczesz ale wesz. Lonowa tzw. mende. Macie wiele wspolnego.
          • fnx1 Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F 31.05.12, 17:59
            Jak widzę gnoju jesteś znawcą tematu... ja tam się na mendach do spotkanie ciebie na forum nie znałem.
          • fnx1 Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F 31.05.12, 18:02
            Informacja dla innych forumowiczów - więcej z tym imbecylem nie zamierzam dyskutować - bo sprowadza dyskusję do poziomu naszego parlamentu. A to daleko poniżej mojej godności.
            Proponuję aby każdy widząc post pełen jadu i nienawiści - śmierdzący na odległość, sprawdził czy w ip nie ma *.rivalhost.com i po prostu pomijać jego jadowite trollowskie popsty - milczeniem.
    • wladq Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta Fałka 30.05.12, 16:22
      PaliGlup nie wiem czy palisz głupa czy faktycznie jesteś głupi.... jeśli spier...sz swoją robotę że straty będą duże to za nie zapłacisz i właściciel firmy ( szef) wypie....li Cię z roboty...trochę to logiczne no nie......Nie ma tłumaczenia że może żadna szkoła nie dostała by dotacji i nie wchodzą w grę tak duże pieniądze...tak się może tłumaczyć tylko dziecko...Fałek dał ciała i powinien odejść...Niech Ci Oni wreszcie zrozumieją że to MY jesteśmy ich szefami i mamy prawo rozliczać ich pracy....
    • wemur Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F 31.05.12, 10:41
      swoja drogą nie wiem, czy go jednak nie przeceniacie...
      • Gość: Alicja Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.12, 23:50
        Będzie dobrze jak Palikot z Fałkiem wezmą się za rękę i obaj odejdą w siną dal.
        Tylko niech nie zapominają o wemurze.
        • Gość: radomianin Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.30.7.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.12, 11:42
          JarosławKaczyński ZBAW BOŻE POLSKĘ.
          • Gość: radomianin Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.30.7.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.12, 11:44
            PIS Jezu tylko wam ufam.
          • prawdziwyradomianin Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F 16.06.12, 11:13
            jarosław zbaw polskę
        • Gość: :))) Rysiek !!!! Odejdź Rysiek !!! Odejdź IP: *.play-internet.pl 14.06.12, 23:45
          Prosimy bardzo Rysiek odejdź ....Twój elektorat
          • anamaria12 Re: Rysiek !!!! Odejdź Rysiek !!! Odejdź 16.06.12, 11:06
            Wreszcie. A co z resztą, np. p. prezydentem ?
    • Gość: mieszkanka Re: Ruch Palikota żąda odwołania wiceprezydenta F IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.12, 14:45
      Pan Prezydent pójdzie na pielgrzymkę do Częstochowy ze swoim kolega i sprawa będzie załatwiona . Przecież to wstyd dla katolików takich mieć rządzących.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka