Dodaj do ulubionych

FANABERIA contra UNDERGROUND

IP: *.blktn3.nsw.optusnet.com.au 29.06.04, 20:25
smierdzi jak czytam wasze wypowiedzi w sprawie przerwanego koncertu, nie
takim gwiazdom, nie takim fanom, nie w takich miastach przerywano koncerty,
czy tak wyglada RASTA radom, leilljah leilljah rasta
wysylajcie pokoj!!!
akcja jak najbardziej negatywna
to juz nie jest underground to juz jest gowno
OLEJCIE/BOJKOTUJCIE LOKAL fanaberia
OLEJCIE/BOJKOTUJCIE ten protest i ta idiotyczna manifestacje
czy chcecie aby miasto bylo znane takze z takiej glupoty
a moze jest to kampania promocyjna leilljah
przez skandal na pierwsze strony gazet
wysylajcie pokoj
Obserwuj wątek
    • Gość: Jezzo Re: FANABERIA contra UNDERGROUND IP: *.radom.pl 29.06.04, 23:06
      kandydat na najgłupszy post na forum . prośba do moderatorów : proszę usunąć
      ten topic, gdyż dyskusja o tej sprawie toczy się gdzie indziej a eses chce
      tylko niepotrzebny bałagan wprowadzić
    • Gość: kurde Re: FANABERIA contra UNDERGROUND IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 30.06.04, 02:12
      ja pier dole !ten wpis iscie z spiskowch teorii samoobrony!tak chcemy jako
      leilljah zaisniec na lamach dodatku Gazety Ww radomiu, poniewaz w tym miescie
      mamy najmniej fanow i etc....kurwaaaaaaaaaaaaaaa
      ja nie moge skad sie biora takie dziwadla........heh .i tak muza obroni sie
      sama!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: eses Re: FANABERIA contra UNDERGROUND IP: *.blktn3.nsw.optusnet.com.au 30.06.04, 09:43
        nie chcialem obrazac zespolu, chcialem przemowic do rozumow wspanialomyslnych
        radomian, obroncow radomskiej niezaleznej kultury, sam znam dobrze pozycje
        zespolu w radomiu i innych miastach i dobrze o tym wiem ta muzyka nie wymaga
        reklamy, a napewno nie takiej
        choc z drugiej strony zastanawia mnie fakt ze andergrandowa Le illjah gra w tak
        nie andergrandowym lokalu razem z tak nie andergrandowym zespolem jak carrion
        z tego co wiem to kolesie z carrion zbierali kaske na plyte demo i chyba
        teledysk i wszyscy maja swiadomosc ze gdyby nie le illjah to zarobiliby mniej,
        zreszta z tego co slyszalem to w krytycznym momencie(gdy ochrona przerwala
        koncert)carrion zniknal
        gdzie tu jest undrground???
        • Gość: Fan Re: FANABERIA contra UNDERGROUND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:27
          Ty szanowny kolego(eses), zanim cos napiszesz to sprawdzaj informacje... Kto
          zniknol? Byles, widziales, czy moze tylko slyszales? Nie wiesz czlowieku, ze
          tak sie rodza plotki? Nawiasem mowiac slyszalem, ze to Ty jestes glownym
          sprawca calego zamieszania, podobno jeden z wlascicieli lokalu to Twoj wujek
          czy ktos a Ty nie lubisz Leilljah i poprosiles go zeby wylaczyl prad i
          wszystkich wygonil bo Ty chciales ogladac mecz. I jeszcze jedno, podobno
          wzioles od chlopakow lapowke, zeby koncert wogole sie odbyl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka