Gość: Mario IP: 217.17.41.* 16.03.02, 15:46 Czy znacie jakieś dobre miejsce w okolicach Radomia gdzie można jeszcze coś złowić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzean Re: NA RYBY!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:29 Słyszałem że nie źle teraz biorą w Zajezierzu! Chyba jednak jeszcze nie pora ciśnienie zbyt duże wahania ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: NA RYBY!!! IP: *.radom.pl 19.03.02, 17:02 Gość portalu: grzean napisał(a): > Słyszałem że nie źle teraz biorą w Zajezierzu! Chyba jednak jeszcze nie pora > ciśnienie zbyt duże wahania ma. Kolega wyraznie zaznaczyl w temacie ze chce jechac NA ryby a nie PO ryby ;) Roznica wbrew pozorom olbrzymia, mnie zawsze bolala glowa po takich wyjazdach 'NA' ryby, jesli jechalem PO ryby to nie mialem takich objawow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzean Re: NA RYBY!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 08:30 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: grzean napisał(a): > > > Słyszałem że nie źle teraz biorą w Zajezierzu! Chyba jednak jeszcze nie po > ra > > ciśnienie zbyt duże wahania ma. > > Kolega wyraznie zaznaczyl w temacie ze chce jechac NA ryby a nie PO ryby ;) > Roznica wbrew pozorom olbrzymia, mnie zawsze bolala glowa po takich > wyjazdach 'NA' ryby, jesli jechalem PO ryby to nie mialem takich objawow ;) Wydaje mi się że mylisz pojęcia wyjazdu na ryby a wyjazdu by się naprać więc sądzę że ta dyskusja nie ma sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: NA RYBY!!! IP: *.radom.pl 20.03.02, 08:36 Gość portalu: grzean napisał(a): > Wydaje mi się że mylisz pojęcia wyjazdu na ryby a wyjazdu by się naprać więc > sądzę że ta dyskusja nie ma sensu! Widze ze ktos wstal lewa noga. Sam bardzo lubie czasami wyskoczyc na rybki, ale rownie czesto takie wyjazdy sa organizowane po to aby przy ognisku i wedce napic(NAPIC a nie ZACHLAC) sie gorzalki.. Widzisz w tym cos zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
malaki Re: NA RYBY!!! 20.03.02, 18:49 BORKI!!!!!!! Jest tam dobry sklep rybny przy Maratońskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzean Re: NA RYBY!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 08:10 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: grzean napisał(a): > > Wydaje mi się że mylisz pojęcia wyjazdu na ryby a wyjazdu by się naprać wi > ęc > > sądzę że ta dyskusja nie ma sensu! > > Widze ze ktos wstal lewa noga. > Sam bardzo lubie czasami wyskoczyc na rybki, ale rownie czesto takie wyjazdy sa > > organizowane po to aby przy ognisku i wedce napic(NAPIC a nie ZACHLAC) sie > gorzalki.. > Widzisz w tym cos zlego? > Napić się o.k. czasem się jednak spotyka nad wodą pijane towarzystwo które szuka zaczepki. TAk że gdy wszystko jest w normie nie mam nic przeciwko. Jedna ja jadę na ryby by wypocząc a nie słuchać krzyków pijanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: NA RYBY!!! IP: *.netia.pl 21.03.02, 12:09 Powiedz mi Kaboom czym później wracasz, jak już połowisz ryby i popijesz sobie. Jeździcie tak, żeby Was policja nie złapała? A może przezornie jeździsz tylko autobusami MPK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: NA RYBY!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 12:59 Gość portalu: Robsonka napisał(a): > Powiedz mi Kaboom czym później wracasz, jak już połowisz ryby i popijesz sobie. > Jeździcie tak, żeby Was policja nie złapała? > A może przezornie jeździsz tylko autobusami MPK? Mysle ze to jest ostatnia sprawa ktora powinna CIE interesowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: NA RYBY!!! IP: *.netia.pl 21.03.02, 13:11 Ok. Dopóki nie jeździsz samochodem po pijaku, to mnie to nie interesuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: NA RYBY!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 13:20 Gość portalu: Robsonka napisał(a): > Ok. Dopóki nie jeździsz samochodem po pijaku, > to mnie to nie interesuje. > ;-) Nie jezdze i nie mam zamiaru ;) A tak na marginesie, nie ma nic przyjemniejszego niz piwko czy 50-tka pod smazona, wlasnorecznie zlowiona rybke. Odpowiedz Link Zgłoś