Dodaj do ulubionych

Język angielski dla dzieci 5-7 lat

04.10.12, 22:49
Serdecznie zapraszamy na zajęcia z języka angielskiego dla najmłodszych w PLANECIE!

Podczas zajęć w PLANECIE dzieci śpiewają angielskie piosenki, uczestniczą w zabawach ruchowych, wykonują prace plastyczne, a dzięki temu poszerzają słownictwo i w naturalny sposób uczą się języka. Poznają zwierzątka, kolory, przyrodę, bajki – świetnie się przy tym bawiąc!

Oferujemy:
- naukę języka poprzez zabawę,
- zajęcia w małych grupach do 8 osób,
- wykwalifikowaną kadrę,
- naukę poprzez zabawę – w czasie zajęć dzieci śpiewają piosenki, recytują wierszyki, grają w gry, wykonują prace techniczno-plastyczne,
- ciekawe pomoce i materiały dydaktyczne: plakaty, plansze, karty obrazkowe, DVD, maskotki, kukiełki.
- edukację poprzez plastykę, muzykę i ruch.

Zajęcia odbywają się w siedzibie PLANETY przy ul. Wyszyńskiego 6 w Radomiu.

Kurs trwa od października do czerwca - łącznie 60 godzin lekcyjnych (90 minut w tygodniu).

Koszt - 900 zł

Zapraszamy!

więcej info:
www.planeta-radom.pl
info@planeta-radom.pl
tel: 792 059 405

Obserwuj wątek
    • odpowiedzialnamatka Re: Język angielski dla dzieci 5-7 lat 14.09.14, 12:25
      Witam serdecznie, Mam na imię Anna i mogę polecić tą szkołę z czystym sumieniem. Polecam również "City College" i "Easy English" . Zdecydowanie odradzam po doświadczeniach mojej córki i dzieci koleżanek Perfect Szkoła Języków Obcych oraz INTERCLUB. Pozostałe szkoły są na średnim poziomie jakości nauczania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka