Dodaj do ulubionych

Seks w publicznych miejscach w Radomiu.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:53
Ja z moim chłopakiem często zabawiamy się w parku Kościuszki po zmroku.
Ostatnio kochaliśmy się nawet w kabinie męskiej toalety w Fanaberii podczas
dyskoteki. Napiszcie gdzie Wy figlujecie sobie w różnych miejscach w Radomiu.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: vkf Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.infoplus.com.pl 05.07.04, 07:55
      ale mi kurna przyjemność, większa mogła być tylko we wcześniejszych toaletach
      na placu Konstytucji. he, he.
    • Gość: oooo Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: 80.249.0.* 05.07.04, 08:00
      Małgoś uważaj na przeciągi!
    • Gość: Jaś Fa so la si do Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: 217.17.35.* 05.07.04, 10:53
      Popatrz Małgoś czasami na okoliczne drzewa, nawet nie wiesz,
      ilu "branzlowników" się za nimi kryje!!! No, chyba że was to rajcuje.
      A w męskiej toalecie Fanaberii, hmmmm, może jak, i w piosence "Agnieszka"
      zespołu Łzy. Współczuje.
      Dno i sianie zgorszenia.
    • Gość: Eeeeee? Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.udn.pl 05.07.04, 10:55
      Pewnie nie kochaliście się na rondzie w godzinach szczytu.Super!
    • Gość: smakosz Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 12:41
      O odezwali się członkowie LPRu! A ja rżnę gdzie popadnie ale tak żeby nikt nie
      widział. Ostatnio na przystanku autobusowych. Tak jakoś nam sie dłużyło.
      Autobus się spóźniał (później przejechał), ciepły wieczór i wio, ogień! Przed
      tym było w windzie ale za szybko zjechała i nie dokończyłem bo weszła sąsiadka.
      Mówię Wam jak to wspaniale smakuje jeżeli nie czujecie się bezpiecznie!
      Adrenalinka rośnie razem z NIM. Super!
      • Gość: lekarz- ostrzegacz Ostrzegam kolegę IP: 217.17.35.* 05.07.04, 14:53
        Na razie jest OK, ale później przyjdą kłopoty z sercem, ciśnieniem, prostatą,
        przedwczesnym wytryskiem, potęcją i będziesz żałował żeś szukał tych
        ekscytujących miejsc. W wieku 40 lat będziesz już wrakiem, dziadziusiem i tylko
        w marzeniach bujał się będziesz z dziewczyną, bo już się nie spawdzisz, nie
        dasz rady a i stres będzie jeszcze wiekszy i coraz bliżej będziesz
        samobójstwa...
        ...dobrze radzę, póki możesz wyzwalaj adrenalinę w inny sposób, A ona jak to
        przyjmuje?
        PS. Znałem takego co uprawiał seks w latach 70-tych na dachu Nyski z bocznym
        napisem MO. Może potwierdzić to co wyżej napisałem.
      • Gość: hehehe Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.04, 18:09
        To wspaniale, w windzie, pewnie Ty jestes zadowolony, ale Twoja dziewczyna nie,
        ale gdzie tam dziewczyna, rznoles chyba glupa. Szybki jestes, gratuluje Panie
        Lopez.
    • Gość: Zenek Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.udn.pl 05.07.04, 14:33
      Polecam ci piękny i przytulny śmietnik na Gołębiowie II, można się oprzeć o
      pojemniki.
      • Gość: kate Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:22
        mam nadzieję że nie przed moim blokiem?????hahahahahahahahah
    • Gość: Flałers Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: 80.249.4.* 05.07.04, 14:49
      A świstak siedzi i zawija ...
    • Gość: MacGyver Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.internet.radom.pl 05.07.04, 15:16
      jak mialas chcice to trzeba bylo pojsc do jakiegos hotelu, a nie sie rznac po
      kiblach :)
      nie robcie z tego lokalu BURDELU
    • Gość: MacGyver niezle kurna ....... IP: *.internet.radom.pl 05.07.04, 15:18
      jak mialas chcice to trzeba bylo pojsc do jakiegos hotelu, a nie sie rznac po
      kiblach :)
      nie robcie z tego lokalu BURDELU
    • gagat100 Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. 27.07.04, 13:41
      hhhhhhmmmmmmmmm

<a href="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090">Czytelna lista DOBRYCH
      ginekologów</a>
    • Gość: damian77 Czy Małgoś to kobieta ? IP: 62.87.130.* 28.07.04, 12:22
      Zabawianie się ze swoim chłopakiem to dość popularna zabawa wśród pedałów.
      Myślę, że Małgoś (czemu nie Małgosia ?)to lachociąg płci męskiej. A jeśli
      jednak żeńskiej - to życzę ciekawszego tła, nie ma mniej śmierdzących miejsc ?
    • Gość: seks na własną ręk Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.rma.pl / *.pl 29.07.04, 12:11
      a ja se zwalam w kiblu w szkole... i spuszczam się... zjazd na ręcznym - to
      jest to!!
    • Gość: L Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.internet.radom.pl 29.07.04, 16:08
      a mogl byc taki fajny temat :(
    • Gość: ŁEPEK Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: 193.111.144.* 29.07.04, 16:46
      I JEST FAJNIUSKI TEMACIK, WSZYSCY SIE OBURZAJA ALE GOSC WSKAZAL NA FAJNY
      EKSCYTUJACY SEKS W MIEJSCACH GDZIE ADRENALINA ROSNIE. I TAK TRZYMAC!
    • Gość: Prącie Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.rma.pl / *.pl 29.07.04, 19:37
      Zwalić konia!! To jest to!! Najfajniejszy jest moment tuż przed wytryskiem.
      Nogi robia się jak z waty, a sperma płynie w pale...
      • Gość: CoCo Augen Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.07.04, 22:39
        ...staaaary... w pale się nie mieści.....i dlatego wytryska. tylko z ortalionu
        ciężko sprac...
        • Gość: pw Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:53
          Tak macie chłopaki racje, ale teraz dziewczyna mnie w tym wyręcza. Szczególnie
          jak robi to ustami właśnie w parku Kościuszki w altanie to jest odjazd.
          • Gość: Zed Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:34
            a ja bym te wszystkie szmaty wystrzelił na księżyc... ciekawe co z nich będą za
            ludzie w przyszłości... i jak ten kraj ma być normalny jak tu większość
            bezmózgów i dziwek
            tfuuuuuu
            pogratulować rodzicom wychowania
            • Gość: gg Do Zeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:23
              Znalazł się Roman Giertych. Pewnie w życiu nie miałeś przyjemności bzykać
              żadnej dziewczyny, albo co gorsza Twoja dziewczyna rzuciła Cię, bo z takim
              nastawieniem to dogadzałeś jej tylko raz w tygodniu i to przy zgaszonym
              świetle. Jesteś zwykłym zakompleksionym błaznem, który sfrustrowany jest swoim
              życiem erotycznym.
              • Gość: Zed Re: Do Zeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 09:05
                Pudło, nie byłbyś dobrym psychologiem... ale pewnie ci to nawet nie w głowie.
                Kobieta, która szlaja się z byle kim po szaletach i klatkach to szmata i chyba
                nie zaprzeczysz, nie dotknął bym takiej i metrowym kijem, a ty no cóż rób sobie
                co chcesz...
                Najpierw niech zerżną ją wszystkie buhaje z Radomia we wszystkich dostępnych
                szaletach, a potem jak już nabierze doświadczenia to da ci pewnie tyle
                rozkoszy, że zostanie twoją konkubiną
                Bawcie się dobrze, mam nadzieję, że nie zabraknie wam atrakcji i następnym
                razem wylądujecie w jakimś psim gównie czego wam z całego serca życzę
    • Gość: men Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.rma.pl / *.pl 09.08.04, 11:27
      a ja se zwale...
    • Gość: Piko Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 11:53
      Dla rozluźnienia tematu:
      Młody chłopak stoi na balkonie i spuszcza swojej koleżance mieszkającej piętro
      niżej karteczkę przywiązaną do sznurka z napisem: jak chcesz się pokochać to
      rusz sznureczkiem 3 razy.Jak nie to rusz 40 razy a ostatnie 5 tak szybciej.
      • Gość: basik Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.udn.pl 09.08.04, 19:26
        Dziewczyno, jaki miałas cel pisząco o tym. Chciałaś się pochwalić,że masz
        chłopaka, czy że uprawiasz seks.Ty jak i on ( pewnie na łyso wygolony)niewiele
        sobą reprezentujecie.Szybki numerek dwóch spoconych osób bo przecież dyskoteka
        w śmierdzącej toalecie to na co was stać.Szybko jak zające bo ktoś może
        wejść.Ależ z was prymitywy.
    • Gość: Dymek Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: 81.15.254.* 09.08.04, 23:28
      spoko, ja jestem za spontanicznym seksem, ale nigdy w zyciu w dyskotekowym
      kiblu, dla mnie to jest ponizenie...
    • Gość: Radom Re: Seks w publicznych miejscach w Radomiu. IP: *.rma.pl / *.pl 12.08.04, 21:05
      :))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka