Dodaj do ulubionych

co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze?

IP: *.pt-2.petrotel.pl 25.09.03, 09:42
Zajmuje się oświatą, kulturą, sportem, zdrowiem, pomocą połeczną. Na forum
nie ma o nim prawie śladu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ado Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 17:38
      skoro nie ma wrogów , nie ma też przyjaciół.
      • Gość: greg Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 23:23
        przejdź na Płock i wątek jakie macie zddanie o vice prezydentach
    • Gość: braun Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 10:04
      W Płocku jest zbyt mało informacji o ludz\iach z nowej władzy. Wiem że to
      młody człowiek, były pracownik jakiegoś ministerstwa, a więc chyba i
      kompetentny. Jeśli wytrzyma lata swej pracy ppowinien utkwic w pamięci
      płocczan, a jeśli coś zrobi konkretnego to wtedy będzie tak na pewno. Jako
      uczeń Jagielonki proszę odpowiedzieć, czy moja szkoła będzie gotowa na swe
      lecie?
      • Gość: Wisla fan Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 02:57
        sportem sie interesuje i za to ma u mnie plusa
        • Gość: gowniarz Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 11:52
          parobek lewusów w prawicowych wladzach, z twarzy nie najlepiej mu patrzy...
      • Gość: ollotomi Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 12:37
        on sam jest absolwentem jagielonki wiec powinien wiedziec jakie ta szkola ma
        problemy lokalowe i cos zadzialac by to zmienic choc z drugiej stron jest nad
        nim cieć nad cieciami i on moze go pochamować
    • daniel.jed Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? 08.07.04, 23:48
      Dla mnie menda jak cała reszta.
    • Gość: kowalski Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 16:10
      wygląda na zrobionego "miękkim ch...m".
    • Gość: obserwator Re: co sądzicie o wicepre... K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:03
      pan K. rządzi z tymi z prawa a jest marionetką różnych popłuczyn z lewa i nie
      tylko
      • Gość: full Re: co sądzicie o wicepre... K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:40
        Kubera nie jesteś głupi facet, tylko niedaj sobą pomiatać M&M myślę, że
        powinieneś mieć swoje ostatnie zdanie a póki co w twoim resorcie to M&M ma
        ostatnie zdanie
      • Gość: Grecia Re: co sądzicie o wicepre... K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:24
        Z partii do partii, gdzie teraz? Nie SLD, nie PO - samoobrona?
        TAK SIĘ RZĄDZI W PŁOCKU - za wszelką cenę, aby wcisnąć rodzinę na stanowiska i
        wszystkich pociotków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka