Gość: nowak IP: *.pt-2.petrotel.pl 25.09.03, 09:42 Zajmuje się oświatą, kulturą, sportem, zdrowiem, pomocą połeczną. Na forum nie ma o nim prawie śladu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ado Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 17:38 skoro nie ma wrogów , nie ma też przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 23:23 przejdź na Płock i wątek jakie macie zddanie o vice prezydentach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braun Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 10:04 W Płocku jest zbyt mało informacji o ludz\iach z nowej władzy. Wiem że to młody człowiek, były pracownik jakiegoś ministerstwa, a więc chyba i kompetentny. Jeśli wytrzyma lata swej pracy ppowinien utkwic w pamięci płocczan, a jeśli coś zrobi konkretnego to wtedy będzie tak na pewno. Jako uczeń Jagielonki proszę odpowiedzieć, czy moja szkoła będzie gotowa na swe lecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisla fan Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 02:57 sportem sie interesuje i za to ma u mnie plusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gowniarz Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 11:52 parobek lewusów w prawicowych wladzach, z twarzy nie najlepiej mu patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollotomi Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 12:37 on sam jest absolwentem jagielonki wiec powinien wiedziec jakie ta szkola ma problemy lokalowe i cos zadzialac by to zmienic choc z drugiej stron jest nad nim cieć nad cieciami i on moze go pochamować Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.jed Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? 08.07.04, 23:48 Dla mnie menda jak cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski Re: co sądzicie o wiceprezydencie Kuberze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 16:10 wygląda na zrobionego "miękkim ch...m". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: co sądzicie o wicepre... K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:03 pan K. rządzi z tymi z prawa a jest marionetką różnych popłuczyn z lewa i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: full Re: co sądzicie o wicepre... K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:40 Kubera nie jesteś głupi facet, tylko niedaj sobą pomiatać M&M myślę, że powinieneś mieć swoje ostatnie zdanie a póki co w twoim resorcie to M&M ma ostatnie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grecia Re: co sądzicie o wicepre... K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:24 Z partii do partii, gdzie teraz? Nie SLD, nie PO - samoobrona? TAK SIĘ RZĄDZI W PŁOCKU - za wszelką cenę, aby wcisnąć rodzinę na stanowiska i wszystkich pociotków. Odpowiedz Link Zgłoś