Dodaj do ulubionych

osiedle borki

27.10.12, 20:59
witam :) niedlugo zostane mieszkancem radomia, obecnie jestem na etape poszukiwan mieszkania. mam upatrzone jedno wlasniena osiedlu borki ale znajomi nie mieli najlepszej opiniii o tej okolicy..jak jest naprawde ? chodzi dokladnie o ul. sucha.
pozdrawiam i dziekuje za wszystkie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: KY Re: osiedle borki IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.12, 15:30
      Z plusów:
      Blisko do terenów rekreacyjnych nad Zalewem, niezła infrastruktura osiedlowa pod postacią sklepów i punktów usługowych, dobry dojazd do centrum komunikacją miejską.
      Z minusów:
      Sporo różnej maści elementu na ulicach, większość osiedlowych uliczek i chodników w bardzo złym stanie.
      • Gość: jola Re: osiedle borki IP: *.radom.vectranet.pl 29.10.12, 17:42
        element na ulicach jest wszędzie - a borki polecam - jest gdzie wyjśc z dzieckiem pobiegać, iśc na spacer, wszędzie blisko - same zalety
        • Gość: barak Re: osiedle borki IP: *.radom.vectranet.pl 30.10.12, 01:01
          miasto nie jest duże ludzi tu full, dłużej się pokręcisz czeka cię wpier... dul, na każdej ulicy spotkasz oszołomów, paru buców, pasiory, dzieci kwiaty, reszta bydła, kaleki, kochające dyskoteki, jest ich cały rój Musisz niestety wiedzieć o tym, że na Borkach każdy nosi kosę w kieszeni, spróbuj kogoś zdenerwować to cię nią ożeni, gorzej będzie jeśli przyjedziesz tu i spotkasz na Borkach Radomiak Fan clup, to pier... olona banda więc ratuj się, bo bardzo źli ludzie dopadną cię, tak to bywa jak jesteś z prowincji...
          • Gość: sucha Re: osiedle borki IP: *.radom.vectranet.pl 23.11.12, 18:51
            Mieszkam tu już wiele lat i dopiero od Ciebie dowiaduję się, że jest tak strasznie. Zadziwiające
            • Gość: freeman Re: osiedle borki IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.12, 19:28
              Po pierwsze to Borki i Radom wielką literą, kiedyś była to wiedza na poziomie 3 w podstawówce. A bierze się to z braku czytania książek, zamiast tego czyta się dzisiaj tylko wpisy na forach i stąd te popisy wiedzy. Przy okazji, Borki to sympatyczne miejsce!
              • Gość: Ja Re: osiedle borki IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.12, 19:31
                No to się gościu dobrze wpisze w lokalny koloryt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka