Dodaj do ulubionych

Radomiak ma licencję na grę w II lidze

13.07.04, 17:21
to świetna mysl!
po pierwsze zyskają kluby, które w tych ciezkich czasach robia kawal naprawde
dobrej sportowej roboty.
po drugie, akcja ta moze zachecic innych potencjalnych sponsorow - jaki bowiem
sens ma inwestowanie w druzyne, ktorej nie chce pomoc wymiernie nawet rodzime
miasto. teraz sytuacja zmienia sie diametralnie - to bardzo pozytywny w tym
aspekcie sygnal
po trzecie: efekt promocyjny - na pewno bedzie lepszy niz wieszanie na rondach
tablic z napisami "radom - miasto Twojej szansy".
Obserwuj wątek
    • Gość: Dug Holiday Re: Radomiak ma licencję na grę w II lidze IP: *.udn.pl 13.07.04, 18:13
      Taj jak to juz wcześniej gdzies pisałem miasto pierwszy raz od 20 lat tak
      ochoczo wspiera Radomiaka i brawo dla radnych którzy sprzyjają takim
      inicjatywom.

Budzi niepokój tylko stanowisko radomskiej policji???!!!najlepiej miec spokój
      z meczami, po co komu to potrzebne-pamiętajcie tylko panowie policjanci, że to
      my podatnicy-kibice Was utrzymujemy, nikt inny.Po prostu wstyd!!!
      • Gość: Aga Re: Radomiak ma licencję na grę w II lidze IP: 193.111.144.* 13.07.04, 20:01
        Najlepiej jak każdy robi swoje.
        Brawo dla radnych ,że sie zdecydowali działać.
        Nasuwa się zdumienie ,że przy rozpatrywaniu licencji nie wzięto pod uwagę
        opinii policji. Czyli Radomiak w sprawie bezpieczeństwa ,mógł coś zrobić
        lub też nic nie robić .Wyszłoby na to samo.
        Widocznie jak była negatywa opinia to były ważne powody ku temu.
        Oby życie nie ujawniło tych przyczyn .
        Powodzenia dla sympatyków piłki nożnej
        • Gość: Dug Holiday Re: Radomiak ma licencję na grę w II lidze IP: *.udn.pl 13.07.04, 21:03
          Gdyby łaskawi stróże porządku zechcieli zauważyć, że przez ostatni rok
          bezpieczeństwo na stadionie Radomiaka się poprawiło oraz to, że trwają
          intensywne prace remontowe które mają na celu podwyższenie tegoż bezpieczeństwa
          to nie wydawaliby bzdurnych decyzji świadczących tylko o ich minimaliźmie.
    • Gość: gregor Re: Miasto pomoże Radomiakowi IP: *.udn.pl 13.07.04, 20:13
      Jeżeli faktycznie miasto przekaże Radomiakowi deklarowaną kwotę, chylę czoła,
      tym bardziej, że niedawno w tym miejscu krytykowałem wiceprezydenta
      Banasiewicza. Co do policji... no cóż, panowie ci chcieli by żyć w raju (każdy
      by chciał), gdzie spokój byłby zapewniony. Tu się trzeba wziąć do roboty i
      łapać chuliganów (niedawno w trakcie meczu złodziej włamał mi się do samochodu
      po radio. 20 metrów dalej stał radiowóz z dwoma wypoczywającymi panami w
      środku. No comments...).Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na meczu.
      • Gość: bryndza Re: Miasto pomoże Radomiakowi IP: *.udn.pl 13.07.04, 21:34
        Jestem za. Nareszcie ktoś pomyslał. Byle tylko nie popsuli tego poprawiacze
        różnej maści. Co do policji to cego rozsądnego można się po nich spodziewać.
        Do meczu!
    • Gość: Piter Ten Sonta to jakis madry gość- RESPECT. IP: 217.96.50.* 13.07.04, 22:29
    • Gość: ... Re: Radomiak ma licencję na grę w II lidze IP: *.udn.pl 13.07.04, 22:32
      www.bron1926.prv.pl ZAPRASZAMY !!!
      • Gość: anty www.broń.szm Do admina forum gazeta.pl !!!! IP: *.udn.pl 13.07.04, 23:09
        w imieniu wszystkich kibiców RADOMIAKA proszę o dodanie nazwy beznadziejnej
        strony która jest tu nagminnie reklamowana do stwierdzeń niecenzuralnych które
        nie mogą być napisane w komentarzu podobnie jak słowa
      • Gość: antywww.broń-szmat Do admina forum gazeta.pl !!!! IP: *.udn.pl 13.07.04, 23:11
        w imieniu wszystkich kibiców RADOMIAKA proszę o dodanie nazwy beznadziejnej
        strony która jest tu nagminnie reklamowana do stwierdzeń niecenzuralnych które
        nie mogą być napisane w komentarzu podobnie jak słowa na literki "k" "ch" itp
        itd !!!
        • Gość: radom Re: Do admina forum gazeta.pl !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:21
          Kibiców RADOMIAKA jest tysiące,nigdy Wam Panowie radni tego nie
          zapomnimy .Możecie być pewni że przy następnych wyborach będziecie w RADOMIU
          nr1!!!!!
          • Gość: Trendy niech Radni dotrzymają słowa a nie okażą się..... IP: *.chello.pl 13.07.04, 23:36
            Panowie i Panie piszący powyżej zachowajcie spokój. Jak władza mówi, "że da, to
            bardzo często tylko na mówieniu się kończy"! Ja tam nie uwierzę, że "dadzą"
            tego "melona", dopóki tych pieniędzy nie będzie w dyspozycji Zarządu Radomiaka.
            A co tam z tym protestem zawodników względem części członków Zarządu? Może ktoś
            z Was, forumowiczów coś na ten temat wie? Radomiakowi nawet policja radomska
            nie zaszkodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: xyz Re: Radomiak ma licencję na grę w II lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:15
        Przeraża mnie informacja o policji ,ktoś kto to napisał do PZPN powinien być
        natychmiast odwołany .Tym bardziej że jest z miejskiej policji.Ten pan
        zwiększył o wiele punktów nienawiść do policji i zapomniał że na mecze
        przychodzą także normalni ludzie którzy nie wywołują żadnych awantur.To tak jak
        by zakazać używania samochodów bo powodują wypadki.Panie szefie miejskiej
        policji ja oczekuje żeby Pan wyłapał tych łobuzów którzy robią awantury i
        zrobił z nimi porządek a nie zamykał stadionu,bo zamknąć , to może każdy.A jak
        Pan nie potrafi to niech się Pan jutro poda do dymisji, bo komendant miejski
        jest po to by służyć mieszkańcom miasta a nie im szkodzić.A to co Pan napisał
        do PZPN to świadczy że zarówno Pan jak i Pana podwładni są słabi i pewnie
        wybrali zły zawód.PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Trener Re: Radomiak ma licencję na grę w II lidze IP: *.udn.pl 14.07.04, 02:19
          Skorupa,Panek,Skaliński,Sobolewski i możilwe, że Minda w Sokole
          Przytyk.Radomiak do połowy sierpnia będzie trenować na obiektach Sokoła
          Przytyk.W czwartek o godz.9:30 podobnie jak i w piątek mają zajęcia
          treningowe.W środe sparing z Jagielonia Białystok w sobote z KSZO Ostrowiec.Z
          tego co zauważyłem to w radomskim klubie Radomiak tylko dwóm panom(chodzi mi o
          zarząd)zależy na tym klubie.CIEKAWOSTKA!!!Jutro tj. w środę o godz.17:00 Sokół
          Przytyk gra sparing z nie dawnym rywalem z ligi radomiaka czyli Stal
          Głowno.Jestem ciekawy konfrontacji naszej drużyny z klasy O z trzecioligowcem.
    • Gość: Trener Misiek pozdrówka z Radomia i Przytyka:) IP: *.udn.pl 14.07.04, 02:25
      Do tych klubów dodał bym Michał Czarni Radom i nigdy Jadar:)
    • Gość: Trener sparingi ligowców IP: *.udn.pl 14.07.04, 02:58
      W sobote oprócz meczu Radomiak Radom - KSZO Ostrowiec jest kilka fajnych
      sparingów min Mazowsze Grójec - Widzew Łódź oraz Sokół Przytyk - Pilica
      Białobrzegi godz.11:00
    • Gość: mk Seba! pozdrawiam! IP: *.rutex.slask.pl 14.07.04, 07:57
    • Gość: cool Re: Radomiak ma licencję na grę w II lidze IP: 212.244.63.* 14.07.04, 09:02
      No to nasi radni poszli na całość!!!!
      Teraz okaże się, kumu z nich zależy na rozwoju i promocji RADOMIA a kto ma to w
      dupie. Nie mam pojęcia jakie partie kto tam reprezentuje - ale napewno ja (i
      kilkutysięczna rzesza kibiców też) zapamiętamy nazwiska, które się o to starają
      jak i te, które będa blokować takie pomysły!!!
    • Gość: adi wraście ruszyło RADOMIAK 10.000 tyś ZIELONYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:29
      mam nedzieje rze tyle ludzi będziena STRUGA 63 RADOMIAK RADOM
      • Gość: vsb Re: RADOMIAK TO CHLUBA I CHWAŁA RADOMIA IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:52
        BRAWO DLA DZIAŁACZY
        • Gość: ZIELONE USTRONIE kilka słów o politykach i sporcie !!! IP: *.udn.pl 14.07.04, 13:18
          Bardzo bym się cieszył gdyby radni dotrzymali słowa i przekazali kase na
          NASZEGO Radomiaczka - jednak polityk to polityk i nie można im do końca
          wierzyć, każdy chce się podlizać elektoratowi szczególnie jak jest on tak duży
          jak liczba kibiców Radomiaka !!! Jak do tej pory związki polityki ze sportem w
          Radomiu nie wychodziły na dobre przykłady: Ś.P poseł Kowalczyk w Radomiaku,
          Grabowski - sprzedawczyk także chciał zdobyc elektorat wśród kibiców Radomiaka
          a potem uciekł jak szczur ze statku!!! Jacek Nita-psita największy karierowicz
          w Radzie Miasta !!! - zapowiadał Mistrzostwo Polski dla CZARNYCH a zafundował
          spadek do niższej ligi zostawiając klub samym sobie w najtrudniejszym
          momencie!!!

Może tym razem będzie inaczej - poczekamy zobaczymy...ale milion baaardzo by
          się przydał!!!
    • Gość: Trener RADOMIAK - JAGIELONIA (0-0) 1-3 IP: *.udn.pl 14.07.04, 13:38
      Bramke dla zielonych strzelił Marek Gołębiewski.Dla Jagielloni:Tomasz
      Włczyk,Fernando Maia Batista, Paweł Sobolewski.
      • Gość: rks Re: RADOMIAK - JAGIELONIA (0-0) 1-3 IP: *.radom.pilickanet.pl 14.07.04, 17:03
        Nic się mie stało zieloni nic się nie stało. Dla mnie najważniejszy mecz będzie
        6 listopad z tymi chłopami z kielc. Daj cie im tak 3 : 0 w dupę . Z Radomia
        pojedzie fuull kibiców. Dzięki za awans piłkarzom , działaczom i wspaniałym
        kibicom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka