Dodaj do ulubionych

Admin usuwa niewygodne dla PO wpisy w Odrzywole

06.01.13, 23:10
A jak jest u Was ?, czy wasz admin broni tylko jednej strony w sporze politycznym.Tak jest na forum Odrzywołu , tam admin usuwa całe tematy i pojedyncze pytania bez żadnego uzasadnienia jeśli tylko są niewygodne dla Pana Gajewskiego powiatowego przewodniczącego PO.Czy wy macie jeszcze zaufanie do Gazety.pl skoro tak manipuluje ?Bo ja straciłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Nieee, gazeta absolutnie nie manipuluje. IP: *.free.aero2.net.pl 06.01.13, 23:24
      Tylko czasem robi porządki a pod niektórymi artykułami nie masz prawa komentować.
      • kolo350 Re: Nieee, gazeta absolutnie nie manipuluje. 06.01.13, 23:31
        i tu sie mylisz zablokowała całe forum i teraz pod szyldem gazety będą pisać tylko zwolennicy Gajewskiego / mętna persona obecnie w PO / sam nie mogłem w to uwierzyć .Czyżby pis miał rację ?
    • Gość: Lolek Frustrat IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 23:29
      Przestań pyskować i zacznij czytac ze zrozumieniem. Wątki polityczne powinny być w kategorii polityka. Na forum radomskim kasowane są raz o PiS a raz o PO. Wszystko zalezy od tego jak moderator sie zmobilizuje. Tygodniami jest bałagan a teraz w okresie swiat ktoś jakoś to ogarnia.
      • kolo350 Re: Frustrat 06.01.13, 23:33
        To nie chodzi o wątki polityczne tylko samorządowe , zamknieto usta wszystkim którzy nie popierają Gajewskiego , to gruby skandal
      • kurnik35 Re: Frustrat 06.01.13, 23:47
        Ty cos ty taki cwany "pyskowac" "czytać ze zrozumieniem " ? Porąbało cię ?Sprawdziłeś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka