Dodaj do ulubionych

Płock was wyprzedzil

22.03.02, 17:05
No, Radomiaki, Plock was wyprzedzil o 10 wpisow.
Obserwuj wątek
    • Gość: jdk Re: Płock was wyprzedzil IP: 212.149.48.* 22.03.02, 17:51
      Nie wiedzialem, ze to wyscigi...
      • Gość: GammaRay Re: Płock was wyprzedzil IP: *.chemia.pk.edu.pl 23.03.02, 11:00
        Gość portalu: jdk napisał(a):

> Nie wiedzialem, ze to wyscigi...

Ja tez. Zagladalem na forum plockie. Gros wypowiedzi to relacje typu - "dokladam niniejszym jeden post do licznika",
        albo "o wlasnie mamy juz o 100 wiecej i brakuje nam do RAdomia juz tylko 1000". Czy to jakas psychoza, a moze
        raczej kompleks nizszosci ???? Podobno plocczanie go nie maja, ale po lekturze tamtejszego forum nijak nie moge sie
        z taka teza zgodzic.
    • Gość: driver Re: Płock was wyprzedzil IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 14:01
      libertyn napisał(a):

> No, Radomiaki, Plock was wyprzedzil o 10 wpisow.

No i bardzo dobrze. Powodzenia! (może kiedyś dogonicie Wrocław jesli macie takie
      ambicje)

• Gość: GammaRay Re: Płock was wyprzedzil IP: *.chemia.pk.edu.pl 23.03.02, 14:17
        Gość portalu: driver napisał(a):

> libertyn napisał(a):
        >
        > > No, Radomiaki, Plock was wyprzedzil o 10 wpisow.
        >
        > No i bardzo dobrze. Powodzenia! (może kiedyś dogonicie Wrocław jesli macie taki
        > e
        > ambicje)
        >

Widze ze tez zagladales na forum plockie - ktos tam rzucil w miedzyczasie pomysl aby gonic nie tylko radom ale i
        wroclaw. Pies ich drapal. Najlepiej niech gonia od razu ksiezyce kolo Jowisza.
    • Gość: KibicWL Re: Płock was wyprzedzil IP: 164.106.68.* 23.03.02, 17:55
      libertyn napisał(a):

Nie ilosc ale jakosc w tym wypadku sie liczy. Otwieranie nowych watkow ma sens
      gdy prowokuja do czegos nowego i sensownego. Ja mysle, ze tematy sa otwarte
      tylko nalezy sie dalej wypowiadac. Wiele ciekawych tematow jest w Radomiu
      otwartych wiec sie czeka na dalsza dyskusje. Tego mi wlasnie brakuje, chociaz
      musze przyznac, ze spotykam wiele sensownych wypowiedzi. Prosze dalej rozwijac
      abym sie mogl wypowiedziec. Martwi mnie to,ze nie mam wiecej anty i pro mojej
      propozycji i moich wypowiedzi. Sprobuje skomasowac to co zostalo wypowiedziane w
      zwiazku z Wyborami. Az sie prosi o goraca dyskusje na kazdy temat, ale na razie
      jest spokojnie.

Kandydat na Prezydenta Miasta Radomia
    • Gość: davis Re: Płock was wyprzedzil IP: *.radom.pl 23.03.02, 18:20
      libertyn napisał(a):

Rewelacja!

• Gość: eddieale Re: Płock was wyprzedzil IP: *.pilicka.net.pl 25.03.02, 21:51
      kto sie sciga ten sie wy...
    • Gość: GammaRay Re: Płock was wyprzedzil IP: *.chemia.pk.edu.pl 27.03.02, 10:44
      Zagladalem znowu do Plocka - bicie piany trwa. Niech sie ciesza pajace. W innych sprawach moga nam skoczyc,
      niechaj wiec podlecza swoje kompleksy.
    • Gość: jdk Re: Płock was wyprzedzil IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 12:39
      Przezylismy Lublin (scigal sie swego czasu z Radomiem wpisujac puste posty),
      przezylismy Kielce (ktore nie robily moze tego na wielka skale, ale nie mogly
      przezyc, ze Radom prawie sie z nimi zrownal), przezyjemy i Plock.

Ciesze sie, ze w Radomiu tego nie ma, a mimo to kilkadziesiat osob uczestniczy
      aktywnie w roznych dyskusjach.

Pozdrawiam i do uslyszenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka