libertyn 22.03.02, 17:05 No, Radomiaki, Plock was wyprzedzil o 10 wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jdk Re: Płock was wyprzedzil IP: 212.149.48.* 22.03.02, 17:51 Nie wiedzialem, ze to wyscigi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Płock was wyprzedzil IP: *.chemia.pk.edu.pl 23.03.02, 11:00 Gość portalu: jdk napisał(a): > Nie wiedzialem, ze to wyscigi... Ja tez. Zagladalem na forum plockie. Gros wypowiedzi to relacje typu - "dokladam niniejszym jeden post do licznika", albo "o wlasnie mamy juz o 100 wiecej i brakuje nam do RAdomia juz tylko 1000". Czy to jakas psychoza, a moze raczej kompleks nizszosci ???? Podobno plocczanie go nie maja, ale po lekturze tamtejszego forum nijak nie moge sie z taka teza zgodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Płock was wyprzedzil IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 14:01 libertyn napisał(a): > No, Radomiaki, Plock was wyprzedzil o 10 wpisow. No i bardzo dobrze. Powodzenia! (może kiedyś dogonicie Wrocław jesli macie takie ambicje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Płock was wyprzedzil IP: *.chemia.pk.edu.pl 23.03.02, 14:17 Gość portalu: driver napisał(a): > libertyn napisał(a): > > > No, Radomiaki, Plock was wyprzedzil o 10 wpisow. > > No i bardzo dobrze. Powodzenia! (może kiedyś dogonicie Wrocław jesli macie taki > e > ambicje) > Widze ze tez zagladales na forum plockie - ktos tam rzucil w miedzyczasie pomysl aby gonic nie tylko radom ale i wroclaw. Pies ich drapal. Najlepiej niech gonia od razu ksiezyce kolo Jowisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicWL Re: Płock was wyprzedzil IP: 164.106.68.* 23.03.02, 17:55 libertyn napisał(a): > No, Radomiaki, Plock was wyprzedzil o 10 wpisow. Nie ilosc ale jakosc w tym wypadku sie liczy. Otwieranie nowych watkow ma sens gdy prowokuja do czegos nowego i sensownego. Ja mysle, ze tematy sa otwarte tylko nalezy sie dalej wypowiadac. Wiele ciekawych tematow jest w Radomiu otwartych wiec sie czeka na dalsza dyskusje. Tego mi wlasnie brakuje, chociaz musze przyznac, ze spotykam wiele sensownych wypowiedzi. Prosze dalej rozwijac abym sie mogl wypowiedziec. Martwi mnie to,ze nie mam wiecej anty i pro mojej propozycji i moich wypowiedzi. Sprobuje skomasowac to co zostalo wypowiedziane w zwiazku z Wyborami. Az sie prosi o goraca dyskusje na kazdy temat, ale na razie jest spokojnie. Kandydat na Prezydenta Miasta Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davis Re: Płock was wyprzedzil IP: *.radom.pl 23.03.02, 18:20 libertyn napisał(a): > No, Radomiaki, Plock was wyprzedzil o 10 wpisow. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddieale Re: Płock was wyprzedzil IP: *.pilicka.net.pl 25.03.02, 21:51 kto sie sciga ten sie wy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Płock was wyprzedzil IP: *.chemia.pk.edu.pl 27.03.02, 10:44 Zagladalem znowu do Plocka - bicie piany trwa. Niech sie ciesza pajace. W innych sprawach moga nam skoczyc, niechaj wiec podlecza swoje kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Płock was wyprzedzil IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 12:39 Przezylismy Lublin (scigal sie swego czasu z Radomiem wpisujac puste posty), przezylismy Kielce (ktore nie robily moze tego na wielka skale, ale nie mogly przezyc, ze Radom prawie sie z nimi zrownal), przezyjemy i Plock. Ciesze sie, ze w Radomiu tego nie ma, a mimo to kilkadziesiat osob uczestniczy aktywnie w roznych dyskusjach. Pozdrawiam i do uslyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś