Dodaj do ulubionych

Architekt w Radomiu lub okolicach

26.01.14, 00:10
Witam Jak w temacie -poszukuję solidnego, kompetentnego, kontaktowego i niekoniecznie drogiego architekta do zrobienia projektu domku jednorodzinnego (właściwie zaadoptowania już upatrzonego w necie) Radom i okolice będę wdzięczna
Pozdrawiam i dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: du Re: Architekt w Radomiu lub okolicach IP: *.radom.pilicka.pl 26.01.14, 06:38
      Problem ten przerabiałem rok temu. Ceny tych usług i terminy w Radomiu powalające. Kierunek Skarżysko. Cena -50% a termin bardzo przyzwoity
      36architekci.pl/spis/aulejtner-elzbieta
      • Gość: 122 Re: Architekt w Radomiu lub okolicach IP: *.free.aero2.net.pl 26.01.14, 22:39

Albo Węgrowice, cena -80%. Polecam.
        Bo koszt budowy domu przy cenie projektu to pikuś. A jeszcze taniej w Pekinie.
        • rena301 Re: Architekt w Radomiu lub okolicach 27.01.14, 10:53
          A w Radomiu jest ktoś sensowny? Proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami w tej kwestii...
        • Gość: du Re: Architekt w Radomiu lub okolicach IP: *.radom.pilicka.pl 28.01.14, 21:19
          Tak masz rację. Fachowcy z Radomia za stan surowy powiedzieli 50 zrobiłem za 28. Te radomskie to chyba złotymi gęsimi piórami robią te projekty. W Pekinie pękli by po jednej takiej ofercie.
          • Gość: 02 Re: Architekt w Radomiu lub okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 11:13
            Z Gąsiorkowa speców nie pytałeś. Dopłaciliby ci jeszcze. Kupuj produkty w Pekinie ale potem się nie dziw, że w Polsce pracy nie ma.
    • rena301 Re: Architekt w Radomiu lub okolicach 31.01.14, 21:48
      Ludzie po co tyle ironii i jadu? Człowiek pyta grzecznie a tu jakieś wycieczki personalne... Jak macie pisać bzdety to lepiej nie piszcie wcale, a jak ktoś chce się podzielić merytorycznym doświadczeniem to poproszę - będę wdzięczna. Polskie - radomskie klimaty - nic nie pasuje....
      • Gość: AXX Re: Architekt w Radomiu lub okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 22:23
        Jafra SC na 25-Czerwca wg. mnie całkiem niezły i kontaktowy kompletny zespół projektowy. O cenie nie napiszę bo wiadomo, że umowna :-)
    • pawel.gozdz1987 Re: Architekt w Radomiu lub okolicach 05.12.18, 16:06
      Ja nie powiem, ale byłem u trzech architektów w Radomiu. Najlepsza okazała się Pani z biura projektowego ze strony- www.architekt.radom.pl ceny rewelacyjne, poczytałem opinie również, bardzo dobre.
      Kolejna osoba u której co prawda wcześniej robiłem to Pan architekt z Żeromskiego w Radomiu, mają biuro niedaleko centrum - www.architekci.radom.pl polecam
    • michas70 Re: Architekt w Radomiu lub okolicach 04.01.19, 21:41
      A kto za ten wasz projekt ( defacto gazete bez skutku prawnego) weźmie odpowiedzialność? Idiota, który podpisze się pod tym "projektem" wedle art.20 Prawa Budowlanego, który mówi o całkowitym wzjęciu odpowiedzialności za projekt ( finansowej) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka