Dodaj do ulubionych

Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiellonią

IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.08.04, 17:35
Pierwsze punkty dopiero z Radomskiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: KORONIARZ Radomiak DZIADY RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:40
      radomskie warchoły ale macie prezesów na radumiaku!!! gdzie mają pieniądze z
      bazaru na którym ruscy handlują na radumiaku???Zawsze byliście głupi
      radomianie .Tylko żebyście się nie rozpadli przed meczem z KORONKĄ bo musicie
      jeszcze solidne baty dostać od MKS-u
      • Gość: Tobi Re: Radomiak DZIADY RADOM IP: *.udn.pl 18.08.04, 17:50
        ŻÓŁTO - CZERWONA KIELECKA KURWA KORONA !!!! PRZYJEDZCIE DO RADOMIA TO WPIERDEL
        DOSTANIECIE BRUDASY PIERDOLONE
        • Gość: KORONIARZ Re: Radomiak DZIADY RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 19:10
          brudas i prosty wiesniak to cię spłodził na radomskiej wsi
          KORONA - radomiak dziady radom 6:0
          • Gość: oak Re: Radomiak OK IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 14:50
            Wez sie qrva smieciu zamknij.
            Obsrany dzieciaczku lepiej sciagnij majtki niech cie wygimnastykuje twoj stary -
            yebany swinski pedofil.
    • Gość: Stal Rzeszów Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: *.external.centrast.pl / 195.136.31.* 18.08.04, 18:24
      Pozdrowienia dla piłkarzy i kibiców Radomiaka.
      Teraz już może być tylko lepiej. Do boju Radomiak!!!
      A Korupter Kielce już nie wygrywa u siebie, czyżby nie starczyło
      kasy na karnego?
      Życzę Radomiakowi i KSZO zwycięstwa z Korupterem.
      • Gość: observ Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: 82.160.68.* 18.08.04, 21:04
        siedz se chopie grzecznie na tej stali i ogladaj motorki jak sie na pilce nie
        znasz, dostajecie baty we wlasnej lidze to sie nie wpieprzaj na II
      • Gość: szacunek Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: 82.160.68.* 18.08.04, 21:23
        szacunek dla nazwy, ta firma zatrudnia w waszych miastach kildziesiat a nawet
        kilkaset osob wiec nauczcie sie poprawnej nazwy
        • Gość: szacunek Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: 82.160.68.* 18.08.04, 21:24
          podpowiedz dla ciemnych i debili: chodzi o firme Kolporter
          • Gość: Zielony Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: *.udn.pl 18.08.04, 21:39
            jak ? koruptor?? :) firma jak firma. my mowimy o klubie koruptor kielce nie o
            firmie. cieszycie sie ze kupujecie i wygrywacie mecze a przeciw nam w kazdym
            sedzia dyktuje karnego. taki to kraj
            • Gość: kibic Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: 82.160.68.* 18.08.04, 21:46
              kolego, klub to od wielu lat nazywa sie Korona a Kolporter jest sposorem
              druzyny pilkarzy, jak zazdroscisz sponsora to sie dorob duzych piniedzy i wejdz
              w sponsoring, a jak nie masz pojecia o pilce to nie wymyslaj bajek o braniu w
              lape bo nie byles ty ani razu na meczu tej druzyny i to co wiesz o nich to
              tylko z gazet i moze radia
    • Gość: WWW.RADOMIAK.NA.PL www.radomiak.na.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:54
      ZAPRASZAMY DO NIEZALEŻNEGO SERWISU KIBICÓW RADOMIAKA !!!
      • Gość: Maldini Re: www.radomiak.na.pl IP: *.udn.pl 18.08.04, 22:42
        ten Kroczek to dobry chłoak znam go i widziałem kilka razy w akcji jak grał w
        Katowicach
        • Gość: MISIO Re: www.radomiak.na.pl-WYJAZD NA JAGIELLONIE IP: *.udn.pl 18.08.04, 22:43
          ZAPRASZAMY
        • Gość: T&T Radmiacy życzę Wam szczęścia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.08.04, 23:04
          Tyle chamstwa pojawiło się ostatnio na forum Radomiaka, że odechciewa się
          wszystkiego, nawet napisania kilku słów "otuchy" dla zawodników Radomiaka.
          Pismacy z Kielc, Kozienic i Lublina znajdzcie sobie inny klub. A teraz do
          rzeczy: Panowie kopacze Radomiaka, gracie, z punktu widzenia kibica inżyniera
          całkiem ciekawą piłkę. Brakuje Wam jeszcze tylko dwóch rzeczy: rzetelnej pracy
          sędziów i oddawania strzałów w światło bramki. Ja nie mogę zrozumieć dlaczego
          tyle kombinujecie pod bramką przeciwników. Ja jestem kibicem bez kursów o
          taktyce w piłce nożnej ale wydaje mi się, że i bez tego wiem o co tak naprawdę
          chodzi w grze zwanej piłką kopaną. Otóż chodzi o to aby "wrzucić piłkę" do
          bramki przeciwnika. A jak Wy zawodnicy Radomiaka macie strzelać gole jak Wy tak
          mało strzelacie na bramkę przeciwnika. Na szesnastym metrze mając piłkę w
          posiadaniu i stojąc twarzą do bramki ja bym z całej siły kopał w stronę bramki,
          coś tam napewno by wpadło (chociążby ze statystyki to wynika). A tak póki co;
          na koncie ZERO. Myślę, że w Białymstoku przełamiecie się, tylko nie w takim
          stylu jak "przełamali się" reprezentanci Polski w meczu z Danią (wynik meczu
          Polska - Dania 1:5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    • Gość: zobaczycie Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: *.trentn01.nj.comcast.net 18.08.04, 22:55
      MAKOWIECKI SPOSCI RADOMIAKA I WROCI DO KOZIENIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: syty wyjazd na Jagiellonie www.radomiak.na.pl IP: *.udn.pl 19.08.04, 00:36
    • Gość: wielki RADOMIAK duma MAZOWSZA IP: *.udn.pl 19.08.04, 00:42
      • Gość: LOL Re: RADOMIAK duma MAZOWSZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:26
        haha no i teraz JAGA .. :) ja stawiam radomiak w plecy 2-0
      • Gość: ja Re: RADOMIAK duma MAZOWSZA IP: 195.205.11.* 19.08.04, 14:20
        jejku jeśli ten klub jest duma mazowsza to ludzie na mazowszu nie maja dumy!!!
        zapomniałeś że warszawa tez jest na mazowszu a tam jest supet legia i
        polonia!!! nie podskakuj cycu z takimi hasłami!!i to wtedy gdy odwrócisz tabele
        radomiak na czele!!
    • Gość: ? Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: *.interia.pl 19.08.04, 15:09
      • Gość: www.radomiak.na.pl RADOMIAK DUMA MAZOWSZA IP: *.udn.pl 19.08.04, 15:51
        Juz ta wielka legia pokazała sie w Gruzji na arenie miedzynarodowej z klubów
        polskich tylko moze sie pokazac WISŁA KRAKÓW
        • Gość: ja Re: RADOMIAK DUMA MAZOWSZA IP: 195.205.11.* 20.08.04, 07:56
          oj www.radomiak jak wy i wasza drużyna macie wygrywać jak ty, wielki fan
          dennego klubu, masz problem ze zrozumieniem prostych tekstów pisanych.
          obiektywnie, w tej chwili, wisła jest najlepszą druzyna w kraju ale na mazowszu
          LEGIA jest potęgą!!!kraków, pacany z radomiaka, jest w małopolsce a nie na
          mazowszu!!!a może chcieliście juz zacząć pisać radomiak duma polski i niedługo
          mistrz polski w LM???????
    • Gość: jagiellończyk NIE MACIE SZANS W BIAŁYMSTOKU IP: *.csk.pl 19.08.04, 16:23
      Z taka grą jaką prezentuje obecnie Jagiellonia nie macie żadnych szans na
      jakikolwiek punkt. Przykro mi.
    • Gość: (L)uko LEGIA WARSZAWA DUMA MAZOWSZA I SŁAWA!!!!!!! IP: *.udn.pl 19.08.04, 20:42
      LEGIA RZĄDZI W RADOMIU!!!!!
      • Gość: cool Re: LEGIA WARSZAWA DUMA MAZOWSZA I SŁAWA!!!!!!! IP: 212.244.63.* 20.08.04, 08:02
        buahahahahahah
        Szczególnie porządziła w zeszłym roku !!!!!!!!!!!
        Spierda.lali aż miło :)))))))))
        • Gość: MIKIEL Re: LEGIA WARSZAWA DUMA MAZOWSZA I SŁAWA!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:18
          POŻYJEMY, ZOBACZYMY, MOŻE MAŁY REMIS W BIAŁYMSTOKU? PANOWIE DO ROBOTY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka