Gość: Hutnik Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.08.04, 17:35 Pierwsze punkty dopiero z Radomskiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KORONIARZ Radomiak DZIADY RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:40 radomskie warchoły ale macie prezesów na radumiaku!!! gdzie mają pieniądze z bazaru na którym ruscy handlują na radumiaku???Zawsze byliście głupi radomianie .Tylko żebyście się nie rozpadli przed meczem z KORONKĄ bo musicie jeszcze solidne baty dostać od MKS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: Radomiak DZIADY RADOM IP: *.udn.pl 18.08.04, 17:50 ŻÓŁTO - CZERWONA KIELECKA KURWA KORONA !!!! PRZYJEDZCIE DO RADOMIA TO WPIERDEL DOSTANIECIE BRUDASY PIERDOLONE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORONIARZ Re: Radomiak DZIADY RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 19:10 brudas i prosty wiesniak to cię spłodził na radomskiej wsi KORONA - radomiak dziady radom 6:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Radomiak OK IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 14:50 Wez sie qrva smieciu zamknij. Obsrany dzieciaczku lepiej sciagnij majtki niech cie wygimnastykuje twoj stary - yebany swinski pedofil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stal Rzeszów Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: *.external.centrast.pl / 195.136.31.* 18.08.04, 18:24 Pozdrowienia dla piłkarzy i kibiców Radomiaka. Teraz już może być tylko lepiej. Do boju Radomiak!!! A Korupter Kielce już nie wygrywa u siebie, czyżby nie starczyło kasy na karnego? Życzę Radomiakowi i KSZO zwycięstwa z Korupterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observ Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: 82.160.68.* 18.08.04, 21:04 siedz se chopie grzecznie na tej stali i ogladaj motorki jak sie na pilce nie znasz, dostajecie baty we wlasnej lidze to sie nie wpieprzaj na II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacunek Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: 82.160.68.* 18.08.04, 21:23 szacunek dla nazwy, ta firma zatrudnia w waszych miastach kildziesiat a nawet kilkaset osob wiec nauczcie sie poprawnej nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacunek Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: 82.160.68.* 18.08.04, 21:24 podpowiedz dla ciemnych i debili: chodzi o firme Kolporter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: *.udn.pl 18.08.04, 21:39 jak ? koruptor?? :) firma jak firma. my mowimy o klubie koruptor kielce nie o firmie. cieszycie sie ze kupujecie i wygrywacie mecze a przeciw nam w kazdym sedzia dyktuje karnego. taki to kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: 82.160.68.* 18.08.04, 21:46 kolego, klub to od wielu lat nazywa sie Korona a Kolporter jest sposorem druzyny pilkarzy, jak zazdroscisz sponsora to sie dorob duzych piniedzy i wejdz w sponsoring, a jak nie masz pojecia o pilce to nie wymyslaj bajek o braniu w lape bo nie byles ty ani razu na meczu tej druzyny i to co wiesz o nich to tylko z gazet i moze radia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW.RADOMIAK.NA.PL www.radomiak.na.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:54 ZAPRASZAMY DO NIEZALEŻNEGO SERWISU KIBICÓW RADOMIAKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Re: www.radomiak.na.pl IP: *.udn.pl 18.08.04, 22:42 ten Kroczek to dobry chłoak znam go i widziałem kilka razy w akcji jak grał w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIO Re: www.radomiak.na.pl-WYJAZD NA JAGIELLONIE IP: *.udn.pl 18.08.04, 22:43 ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&T Radmiacy życzę Wam szczęścia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.08.04, 23:04 Tyle chamstwa pojawiło się ostatnio na forum Radomiaka, że odechciewa się wszystkiego, nawet napisania kilku słów "otuchy" dla zawodników Radomiaka. Pismacy z Kielc, Kozienic i Lublina znajdzcie sobie inny klub. A teraz do rzeczy: Panowie kopacze Radomiaka, gracie, z punktu widzenia kibica inżyniera całkiem ciekawą piłkę. Brakuje Wam jeszcze tylko dwóch rzeczy: rzetelnej pracy sędziów i oddawania strzałów w światło bramki. Ja nie mogę zrozumieć dlaczego tyle kombinujecie pod bramką przeciwników. Ja jestem kibicem bez kursów o taktyce w piłce nożnej ale wydaje mi się, że i bez tego wiem o co tak naprawdę chodzi w grze zwanej piłką kopaną. Otóż chodzi o to aby "wrzucić piłkę" do bramki przeciwnika. A jak Wy zawodnicy Radomiaka macie strzelać gole jak Wy tak mało strzelacie na bramkę przeciwnika. Na szesnastym metrze mając piłkę w posiadaniu i stojąc twarzą do bramki ja bym z całej siły kopał w stronę bramki, coś tam napewno by wpadło (chociążby ze statystyki to wynika). A tak póki co; na koncie ZERO. Myślę, że w Białymstoku przełamiecie się, tylko nie w takim stylu jak "przełamali się" reprezentanci Polski w meczu z Danią (wynik meczu Polska - Dania 1:5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobaczycie Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: *.trentn01.nj.comcast.net 18.08.04, 22:55 MAKOWIECKI SPOSCI RADOMIAKA I WROCI DO KOZIENIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syty wyjazd na Jagiellonie www.radomiak.na.pl IP: *.udn.pl 19.08.04, 00:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: RADOMIAK duma MAZOWSZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:26 haha no i teraz JAGA .. :) ja stawiam radomiak w plecy 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RADOMIAK duma MAZOWSZA IP: 195.205.11.* 19.08.04, 14:20 jejku jeśli ten klub jest duma mazowsza to ludzie na mazowszu nie maja dumy!!! zapomniałeś że warszawa tez jest na mazowszu a tam jest supet legia i polonia!!! nie podskakuj cycu z takimi hasłami!!i to wtedy gdy odwrócisz tabele radomiak na czele!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Radomiak przygotowuje się do meczu z Jagiello IP: *.interia.pl 19.08.04, 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.radomiak.na.pl RADOMIAK DUMA MAZOWSZA IP: *.udn.pl 19.08.04, 15:51 Juz ta wielka legia pokazała sie w Gruzji na arenie miedzynarodowej z klubów polskich tylko moze sie pokazac WISŁA KRAKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RADOMIAK DUMA MAZOWSZA IP: 195.205.11.* 20.08.04, 07:56 oj www.radomiak jak wy i wasza drużyna macie wygrywać jak ty, wielki fan dennego klubu, masz problem ze zrozumieniem prostych tekstów pisanych. obiektywnie, w tej chwili, wisła jest najlepszą druzyna w kraju ale na mazowszu LEGIA jest potęgą!!!kraków, pacany z radomiaka, jest w małopolsce a nie na mazowszu!!!a może chcieliście juz zacząć pisać radomiak duma polski i niedługo mistrz polski w LM??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagiellończyk NIE MACIE SZANS W BIAŁYMSTOKU IP: *.csk.pl 19.08.04, 16:23 Z taka grą jaką prezentuje obecnie Jagiellonia nie macie żadnych szans na jakikolwiek punkt. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)uko LEGIA WARSZAWA DUMA MAZOWSZA I SŁAWA!!!!!!! IP: *.udn.pl 19.08.04, 20:42 LEGIA RZĄDZI W RADOMIU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: LEGIA WARSZAWA DUMA MAZOWSZA I SŁAWA!!!!!!! IP: 212.244.63.* 20.08.04, 08:02 buahahahahahah Szczególnie porządziła w zeszłym roku !!!!!!!!!!! Spierda.lali aż miło :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKIEL Re: LEGIA WARSZAWA DUMA MAZOWSZA I SŁAWA!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:18 POŻYJEMY, ZOBACZYMY, MOŻE MAŁY REMIS W BIAŁYMSTOKU? PANOWIE DO ROBOTY! Odpowiedz Link Zgłoś