Dodaj do ulubionych

Marsz Gwiaździsty

IP: *.radom.pl 27.08.04, 07:51
BRAVO - nareszcie LUD bierze sprawy w swoje ręce, gdyż władza ma zwyczaj
nieustannego SPANIA i załatwiania wyłącznie swoich spraw, dlatego trzeba ją
nieustannie kopać po JAJACH. Jestem z WAMI.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czytelnik Re: Może tu włączyłby się radny Langowski, zamiast IP: *.radom.pl 27.08.04, 07:53
      Może tu włączyłby się radny Langowski, zamiast zamykać markety i kreować nowych
      bezrobotnych, z których niejeden pracowałby nawet w niedziele, żeby mu tylko
      dali pracę?
      • Gość: WARDOG langowski to niespełna rozumu wsiowy głupek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:37
        który w latach 80 kilkakrotnie był aresztowany za paserstwo, a na dodatek była
        żona ma na niego wyrok eksmisyjny. jakim prawem złodziej, paser czy inny chuj
        zasiada w Radzie Miejskiej i ma prawo głosu w istotnych sprawach. ŚMIESZNE I
        STRASZNE.
        • Gość: Jagna Re: langowski to niespełna rozumu wsiowy głupek.. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.04, 23:42
          A takim prawem że ja nie niego głosowałam a teraz będę głosować z całą moją
          rodziną!!!Takich radnych nam brakuje a nie tylko złodzieji z LSD!!!
    • Gość: iwa Re: Marsz Gwiaździsty IP: *.com 27.08.04, 09:48
      i tak was nikt nie wyslucha jak byscie wylozyly piniadze tak jak supermarkety
      to i uchwala by sie znalazla zeby bezrobotny nie umieral z glodu tylko by mial
      jakis zasilek na chleb ze smalcem a nie tak jak taraz dwoje nie pracuje i
      trzeba isc krasc i sie dziwia ze tyle zlodziejstwa jest terazpowodzenia panie
      marcinkowski
      • b4rtek Re: Marsz Gwiaździsty 27.08.04, 16:13
        Biedna szara masa... nie są w stanie zrozumieć, że drogą do likwodacji
        bezrobocia nie jest jakiekolwiek działanie ze strony socjalistów, ale wręcz ich
        NIE DZIAŁANIE. Czyli nie ma szans na zmniejszenie bezrobocia - jakiekolwiek
        działanie ze strony państwa socjalnego prowadzi do zwiększenia liczby
        bezrobotnych :) Nie wierzycie? Spójrzcie dookoła!

PS: Do Iwa: ZWŁASZCZA zasiłeczki powodują przybywanie coraz to nowych mas
        bezrobotnych! :) Tak kolego.
        • Gość: kotus Re: Marsz Gwiaździsty IP: *.ats.pl 27.08.04, 16:43
          poszło ich z Radomia 15, bo reszta pracuje na czarno :-)))i nie mogła się
          zwolnić
          • Gość: radomianin Re: Marsz Gwiaździsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:14
            do roboty PRÓŻNIASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka