Dodaj do ulubionych

Szansa Jadaru w barażu

IP: *.udn.pl 31.08.04, 23:32
Kupidura zobacz co zrobił Stasiak w Ostrowcu (piłka nożna) powrócił do starej
nazwy KSZO.Mimo wszystko dalej sponsoruje.Bierz z niego przykład bo dla
normalnych kibiców nazwa to świętośc!!!Jeśli chcesz nazwy Jadar to nie
przejmuj druzyny CZARNI RADOM tylko od 3 ligi jako JADAR RADOM czy JADAR
SKARYSZEW!!!Jeśli przejałeś drużyne z seriB to tylko CZARNI RADOM!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:57
      Ciesz się, że jest siatkówka!!! W Radomiu!
      • Gość: Misiek Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.udn.pl 01.09.04, 11:27
        sam sie ciesz bo wielu normalnych się nigdy nie będzie idenfikowała z
        przyzakładowym klubikiem i zero poszanowania tradycji.Wole też oglądać
        prawdziwych Czarnych oglądać w 3 lidze lub wcale niż jadar.Zgadzam się z
        Maldinim kupił Czarnych i jego miejsce w lidze.Kupidura cwaniaku było zacząć
        budować drużynę od podstaw a nie pozabierałes zawodników i odstawiłeś
        wszystkich ludzi siatkówki którzy uratowali ten klub.Wziąłeś sobie piłkarza
        recznego pijaka i zapaśnika bankruta.Do tego kupiłes sobie tą blondyne Ranecką.
        • Gość: antymisiek Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.udn.pl 01.09.04, 17:58
          Chyba chory jesteś! Ja cieszę się, że mamy jako taką siatkę i jest szansa na
          rozwój! Dla cibie najważniejsza jest nazwa??? Żałosny jesteś!!! Do nazwy można
          w każdej chwili wrócić, ale dopiero jak wyjdzie się na prostą, a na razie i tak
          dobre co jest więc ciesz się!
          • Gość: nn Re: Szansa Jadaru w barażu IP: 193.111.144.* 02.09.04, 00:25
            Ja bym wasze wypowiedzi wypośrodkował i Misiek ma rację i Antymisiek też ,choc
            może mniejszą .
            Fajnie że przyszedł ktoś z kasą bo dzięki temu siatkówka istnieje .
            Szkoda ,że nie funkcjonują ludzie z siatkówki tylko jakiś innych dziwnych
            sportów .
            Przecież też umieją z pewnością pokierować klubem (szczególnie jak są
            pieniądze) i mają taką zaletę ,że nie muszą się uczyć
          • Gość: ziztop Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.radom.pilickanet.pl 02.09.04, 07:42
            Jadar ekstraklasa, Jadar ekstraklasa!!!!!!
    • Gość: Maldini TYLKO CZARNI NIGDY JADAR IP: *.udn.pl 02.09.04, 14:49
      kupidura min dlatego nie wszedł w Radomiaka bo wie co by kibice zrobili z nim i
      jego kasą.Tradycja,honor to dla tego gościa coś obcego.Nie licz antymisiek na
      powrót do starej nazwy.Kupidura sam mi powiedział, ze nigdy nie wróci do
      nazwy.Więcej zamierza zmienić barwy klubowe i nie pozwala wieszać flag w nazwie
      Czarni tylko jadar.Nawet kupił sobie kilku kibiców którzy załozyli sobie grupe
      kibiców jadaru.Zresztą jak chodzisz na mecze to zobaczysz dwa obozy kibiców.To
      będzie bardzo śmieszne jestem ciekaw jak się zachowa:)
    • Gość: j23 Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.09.04, 20:54
      Maldini i Misiek mają całkowitą rację.Dla ich oponentów powiem jedno: są jak
      towar który można kupić.Wystarczy wynegocjować cenę.Na przykładzie takich ludzi
      zawsze przypomina mi się pewien dowcip:
      Pewien pan zwraca się do przypadkowo spotkanej pięknej kobiety i pyta się czy
      ta poszłaby z nim do łóżka.Kobieta niezastanawiając się palnęła go w twarz.Ale
      mężczyzna nie zrezygnował.Ponowił swoją ofertę wymieniając sumę 1.000 zł.
      Również dostał w twarz.Za trzecim razem zaproponował tej pani sumę 100.000 zł.
      Pani chwilę pomyślała i wyraziła zgodę pod warunkiem, że nikt się nie dowie.Gdy
      już mężczyzna skończył podaje pani banknot 100 zł.A pani z oburzeniem: no wie
      pan co?Za kogo mnie pan uważa?!!!Na to pan: TO JUŻ USTALILIŚMY teraz jedynie
      sie targujemy.
      Podejrzewam, że takich jak Maldini czy Misiek nie kupiłby za nic.
      Pozostałych byłoby kwestią ceny.
    • Gość: vsb pari says Szansa Jadaru Czarnych w barażu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:32
      Racja...NAZWA CZARNI TO ŚWIĘTOŚĆ I TYLE.DLA MNIE ZESPÓŁ TAKI JAK JADAR RADOM
      NIE ISTNIEJE.MOŻE BYĆ ALE TYLKO Z NAZWĄ JADAR CZARNI RADOM.
    • Gość: Maldini TYLKO CZARNI NIGDY JADAR IP: *.udn.pl 02.09.04, 22:50
      Dam przykład piłkarski z Anglii.Tam ustawowo jest zapisane, że kluby piłkarskie
      maja nazwe dzielnicy lub miasta w której gra zespół czyliARSENAL,EVERTON itd
      Abramowicz czy inni biznesmeni nigdy by nie pomyśleli o zmianie nazwy lub anwet
      dodaniu do nazwy innego członu.Tam to jest tradycja, świetość!!!
      Najśmieszniejsze jest to, ze Warka czyli Grupa Żywiec jak sponsorowałą klub
      tylko dodałą człon do starej a klubowi kibica opłaacli też wszystko i nigdy nie
      chcieli by za to krzyczeć ich nazwe tylko CZARNI.
    • Gość: Maldini Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.udn.pl 03.09.04, 00:53
      Właśnie oglądałem różne stronki sportowe i bardzo zaciekawiło mnie to
      zobaczyłem na stronce Legii Warszawa.Podczas pierwszego meczu z ZAgłębiem Lubin
      wyszli ze stadionu kiedy mecz sie zaczął oraz wywiesili transparent TERAZ
      KUPCIE SOBIE KIBICÓW!!!

KUPIDURA TERAZ KUP SOBIE KIBICÓW!!!

CZARNI RADOM NIGDY JADAR!!!
      • Gość: rrr Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.komtech.com.pl 03.09.04, 11:14
        Rozumiem i nie rozumiem!
        Rozumiem tradycja Czarnych Radom i sympatię kibiców do nazwy i klubu ale....
        tego klubu w sensie prawnym nie ma, gadanie o tym że Kupidura miałby zaczynać
        od III ligi to właściwie żaden argument bo podejrzewam że jakby się uparl to by
        zaczął, a na złe to by wyszło tylko radomskiemu sportowi. Nie oszukujmy się
        Czrni Radom jako klub z tymi dlugami nie byłby wstanie funkcjonować nawet w III
        lidze. Powoływanie się na to że Kupidura pozegnał się z zasłużonymi dzialaczami
        radomskiej siatkówki to bzdura bo przecież to właśnie ci działacze doprowadzili
        do bankructwa tego klubu, w tej chwili z tego co czytam widzę ze kieruje klubem
        jak prawdziwym biznesem bez żadnych działaczy społecznych którzy tylko grzeją
        stołki. To samo powinno sie stać z Radomiakiem, wyciąć działaczy i zarząd i
        powołać spólkę sportową w której większość udziałów będzie miał inwestor z
        kapitałem. Myślę że w takiej sytuacji łatwiej będzie o znalezienie sponsora -
        patrz Kielce tam już dawno na to wpadli.Dość dzialaczy spolecznych.
        Mimo tych racjonalnych argumentów nie rozumiem dlaczego nie może byc nazwy
        Jadar Czarni Radom?? wydaje się to być kompromisem no ale cóż może nie znamy
        wszystkich powodów? Chyba że p. Kupidura się zaciećwieżył? Być może ktoś wiele
        żąda za prawa do nazwy Czarni Radom?
        W każdym razie życzyłbym sobie aby zdrowe zasady zarządzania zostaly
        wprowadzone również w Radomiaku i powstal klub np. TRYG Radomiak Radom, Zbyszko
        Radomiak Radom, Polsat Radomiak Radom
        Tylko tak jest szansa na to ż ebędziemy mieli sport na miarę wielkości miasta.
        Nikt działaczom spolecznym nie da pieniędzy, Warka dała i co?
    • Gość: zizi Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.radom.pilickanet.pl 03.09.04, 11:30
      Nie siedze mocno w siatkówce, ale chyba wiem o co w tym wszytskim chodzi.
      Kupidura prowadzi firmę Jadar i raczej nie przyporzodkowue w nazwie miast w
      jakich dział.Z tego co wiem to tych zakładów jest około jedenascie więc chce,
      aby kojarzono ją na nie tyle z konkretnym miejsce jak np. z Radomom czy
      Skaryszew, ale z firmą. Skoro zdecydował się jednak sponsorować siatkówkę to
      pewnie chce na tym zarobić. Drużyna siatkarska to taki sam produkt jak kostka
      brukowa którą handluje. Kilku ludzi ma pracę, zarabiają i mam nadzieję będą
      cieszyć oko kibiców. Ja też mam szacunek do tradycji, ale sorry. Czarni nie są
      jedynym klubem w POlsce który podzielił los likwidacji. Oby tylko nie
      zlikwidowano w mieście siatkówki, bo to byłoby znieść o wiele trudniej. A
      propos wypowiedzi poprzednika - uważam, że ma rację.
    • Gość: aaa Re: Szansa Jadaru w barażu IP: 193.109.212.* 03.09.04, 12:58
      jak juz pisalem w opinii do innego artykulu:
      no to zaloz sobie taki klub "Czarni Radom" i tyle, a nie bedziesz caly czas
      plakal. Masz szanse, poki co nikt tej nazwy nie uzywa, wykupujesz do niej prawa
      i po sprawie. Zakladasz klub, zglaszasz do rozgrywek i jazda! W czym problem?
      Rusz sie a nie bedziesz marudzil! Wtedy beda dwa kluby w Radomiu. Nikt nie
      bedzie na to narzekal!
      • Gość: Maldini Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.udn.pl 03.09.04, 23:12
        aaa miej odwagę się chociaż podpisać człowieczku.To Kupidura przejął Czarnych
        Radom jak byś o tym nie wiedział.Dlaczego nie chce nazwy Czarni w nazwie bo
        twierdzi że to przeszłość i w nazwie będzie tylko nazwa jego firmy.Min dlatego
        Figand zrezygnował z dalszego sponsoringu drużyny siatkówki (100tys rocznie
        dawali)bo z Kupidurą nie da się rozmawiać.Albo myśli się jak on albo sie jest
        wrogiem.Na zachodzie jest to nie do pomyślenia by taki Abramowicz zmienił nazwe
        klubu.To jest świetość.A tacy jak Ptak,Stasiak,Grajewski,Dąbrowski,Szymański i
        Kupidura to oni co roku mogę zmieniać kluby.Istna paranoja.Była Piotrcovia jest
        Pogoń Szczecin.Ciekawe jak wy byście się czuli jak tamci kibice jak wam
        Kupidura przeniesie klub do innego miasta.Kupił Czarnych zmienił na Jadar.Do
        tego zmienia barwy klubowe,znaczek wszystko.TEARAZ KUP SOBIE KIBICÓW KUPIDURA!!!
        Bo dziś jest siatkówka w Radomiu za rok może w Skaryszewie za 2lata w innym
        mieście.Ci ludzie nie mają za grosz honoru.LICZY SIE TYLKO KASA.
        • Gość: aaa foch do mnie to było. IP: *.udn.pl 04.09.04, 12:30
          ?
      • Gość: foch Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.09.04, 10:14
        Spierdlaj kondonie jeden!
        Ty nawet nie wiesz co to tradycja, honor, godność.Jesteś wieśniakiem, którego
        można kupić za kilka euro dotacji czy niedorozwojem?
        • Gość: mk do aaa IP: *.rutex.slask.pl 04.09.04, 13:03
          ty bys sobie pewnie imie zmienił na Kabanos gdyby producent dał ci troche
          kasy , nie?
          albo nazwę Radom na Microsoft.com gdyby Bill Gates rzucił kasę.
          aha, dodatkowo mam dla ciebie informacje: jestes dupkiem
          • Gość: Maldini Re: do aaa IP: *.udn.pl 04.09.04, 21:59
            mk pozdrawiam więcej takich ludzi jak Ty.w NASZYCH SERCACH CZARNI I NA DOBRE I
            NA ZŁE.
          • Gość: bbb Re: do aaa IP: *.cust.tele2.pl 05.09.04, 18:46
            no no no, bardzo dobry poziom - przynosi tylko splendoru Czarnym (jesli wiesz
            co to znaczy)
            co zrobiles by Czarni istnieli dalej???
    • Gość: Mewa WKS 1921 CZARNI RADOMto jest tradycja IP: *.udn.pl 03.09.04, 23:45
      Pamiętam jak na trybunach kibice śpiewali to jest tradycja Czarni to jest
      tradycja.Gdzie są teraz Ci kibice?.Są są pokażą kupidurze co to znaczy
      przwiązanie się do nazwy klubu do barw klubowych.Czekam z niecierpliwością na
      pierwszy mecz siatkarzy w Radomiu.Maldini,Misiek,J23.Marian,Mk to ja do Was
      dołączam.Więcej takich normalnych ludzi.Ten o niku bezpłuciowym aaa oby takich
      jak najmniej nosiła ta ziemia.
      • Gość: Historia Re: WKS 1921 CZARNI RADOMto jest tradycja IP: *.udn.pl 04.09.04, 01:05
        Cały tytuł wyjaśnia sprawe.Nie których można kupić za pare groszy.Inni
        sprzedadzą wzsystko honor,imię,nazwe.Dla takich ludzi tylko pieniądze się
        liczą.Popieram inicjatywe dopingu na meczach Czarni Radom.
      • Gość: PRAWDZIWY KIBIC Re: WKS 1921 CZARNI RADOMto jest tradycja IP: *.udn.pl 05.09.04, 22:11
        Niestety kasa przysłania oczy tradycji to tylko w naszym kraju możliwe.Gdzie
        kompromis panie KUPIDURA?.
        • Gość: Maldini Re: WKS 1921 CZARNI RADOMto jest tradycja IP: *.udn.pl 10.09.04, 20:58
          Mat podtrzymujcie to co budowaliśmy od początku.Jak tylko czas mi pozwoli to
          będę na tym meczu.Tylko Czarni nigdy jadar.Niech zdrajcy kibice za pieniądze
          kibicują jadarowi.Pozdrawiam Sebastian
      • Gość: mat Re: WKS 1921 CZARNI RADOMto jest tradycja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.09.04, 18:36
        Na meczach CZARNYCH pojawi się grupa nowych-starych kibiców. Pokażemy, że tych,
        którzy mają czarno-biało-niebieską krew nie da się kupić. Zapraszamy 2
        października na sektor A. Tylko Czarni !!!
    • Gość: bryndzar Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.union01.nj.comcast.net 04.09.04, 05:58
      chlopy dajcie szanse musi byc 1 liga w radomiu jestesmy z wami ziomal z usa
    • Gość: Maldini JEŚLI JADAR TO SKARYSZEW JEŚLI CZARNI TO RADOM IP: *.udn.pl 10.09.04, 21:29
    • Gość: j23 Re: Szansa Jadaru w barażu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.04, 19:31
      Jak doniósł dzisiejszy teledziennik w Dami Górnik Radlin jednak przystąpił do
      rogrywek pomimo ogromnych długów i braku środków na cały sezon. Jak
      nieoficjalnie się dowiedziałem od kolegów kibiców gdyby w rachubę wchodził klub
      CZARNI z Jego tradycjami i historią to prawdopodobnie Górnik ustąpiłby miejsca.
      A tak jakiemuś Jadarowi ze Skaryszewa z jakiej racji?!!!
    • Gość: CZARNI-tradycja Hej WKS Hej WKS Hej WKS IP: *.udn.pl 16.09.04, 20:43
      Dziś w dami powiedziano że barwy klubu to biało czerwono biebieskie.Jeśli to
      prawda to jednak sie okazało, że kupidura nie ma za grosz honoru a to że zrobił
      muzeum Czarnych to tylko żeby chyba pogrzebać nasz klub.Nasz klub to Czarni
      nigdy jadar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka