Dodaj do ulubionych

architektura...Płocka

IP: *.infoplus.com.pl 01.09.04, 11:25
byłem na stronie Gazety Płockiej i w dziale architektura obejrzałem
zamierzenia i realizacje budowlane w Płocku. Nie ma co porównywać z Radomie.
Jest tam i nowe zadaszenie amfiteatru (świetnie położonego), nowa hala
widowiskowo sportowa, zabudowa rynku, nowe biurowce itp, itd. Aż mi się żal
zrobiło Radomia
Obserwuj wątek
    • jdk Re: architektura...Płocka 01.09.04, 11:59
      A mnie sie robi zal podwojnie.

Drugi zal wynika z tego, ze podobne informacje (tj. plany, wizualizacje,
      zdjecia) nie znajduja sie na stronie gazety w Radomiu.

Pisalem o tym bezposrednio do gazety kilka razy, od wielu miesiecy. Kilka razy
      nie tylko ja, ale wiele innych osob upominalo sie o to na forum. Bezskutecznie.

Co ciekawe (albo co gorsze) takie wizualizacje publikowane sa czesto w wydaniu
      papierowym. Natomiast nikomu nie chce sie zadac sobie odrobiny trudu
      i "wrzucic" to na strone internetowa, olewajac tym samym internautow, rowniez
      osoby spoza Radomia, ktore moze dziwnym trafem dostaja sie na strone
      internetowa gwr, zeby dowiedziec sie czegos o Radomiu. I co znajduja?
      Mizerote...

A inwestycji wbrew pozorom troche w Radomiu jest! Tylko trzeba je promowac.

W miedzyczasie zapraszam na strone www.lotnisko-radom.it.pl/ do dzialu
      inwestycji, ew. na nowa strone zalozona przez isoxazolidine i poswiecona
      wylacznie inwestycjom: www.radom.inwestycje.prv.pl/

Pozdrawiam!
    • Gość: uchol Re: architektura...Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:23
      Wystarczy mieć u siebie Petrochemię...
      • Gość: Tu i teraz Re: architektura...Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:28
        Święte słowa! Płock to nie radom......
        • Gość: Megadildo Re: architektura...Płocka IP: 199.243.30.* 24.09.04, 06:18
          Co tam Płock. Wszyscy wiedzą, że jest tam cała masa fanów lewicy. A w Radomiu pozycja
          lewaków jest bardzo dwuznaczna. W związku z tym kapitał do Radomia NIE popłyNIE.
          No chyba, że w następnych wyborach samorządowych ugrupowania żydokomunistyczne
          osiągną wyraźną przewagę. Ale jeśli w wyborach prezydenckich i parlamentarnych wygra
          prawica to Radom znów staNIE na straconej pozycji.
        • isoxazolidine Re: architektura...Radomia 24.09.04, 16:24
          Gość portalu: Tu i teraz napisał(a):

> Święte słowa! Płock to nie radom......

zgadza sie. nie mozna porownywac 100-tysiecznej prowincji do cwiercmilionowej
          aglomeracji - najwiekszej po warszawie na Mazowszu. u nas jest znacznie wiecej
          ciekawych inwestycji tylko wymagaja promowania.
          zapraszam tutaj:

Radomskie Inwestycje
          • Gość: do isoxazolidine Re: architektura...Radomia IP: *.chello.pl 25.09.04, 00:01
            zamknij twarz ignorancie i nie zawyżaj liczby mieszkańców radomia (228 tys zamiast 250) i nie zaniżaj liczby mieszkańców płocka (130 tys zamiast 100). Porównaj też budżety obu miast ignorancie i nie wyjeżdżaj już z "aglomeracją" bo padnę ze śmiechu. wysuń argument o jakiejś zadupiastej dyrekcji lasów teraz , bo zawsze to robisz ignorancie ... a ta strona jest potwornie brzydka
            • isoxazolidine Re: architektura...Radomia 25.09.04, 13:19
              nie musi Ci się podobać - 'koneserze' ...
    • Gość: Zoja Re: architektura...Płocka IP: *.radom.pilicka.pl 24.09.04, 09:06
      Sądze ze Plock ma wiele podobnych klopotow do Radomia. Dwa tygodnie temu
      ogladalam w TV-3 relacje z plockiej Starowki. Wypisz wymaluj podobnie jak u
      nas.Tez mase starych walacych sie kamienic i brak pieniedzy, co potwierdzil w
      TV przedstawiciel plockiego Urzedu Miejskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka