Dodaj do ulubionych

Radom w ruinie

30.10.15, 21:10
Wg. PiS po latach rządów Kosztowniaka Radom należy do najbardziej zdegradowanych miast.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,19115345,pis-ma-liste-polski-w-ruinie-sprawdz-czy-jest-na-niej-twoje.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • jareal Re: Radom w ruinie 31.10.15, 08:34
      Nie przeszkodziło to jednak miejscowym kretynom wybrać Kosztowniaka na posła. Taki mamy durny naród w tej ruinie.
      • anna-sara Re: Radom w ruinie 31.10.15, 12:43
        Z głosu im się tak w głowach polasowało.
        "Dlaczegoś biedny? boś głupi.
        dlaczegoś głupi boś biedny"
        Ja już dawno przestałam mieć nadzieję na zmiany.
        • anna-sara Re: Radom w ruinie 31.10.15, 12:53
          Miało być z głodu :)
          Radom to dziwne miasto. Tu ludzie zawsze zagłosują na tych, którzy najwięcej obiecują.
    • klawo_jak_cholera Re: Radom w ruinie 02.11.15, 21:10
      PO 8 latach podziału kasy (przez PO) mamy co mamy. Jełopstwo zapomina kto "sypał" kasę.
      • vater1958 Re: Radom w ruinie 02.11.15, 21:37
        to PO przez 8 lat dzieliło u nas kasę?
        :-)))))))))))))))))))))))
        • jareal Re: Radom w ruinie 03.11.15, 17:19
          Jełopstwo zapomniało, kto kasę w mieście i na co wydawał przez ostatnie 8 lat.
    • sd2015 Re: Radom w ruinie 03.11.15, 15:30
      Zastanawiam się w jaki sposób PiS ustalił tę listę miejscowości (gmin) w ruinie. W ramach woj. warmińsko - maz. znajdują się tam m.in. Ostróda i Iława; Mikołajki i Giżycko. Jako mieszkaniec Olsztyna uważam, że to są b. ładne miasta (miasteczka). Na naszym terenie takie miasta jak Ostróda, czy Iława aspirują do miana najładniejszych miast w regionie. Zaś np. Mikołajki, czy Giżycko w telewizjach są określane czasami wręcz jako letnie stolice Polski. Podróżuję trochę po świecie, widziałem różne miasta (i ładne i brzydkie) i w zw. z tym zastanawiam się, co trzeba zrobić - co musi się wydarzyć, żeby znaleźć się na takiej liście.
      • klawo_jak_cholera Re: Radom w ruinie 08.11.15, 18:46
        Dla przykładu, wybierz się do Mielna o tej porze, wybierz się także do West Town na Hayling Island a zobaczysz, co się musiało wydarzyć. Podobne dwie dziury nad morzem a jakże oddalone światy. Wybierz się z Pionek w stronę Garbatki a może będziesz wiedział co się wydarza w naszym kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka