Dodaj do ulubionych

KTO GRA Z ACID DRINKERS??

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.10.04, 12:09
Czy ktoś się orientuje kto gra przed ACID DRINKERS? czy wogóle będzie jakiś
support? CARRION już tak nic dawno nie grał może oni? A ACID przywozi kogoś
ze sobą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Le woman Re: KTO GRA Z ACID DRINKERS?? IP: *.udn.pl 02.10.04, 12:22
      A Ja tam wole Le illjah bo Carrion to wiocha.A Acid Drinkers nie musze
      przywiozic nikogo bo ja na randke ide tylko z Acid.
      • Gość: kieliszek Re: KTO GRA Z ACID DRINKERS?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.10.04, 12:54
        i co ja mam tera napisac ze le iljah to wiocha? ale glupia z ciebie baba!
        a wolalbym carrion
        ale ja tam se moge wolec
        nie zalezy to niestety ode mnie
        a na szczscie od ciebie tez nie
        • Gość: smutny Re: KTO GRA Z ACID DRINKERS?? IP: 193.111.144.* 02.10.04, 14:51
          Ty.Kieliszek.Masz cos do Le illjah?Co chcesz od tamtej dziewczyny?Przeszkadza
          ci ze tak napisala.To Ja moge tez powiedziec ze NA SZCZESCIE nie Tobie jest
          dane wybierać.
          A osobiscie,to w klimat Acid wpasowalyby sie oba zespoly i oba powinny bylyby
          zagrac.I koniec i kropka.
    • Gość: gosc Re: KTO GRA Z ACID DRINKERS?? IP: *.udn.pl 03.10.04, 12:55
      A co? Panowie z katolickich i bogobojnych zespolow typu 2 T.M cos tam i banda malych krzykaczy z Arki Noego znowu sa metalowcami??? hahahahaha

Pozdrawiam

• Gość: kto wie? Re: KTO GRA Z ACID DRINKERS?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.04, 10:27
        wie ktoś w końcu czy acids będą sami czy z kimś?
        • Gość: ja wiem Re: KTO GRA Z ACID DRINKERS?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 14:19
          jakaś ORBITA WIRU (???????) i CARRION
          tak na stronie tych drugich jest podane
          • Gość: smutny do kogos o xywie JA WIEM IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 05.10.04, 15:09
            Ty JA WIEM czy jak ci tam.Krecisz.Nie oszukuj ludzi
            przynajmniej.Oczywiscie:niestety Carrion zagra razem z Orbita Wiru i Acid
            Drinkers.ALE!Na stronie zespolu CARRION nie ma nic napisane!Wiec nie oszukuj
            tutaj ludzi!Ja wiem ze to prawda bo rozmawialem z pewna osoba ktora tan koncert
            wspolorganizuje.
            Przynajmniej nie przekrecaj.Bo ja raczej jestem w tzw. "temacie" i moge cedzic
            wiekszosc wypowiedzi tu na forum ale inni np nie wiedza i mysle ze nie chca byc
            wprowadzani w blad.
            • Gość: ja wiem a czemu nie wesoły? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 17:46
              4 październik 2004
              !!!KONCERT!!! 17.10.2004r godz. 19:00 RESURSA - ACID DRINKERS, ORBITA WIRU,
              CARRION... DO ZOBACZENIA!!!

przekleiłam to ze strony carrion,
              może odśwież sobie stronę z CTRL i wtedy pogadamy? i nie udawaj
              wszystkowiedzącego hi hi hi hi hi
    • Gość: zainteresowana Re: KTO GRA Z ACID DRINKERS?? IP: *.udn.pl 06.10.04, 18:42
      Tak przed ACID DRINKERS gra Carrion. Bardzo fajny zespół. Wszystkim gorocą
      zapraszam i pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka