Dodaj do ulubionych

Politechnika - molestowanie

IP: *.udn.pl 04.10.04, 18:46
Poszukuje kontaktow ze studentkami lub bylymi studentkami Politechniki
Radomskiej, ktore podczas studiow byly molestowane seksualnie przez
wykladowcow politechniki. Sama mam za soba takie doswiadczenia i wiem, ze nie
jestem jedyna. Chcialabym porozmawiac na ten temat. Prosze pisac na adres:
byla_studentka@tlen.pl

pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kik Re: Politechnika - molestowanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.04, 22:52
      Czy hrabina czy kucharka byle była w kroku szparka.

(to chyba J. Sztaudynger)
    • Gość: Bocian Re: Politechnika - molestowanie IP: 80.249.0.* 05.10.04, 07:49
      przez Pana LP?
      • Gość: byla studentka Re: Politechnika - molestowanie IP: *.udn.pl 05.10.04, 19:49
        Tak.
    • Gość: Bocian Re: Politechnika - molestowanie IP: 80.249.0.* 05.10.04, 08:02
      W Liceum im. Traugutta jest fizyk (Kosior vel Cherflik), który lubi sobie
      molestować chłopców. Sporo osób już o tym od wielu lat i jakoś dotąd facet
      sobie cały czas uczy i nawet swego czasu był dyrektorem szkoły. Chwilami jak
      widze gościa na mieście to mam ochotę go zaj...ć w mordę, ale jakoś mimo
      wszystko pojawia sie wówczas nagle litość dla kaleki.

pozdr absolwentów Traugutta
      • Gość: ... Re: Politechnika - molestowanie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 14:43
        ale Ty pierdolnięty jesteś! Pewnie cię molestował, bo sam tego chciałeś! ja
        chodziłem do traugutta i nawet przez 4 lata mi to do głowy nie przyszło!
        pozdrawiam absolwentów a nie pierdolniętów!
    • Gość: fredek Re: Politechnika - molestowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:37
      Powinnaś to koniecznie zgłosić wraz z innymi, których to również spotkało, do
      prokuratury. Wtedy p. Longin będzie miał pewną odsiadkę (razem z zarzutem za
      łapówkarstwo). A tak dostanie w zawieszeniu i będzie dalej swoje robił.
      LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ WRESZCIE!!!
      • Gość: byla studentka Re: Politechnika - molestowanie IP: *.udn.pl 28.10.04, 20:15
        Pewnie, powinnam to zrobic jak jeszcze bylam na studiach. Sama nie dam rady.
        Nie mam zadnych dowodow, rzecz sie dziala podczas egzaminu ustnego (doslownie)
        w jego gabinecie. Egzaminowal oczywiscie pojedynczo. Gdybym znalazla jeszcze
        chociaz ze dwie dziewczyny, ktore chcialyby mowic, zglosilabym. Po to jest
        napisalam tego posta. Zadna sie nie zglosila:( W samej mojej grupie bylo
        wiekszosc dziewczyn przez to przeszla (niektore z tego powodu rezygnowaly ze
        studiow). Niestety nie mam kontaktu z dziewczynami z grupy no i nie wiem, czy
        ktoras chcialaby rozgrzebywac historie sprzed lat. Zamierzam jeszcze
        poprzyklejac naklejki w kiblach damskich na uczelni (tam mam wieksze
        prawdopodobienstwo, ze nie zostana zerwane po pieciu minutach). Moze w ten
        sposob znajde jakies chetne.
    • Gość: hey Re: Politechnika - molestowanie IP: *.udn.pl 28.10.04, 20:31
      Ale nie jesteś doktorantką na P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka