Dodaj do ulubionych

Nimfomanka?

29.04.05, 17:50
Czy kobieta,która lubi seks,pragnie seksu,uprawia seks kiedy ma ochotę-jest
rozwiązła?
Obserwuj wątek
    • Gość: brzdęk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • katia81 Re: Nimfomanka? 29.04.05, 18:05
        Dziękuję za dojrzałą,kulturalną,inteligentną wypowiedź.
        • Gość: MARTitA Re: Nimfomanka? IP: *.2.pl 29.04.05, 18:09
          moj chlopak czasem mowi na mnie nimfomanka bo ja chce sie kochac,a on bez seksu
          moglby zyc..
          co za chlop..

pozdrawiam..
          • Gość: brzdęk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:13
            • katia81 [...] 29.04.05, 18:17
              • Gość: Brzdęk Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:19
                Moze przesadzam, zalezy jaki jestes typ. Jelsi kochasz sie kochac ze swoim
                chlopakiem i tylko tylko tylko z nim, a nie pozadzasz innych to jestes spoko
                laska. Natomiast jesli w glowie Ci ciagle jazdy z roznymi goscmi. Co tydzien
                pie..nie sie z innym albo zdradzanie kochanego chlopaka z jakimis burakami
                to jestes zarowno kurwą jak i szmatą. Wiesz o co chodzi?
                • katia81 Re: Nimfomanka? 29.04.05, 18:41
                  No powiedzmy,że tak. Aktualnie faceta nie mam,więc problem zdrady nie istnieje.
                  • stracony1 Re: Nimfomanka? 29.04.05, 18:45
                    To sobie znajdz jakiegos, a nie bedziesz dawala kazdemu po kolei. A jak nie to
                    sie sama zaspokajaj.
                    • katia81 Re: Nimfomanka? 29.04.05, 18:52
                      Nie interesują mnie stałe związki.Mam kilka za sobą i na razie mi wystarczy.
                      Nie idę do łóżka z byle kim. Jeśli się zabezpieczam i sprawia mi to
                      przyjemność...co w tym złego?
                      • Gość: brzdęk Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:01
                        W sumie to Twoja sprawa. Rób co chcesz ;-P
                • Gość: kiciorun Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:56
                  a wiesz ze kkobiety maja zakodowana w mozgu zdrade? czytałam o tym. czemu wiec
                  kobieta ma byc wierna jednemu mezczyznie wbrew swej naturze;)? zaraz banda 18
                  lasek co maja p9erwszego chłopaka i zero pojecia o zyciu na mnie naskoczy. "dla
                  mnie wazne sa milość i szacunek" itp zygam jak to czytam. ja tez tak myślałam
                  poczekajcie pare lat jak sie okaze, ze czasami mamy tylko złudzenie, że kochamy
                  i jesteśmy kochane....
                  • Gość: znudzony Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 02:06
                    Bo wszystkie kobiety to ...
      • emmiehasi [...] 30.04.05, 21:34
    • Gość: Wotan Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:41
      Tylko że to kiciorun działa też w drugą stronę...
      Druga sprawa jeste taką że jak facet sobie dupcy na lewo i prawo to wszystko
      okej Brzdęk, co? To niby czymu laska która ma na to ochotę też nie może? Prosze
      bardzo, niech sobie zmienia partnerów i korzysta z życia póki może, tylko niech
      robi to z głową żeby potem nie było: to mój synek Maciuś, a nie wiem kto jest
      tatusiem...
      Więc katia baw się dobrze ;)
      • Gość: Brzdęk Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:51
        ja patrze na siebie i dla mnie nie ma seksu bez milosci.
    • emilia1981 Nimfomania...Co to jest 30.04.05, 11:58
      Nimfomania to chorobliwe nasilenie zainteresowan i aktywnosci seksualnej,
      kiedy te potrzeby dominuja nad innymi.To stanowi sens zycia i wywoluje
      poszukiwanie wciaz nowych partnerow i podejmowanie aktywnosci seksualnej,
      w kazdej sytuacji nawet w niesprzyjajacej.

Sadze ze raczej nie dotyczy to Ciebie. Mysle ze lubisz tylko seks a to
      nieznaczy ze jestes nimfomanka.
      • Gość: Antonio Re: Nimfomania...Co to jest IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:37
        > Sadze ze raczej nie dotyczy to Ciebie. Mysle ze lubisz tylko seks a to
        > nieznaczy ze jestes nimfomanka.

nawet nie wiesz Emili11981 jak cienka i niewyraźna granica jest pomiędzy
        lubieniem seksu a byciem od niego uzależnionym.
    • Gość: Wotan Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:05
      Zgadzam się z przedmówczynią...
      A co do Ciebie Brzdęk... cóż też tak kiedyś myślałem, nie martw się,
      przejedziesz się parę razy i przejdzie ci
      • java23 Re: Nimfomanka? 30.04.05, 22:30
        wotan co racja to racja!!!
        dobrze godosz..Swój Chłop!!;)
        pozdr!
    • Gość: magda Re: Nimfomanka? IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 11:52
      Ja też nie mam satłego faceta, przejechałam sie praę razy i jak na razie
      wystarczy takich wrażeń, chociaż jak miałam 18-19 latek to też mówiłam ten i
      nikt wiecej !!!
      A teraz? jestem sama i nie zamierzam zyc w celibacie, albo mieć faceta tylko dla
      sexu, nie popieram też sexu zpierwszym lepszym jak to sie dzieje na dyskotekach,
      ale na sex z naprawdę zadbanym facetem gdy jestem sama mogę sobie pozwolić, w
      końcu mamy już XXI wiek...
      • Gość: Archoneiro Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:53
        > ale na sex z naprawdę zadbanym facetem gdy jestem sama mogę sobie pozwolić, w
        > końcu mamy już XXI wiek...

To nie kwestia tego jak swiat poszedl do przodu...Czy to wiek XV czy XXI to
        zadna roznica. Jesli kobieta kocha danego faceta ze wzajemnoscia, lub jeszcze
        lepiej sa malzenstwem, to czemu mieli by sie ograniczac? Jesli nie jest to dla
        nich tylko na poziomie zaspokajania potrzeb ciala, ale i caly "milony rytual" w
        ktorym oboje pokazuja wzajemnie swoja milosc, to nic zdroznego w tym nie ma,
        nawet i 10 razy dziennie :/
    • Gość: Usagi Re: Nimfomanka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 15:32
      Jasne ze nie!!!! Jest normalna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka