jdk 19.10.04, 18:43 Witam! Jadac ostatnio trasa z Lublina mijalem zmasowane roboty drogowe na odcinku miedzy Pulawami a Zwoleniem. Robi wrazenie!!! Tym bardziej cenne, ze stan nawierzchni byl tam fatalny... Teraz pora na odcinek Zwolen-Radom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: isoxazolidine Re: Remont Trasy nr 12 IP: *.chemia.pk.edu.pl 19.10.04, 18:47 na początku roku zapowiadano taki remont. dobrze że decydenci choć tu dotrzymali słowa! :))) szkoda że remont obejmuje tylko wymiane nawierzchni - przydałaby się druga nitka. ale nie ma co marudzić. dobrze że stan drogi sie poprawia. ja dodam, że między garbatką a bąkowcem remontowane sa tory. stary rozebrano całkiem i układane sa nowe, na nowych podkładach i nowej podsypce z tłucznia. Odpowiedz Link Zgłoś
wlogra1 Re: Remont Trasy nr 12 20.10.04, 16:20 Z niecierpliwością czekam na remont odcinka Zwoleń-Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japko Re: Remont Trasy nr 12 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 20.10.04, 17:52 a ja ostatnio jechalem do Radomia przez Ostrowiec Swietokrzyski. trasa nowiutka :) no moze oprocz okolic Skaryszewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono Re: Remont Trasy nr 12 IP: *.udn.pl 20.10.04, 19:18 A ja jechałem od Grójca prze Mszczonów, Zyrardów, Sochaczew do Wyszogrodu. Z pieniędzy unijnych przebudowano tę trasę. Nie do poznania chociaż można nią i do Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś