Dodaj do ulubionych

TELĘGA I KOBYŁECKI - WYPIERD...LAĆ Z RADOMIAKA!!!

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.10.04, 18:28
Kompromitujecie ten zacny i zasłużony Klub.Miałem nadzieję, że Walne oczyści
nie tylko szerego skompromitowanych działaczy ale i atmosferę wokół Klubu.
Tak się nie stało.Ci sami panowie kurczowo trzymający się stołków zamienili
się jedynie funkcjami.Na dodatek dobrali sobie niejakiego Grzyba (Radomianie
Razem), który dzierżawi niemalże wszystkie parkingi na Ustromiu dzięki
przyzwoleniu prezes Radomskiej (też Radomianie Razem).Panowie wy nie macie
pomysłu na dalsze funkcjonowanie Klubu!!!Myślę że degragacja jest
nieunikniona i należałoby jednak teraz opracować strategię walki w III lidze
i szybkiego powrotu do II.Napewno nie uda się to z tym składem "zarządu".
Obserwuj wątek
    • Gość: mynia Ten pismak z Ave na prezesa! IP: 193.111.144.* 24.10.04, 08:36
      Jak piszesz takie posty to może sam masz ochotę zostać prezesem? Tylko
      wszystkich potrafisz krytykować!
    • Gość: bamber Re: TELĘGA I KOBYŁECKI - WYPIERD...LAĆ Z RADOMIAK IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.10.04, 10:33
      Nie chcę być żadnym prezesem!Chcę żeby w Radomiaku doszły takie zmiany, które
      tchnęły by ŻYCIE w ten Klub!!!Widziałbym tam ludzi, którzy mają jakąś wizję na
      przyszłość, realistów i zarazem fanatyków Radomiaka w pozytywnym tego słowa
      znaczeniu.Nie wierzę, że takich nie ma.Ale nie oto chodzi.Chodzi o to, że ci,
      którym się nie udało i nie udaje nadal twają za wszelką cenę na swoich
      stołkach.Jak jest super to pierwsi wystawiają pierś i chętnie udzielają
      wywiadów.Kiedy jest ciężko wszystko zwalają na piłkarzy, trenera i kibiców.
    • Gość: mynia Re: TELĘGA I KOBYŁECKI - WYPIERD...LAĆ Z RADOMIAK IP: 193.111.144.* 24.10.04, 10:56
      mam dla ciebie takich ludzi.Proponuję - prezes Mirosław Rejczak. wiceprezesi
      Jan Rejczak Krzysztof Sońta Ryszard Fałek i Radomir Mizera.
    • Gość: bamber Re: TELĘGA I KOBYŁECKI - WYPIERD...LAĆ Z RADOMIAK IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.10.04, 13:39
      Widzisz jak tu z tobą rzeczowo dyskutować? Jesteś zwykłym gnojem, któremu nie
      zależy na żadnym Radomiaku ale na wirzchwicielstwie. Ktoś jednak bardzo trafnie
      cię tu kiedyś nazwał: cwel-Łepek.
      • Gość: dynia Re: TELĘGA I KOBYŁECKI - WYPIERD...LAĆ Z RADOMIAK IP: 193.111.144.* 24.10.04, 13:45
        nerwy puszczaja redaktorku?
      • Gość: dynia Re: TELĘGA I KOBYŁECKI - WYPIERD...LAĆ Z RADOMIAK IP: 193.111.144.* 24.10.04, 13:47
        a ponadto ja ci nie ubliżam.
    • Gość: Grucha Re: TELĘGA I KOBYŁECKI - WYPIERD...LAĆ Z RADOMIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:12
      O? Przeoczyłem ciekawy post.
      POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka