Dodaj do ulubionych

Po meczu w Gdyni

IP: 217.17.35.* 02.11.04, 15:31
Trzeba dalej grać i starać się aby dotrwać do końca całego sezonu, czyli
wystartować wiosną, bo kilku internautów zaczyna już prorokować Radomiakowi,
że wiosną to nawet nie będzie miał za co pojechać na mecz wyjazdowy. Do tego
należy dodać, że i organizacja meczu w Radomiu też coś kosztuje. Ja nie będę
namawiał do zwinięcia żagli i opuszczenia flagi. Dla mnie interesujące jest
dlaczego nowy Zarząd Radomiaka dotąd nie ogłosił żadnego programu, ani
chociażby kilku najbliższych zamierzeń. Z Panem Wójcikiem nie wiążę żadnych
nadziei, bo On przyjechał do Radomia nie pomagać Radomiakowi, tylko samemu
sobie. Jemu na 100% zależy tylko na mandacie delegata, na grudniowy zjazd
PZPN-u. Dlatego podpisał umowę z Panem Banasiewiczem tylko do końca grudnia.
Czy ktoś może uwierzyć, że w ciągu dwóch miesięcy można coś zmienić,
szczególnie jeśli chodzi o umiejętności, z tymi zniechęconymi do gry
kopaczami, tym bardziej, że do zakończenia sezonu jesiennego pozostały dwie
kolejki i zawodnicy, po roztrenowaniu dostaną "wolne".
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Kibice radomiaka będą w Kielcach IP: 80.249.4.* 02.11.04, 15:34
      Przecież Radomiak dogadał się z Koroną tak jak z Arką i kibice z Radomia
      zasiądą na sektorze kibiców Korony ze swoją klubowa flaga,więc po co ta farsa z
      zakazami wyjazdowymi??
      • Gość: ZIELONI WSZYSCY JEDZIEMY DO KIELC-PO CO PISZECIE BZDURY!!! IP: *.direcpc.com 02.11.04, 17:18
      • Gość: TAM TRZEBA BYC!!!! KIBICU ZIELONYCH BADZ TAM GDZIE MASZ BYC-W KIELCAC IP: *.direcpc.com 02.11.04, 17:21
      • Gość: Karol CK W KIELCACH CZEKA WAS MASAKRA WARCHOŁY IP: *.globit / 217.98.57.* 02.11.04, 18:19
        I NA BOISKU I POZA NIM
    • Gość: RKS Re: Po meczu w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:30
      Tak się składa, że Janusz Wójcik posiada już mandat na zjazd PZPN z ramienia
      Rady Trenerów, więc powtarzanie zasłyszanych plotek mija się z celem. Niech
      przyjdzie, anuż coś zdziała, bo obecny zarząd najwyraźniej nie ma pomysłu na
      Radomiaka.
      • Gość: lula Re: Po meczu w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:51
        Łącznie z tobą Kobyłecki
    • Gość: ronin Jasne ze macie grac i dokopac Korupterowi..... IP: 207.35.240.* 02.11.04, 18:21
      My kibice chcemy, zeby Radomiak dalej gral ale zeby sie nie kompromitowal
      swoimi wystepami. Wiem, ze klub kasy nie ma ale ludzie z zarzadu powinni cos
      kombinowac i wreszcie cos zaczac dzialac. A nie tylko biadolic i narzekac.
      Radomiak MUSI dotrwac do konca rozgrywek tej edycji 2004/2005. Ja tez wcale nie
      licze na tego "fachowca" Wojcika bo przeciez cudotworca nie jest a co mozna
      zdzialac przez 2 miesiace?/do konca roku podpisana jest umowa z Wojcikiem/.
      Ten mecz w Kielcach bedzie bardzo prestizowy i licze, ze pilkarze podejma
      ambitna i skuteczna walke z Korupterem. Jasne, niech pojedzie maksymalnie duzo
      kibicow radomskich na ten mecz i niech dopinguje naszego Radomiaczka ale
      kulturalnie bez chuliganki.
      Panie Skonieczny przygotuj Pan tak druzyne, zeby nie przyniosla nam wstydu w
      Kielcach!!!!
    • Gość: Dzialacz_Marek Re: Po meczu w Gdyni IP: *.udn.pl 02.11.04, 19:10
      Panie Stepien czemu pan wypisuje takie bzdury z tym zakazem dla kibicow?
      przeciez jesli nie wejda na wyznaczone sektory dla kibicow gosci to dogadaja
      sie z Korona i oni ich wpuszcza;chyba ze po drodze bede łamane prawa człowieka
      i np policja bedzie naduzywac swojej wladzy i brutalnie pacyfikowac obywateli
      Rzeczpospolitej Polskiej,w sobote rano bedac na radomskim dworcu moze pan miec
      ciekawy artykul dotyczacy nieprzestrzegania wolnosci obywatelskiej,demokracji
      itd...
      a mowia ze na Białorusi demokracja sie chwieje...;czy ja jako wolny obywatel RP
      nie moge w sobote zasiasc na trybunach przy ul. szczepaniaka?zakzy wyjazdowe
      dla kibicow sa łamaniem konstytucji!!oto wlasnie nasza Polska i to w dodatku po
      wejsciu do UE...
      • Gość: Grzegorz Stępień Re: Po meczu w Gdyni IP: *.radom.agora.pl 03.11.04, 10:07
        Problem w tym, że Kolporter Korona Kielce wystosował pismo, w którym informuje,
        że na mecz Kolporter - Radomiak zostaną wpuszczone wyłącznie osoby zameldowane
        w województwie świętokrzyskim. I nie są to informacje wyssane z palca, tylko
        oficjalny komunikat kieleckiego klubu.
    • Gość: mdk20 Re: Po meczu w Gdyni IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.11.04, 19:52
      Szkoda mi ciebie Radomiaczku ale cos mi sie wydaje ze do rundy wiosennej nawet
      nie przystapicie. Chcialbym sie mylic ale mysle ze mam racje.

• Gość: kr Re: Po meczu w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:55
      Wójcik już ma mandat na zjazd PZPN,od Radomiaka nie potrzebuje.To co robi
      Banasiewicz jest jedyną szansą dla Radomiaka.Obecny zarząd klubu nie znalazł
      żadnego sponsora-czyli jest kiepski(być może chcą ale nie mają możliwości i
      układów)Jeśli chcemy drugiej ligi to nie krytykujmy działań Banasiewicza-to
      jedyna szansa patrząc na tabele .
      • Gość: T&T Re: Po meczu w Gdyni IP: *.chello.pl 02.11.04, 23:37
        Dobra jeśli Wójt ma mandat, to niech podziała. Tylko naprawdę trzeba być
        naiwnym, żeby sądzić, że w dwa miesiące coś zdziała. Ja jednak myślę, że z tymi
        mandatami, jak "ludzie" mówią "na mieście", to jest coś na rzeczy. A może ten
        mandat jest potrzebny dla Pana Pawelca, albo tego co przyjeżdżał do Radomia a
        jest byłym sędzią?
    • Gość: WWW.RADOMIAK.NA.PL KIELCE BEDZIEMY TAM KIBICE RADOMIAKA IP: *.udn.pl 02.11.04, 23:34
    • Gość: radomianin Re: Po meczu w Gdyni IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 20:24
      odkąd pamietam sędziowie byli zawsze przeciwko zielonym!!!!!!!!Korona i tak
      dokopie Radomiakowi bo to same patałach którzy nie umieja grac w piłke dzieci z
      podwórka lepiej graja w piłke niz cały Radomiak czy nie lepiej było by wycofac
      sie z rozgrywek i myslec o rozgrywkach w trzeciej lidze a moze zieloni chca
      dogonic Bron Radom.Korona-Radomiak 5:0 abym sie mylił
      • Gość: Kubanczyk Re: Po meczu w Gdyni IP: 66.243.64.* 04.11.04, 00:15
        Po pierwsze,to w dwa miesiace mozna wiecej niz przez cala runde,jesli ma sie
        finanse i mozliwosci.Co do tego nie mam najmniejszej watpliwosci ,ze Radomiaka
        panowie Wojcik i Banasiewicz wspolnie z ich sponsorami wyciagna z dlugow(czyli
        wyprowadza na prosta),czego konsekwencja bedzie utrzymanie sie klubu w drugiej
        lidze.Dla niedowiarkow i opozycjonistow podam tylko przyklad:
        -przerwa miedzy rundami-Radomiak zasila nowi gracze,a z niektorymi trzeba sie
        pozegnac po ich zenujacych wystepach
        -na Struga zawitaja sponsorzy ktorzy pomoga klubowi odbic sie od dna
        finansowego (splata przede wszystkim zobowiazan wobec ZUS)
        Banasiewicz walczy o glosy,a nawet jesli Wojcik nie ma mandatu i chce go
        dostac,to napewno 2000zl na miesiac i mandat nie jest wygorowana cena za pomoc
        dla Radomiaka.Klub potrzebuje takiej pomocy,gdyz nieudolnosc naszych dzialaczy
        jest naprawde zenujaca.Nie mowie ze musza odejsc,ale moga sie duzo
        nauczyc.Doswiadczenie wniesione przez Wojcika napewno zaprocentuje.Nie
        wierze,ze po takiej reklamie,Banasiewicz ryzykowalby utrate autorytetu,a Wojcik
        dobrego imienia.Wiec na wiosne wszyscy ujrzycie odrodzonego Radomiaka.
        W tej chwili ci panowie to jedyna deska ratunku dla tonacego klubu.
        Acha,i jeszcze jedno-Banasiewicz wspominal o projekcie kompletnej przebudowy
        stadionu za pieniadze ktore mamy uzyskac z Unii.Mysle,ze nie sa to slowa
        rzucone na wiatr i jak widac Wojcik ma w tym rowniez pomoc.Kto sie w tym
        orientuje,to wie,ze to nie utopia.Zycze tym panom owocnej wspolpracy i sukcesow
        w ratowaniu klubu.

• Gość: nowy Kubanczyk, jestes marzyciel.......... IP: 207.35.240.* 04.11.04, 12:31
          Kolego a skad pojawia sie nagle Ci sponsorzy?????? A ze Banasiewicz cos
          obiecuje to tylko mowi takie tam banaly. Jasne, ze chcialbym, zeby Radomiak
          przetrwal ten bardzo trudny okres bo to klub z tradycja. Tu potrzebna jest
          duuuuuuuuuuuuuza kasa, zeby Radomiaka wydziwgnac z dna w jakim tkwi po uszy.
          Trzeba przebudowac cala druzyne i wywalic tych patalachow co nakupowal
          niepotrzebnie ten byly "wspanialy" trener Makowiecki. Tamte pieniadze poszly w
          bloto.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka