Dodaj do ulubionych

Szymon Wydra Idolem

30.04.02, 10:08
Radomianin, Szymon Wydra, wokalista radomskich zespołów "Carpe Diem" i "Road
Runner" ma realne szansę wygrać program "IDOL". Co o tym sądzicie. Czy w ramach
promowania ludzi kultury naszego miasta nie powinniśmy wspomóc go SMS-ami.
Wiem, że to polsat, że reality, i że zarabiają na tych co głosują. ale takie są
zasady. Pomóżmy naszemu człowiekowi, bo na to zasługuje. Wiele osób na pewno
słyszało Carpe Diem, choćby na liście Radia Radom (o wielu koncertach nie
wspomnę)lub Szymona podczas występów w AULI. Ja wyślę. Wam też proponuję.
idol.interia.pl/ucz/?mid=15750
Obserwuj wątek
    • mcaron Re: Szymon Wydra Idolem 30.04.02, 14:50
      słyszałem tego gościa w Auli. niezły jest. ma głos. może wyślę.
      • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 30.04.02, 15:30
        ale odzew. niech was szlak. naprawdę oprócz nienawiści politycznej nic już
        ludzi w radomiu nie interesuje. żal......
        • Gość: GammaRay Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.chemia.pk.edu.pl 30.04.02, 15:33
          czorny10 napisał(a):

> ale odzew. niech was szlak. naprawdę oprócz nienawiści politycznej nic już
          > ludzi w radomiu nie interesuje. żal......

spoko, spoko.
          Jest nas tu pare sztuk. Ruszamy z odsiecza ...
        • Gość: Tomek Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.internet.radom.pl 06.05.02, 16:39
          czorny10 napisał(a):

> ale odzew. niech was szlak. naprawdę oprócz nienawiści politycznej nic już
          > ludzi w radomiu nie interesuje. żal......

Ja to wyśle nawet dwa te SMS-y
      • Gość: helmut Wygra Wydra IP: 193.0.110.* 09.06.02, 12:59
        Sie ma. Gram z Szymonem w Warszawie w zespole Deszczowe Psy. Zasługuje by
        wygrać. Nawet jeśłi nie wygra to i tak osiągnął już sukces. Gratuluję Wam
        takiego krajana!!! qwertus@interia.pl
      • Gość: mtp Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.wilmington.lib.oh.us / 192.168.0.* 25.06.02, 23:38
        mcaron-czy to ten zespol, ktory kilka lat temu slyszalem kilka razy w Radomiu???
        jesli tak- to jak sie chlopaki macie? i pozdrawiam was z Ohio w USA.
    • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 06.05.02, 12:05
      19 maja w polsacie. Szymon Wydra Idolem. Radomianie górą !!!!!!!!!!!!
      • _biker_ Re: Szymon Wydra Idolem 06.05.02, 15:44
        masz racje Czorny-trzeba troche wspomoc naszego bratanka-radom uber alles...
    • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 06.05.02, 16:25
      Mam pytanie, poniewaz nie ogladam ostatnio telewizji: jak mozna glosowac?

[Byle nie przez podniesienie rak]
      • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 07.05.02, 10:19
        Gość portalu: jdk napisał(a):

> Mam pytanie, poniewaz nie ogladam ostatnio telewizji: jak mozna glosowac?
        >
        > [Byle nie przez podniesienie rak]

19 maja 0 20,00 w tv polsat będzie emitowany program w którym Szymon zaśpiewa.
        Co - nie wiem. Potem dostanie swój numer, i po zakończeniu programu można
        głosować wysyłając sms-a na numer podany na ekranie z numerem swojego faworyta
        (Szymona). Koszt - 2 pln + Vat. Wiem ździerstwo. Nie agituję za polsatem w celu
        zwiększenia jego dochodów, tylko za kolesiem z Radomia który ma szansę pokazać
        jakiś poziom. Znam tego gościa i wiem że zależy mu na tym aby głosowanie było
        szczere. Dlatego obejrzyj program, i jeśli uznasz że jest tego wart - wyślij.
        pzdr.
        p.s. acha, on nic nie wie o tym że czorny mu robi reklamę.
        • Gość: Qurde Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:38
          wreście jakiś normalny gość z Radomia, którego nie trzeba sie wstydzić.Po BB i
          krętaczu Irku , wszyscy sie śmiali z radomiaków .SMSuje na niego, :-)
        • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 07.05.02, 11:43
          Dzieki za info! I mam prosbe czorny10: agituj, bo do 19 maja jeszcze sporo
          czasu i szkoda by bylo przegapic...
          • Gość: mruczek Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:16
            Moje hasło promocyjne:
            Niechaj wygra Szymon Wydra!
            • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 07.05.02, 13:20
              ufff nareszcie wątek się rozruszał. tak trzymać.
              pzdr.
              • hypo Re: Szymon Wydra Idolem 08.05.02, 09:22
                Ale jesteście spoko goście!!! Znam kolesia, od dzieciństwa bardzo mocno się
                stara aby zaistnieć muzycznie, myślę że ten człowiek ma charyzmę i duży talent.
                SZYMON jesteśmy z Tobą :)))
          • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 17.05.02, 10:52

> Dzieki za info! I mam prosbe czorny10: agituj, bo do 19 maja jeszcze sporo
            > czasu i szkoda by bylo przegapic...

tak więc przypominam :pojutrze o godz. 20,00. tv polsat.
            ___________Szymon Wyd(g)ra Idolem!!!!!!______________

• Gość: rob Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 17.05.02, 15:58
              pytanie : jaki browar pija Szymon?
              stawiam czteropak !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: czorny Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 08.05.02, 12:45
      Szymon z zespołem "Z okazji dnia Powszedniego" zdobył brązowy prysznic podczas
      VIII Ogólnopolskiego Turnieju Śpiewających Poezję "Łaźnia 2001" . to nie jest
      ktoś z nikąd
      www.radom.pl/aktual/aktual43.htm
      • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 08.05.02, 13:58
        nie jest leszczykiem z jakiegoś "baru" czy "big brothera". to jest KTOŚ i na
        dodatek NASZ !!!!!!!!!!!!!!!!!
        • mcaron Re: Szymon Wydra Idolem 09.05.02, 08:51
          to za 10 dni głosujemy ? 1 sms = 1 browar. postaw piwo Szymonowi !!!!!!!!
          ja stawiam czteropak !!!!!!!!
          • Gość: czako Re: Szymon Wydra Idolem IP: 217.96.36.* 09.05.02, 11:59
            Szkoda tylko, że z powodu komuchów zmarła mu babcia.
            • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 09.05.02, 12:26
              bez polityki proszę !!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: gadzacz Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.rado.gazeta.pl 09.05.02, 13:23
                Słyszałem chłopaka w eliminacjach do Idola. Kawał
                głosu, dobry wygląd, luz sceniczny. Chyba nic mu nie
                brakuje. W radomskim środowisku muzycznym też chclopak
                uchodzi za sensownego tzn. sympatycznego bez szajby.
                Myśle że warto oddać na niego głos. Nie mu się wiedzie
                jak najlepiej. Niech ktoś z Radomia wreszcie po
                chłopakach z IRA zaistnieje na muzycznej
                ogólnokrajowej scenia.
                • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 09.05.02, 14:11
                  Gość portalu: gadzacz napisał(a):

> Słyszałem chłopaka w eliminacjach do Idola. Kawał
                  > głosu, dobry wygląd, luz sceniczny. Chyba nic mu nie
                  > brakuje. W radomskim środowisku muzycznym też chclopak
                  > uchodzi za sensownego tzn. sympatycznego bez szajby.
                  > Myśle że warto oddać na niego głos. Nie mu się wiedzie
                  > jak najlepiej. Niech ktoś z Radomia wreszcie po
                  > chłopakach z IRA zaistnieje na muzycznej
                  > ogólnokrajowej scenia.

ot, mądrego to i przyjemnie posłuchać, tzn. poczytać.
                  duża buźka.
                • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 09.05.02, 14:35
                  A tak przy okazji - IRA zdaje sie wraca na scene!!
                  • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 09.05.02, 15:19

> A tak przy okazji - IRA zdaje sie wraca na scene!!

a Szymon nie musi wracać, bo nigdy z niej nie schodził. bardzo ambitny i
                    pracowity człowiek. Szymon Wydra Idolem !!!!!!!!!!!!!!!
                • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 10.05.02, 08:58
                  nie tak dawno Szymon wygrał "szansę na sukces" z R.Rynkowskim. Cygana wymiotło
                  z butów jak go usłyszał, a Ryśko również pobladł, bo interpretacja Szymona była
                  lepsza od autorskiej. Szymon Idolem !!!!!!!!!!
                  • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 10.05.02, 10:47
                    kto jeszcze stawia browca Szymonowi ???
                    • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 14.05.02, 09:00
                      widzę że IRA zdominowała forum. na IRA zagłosujemy podczas debiutów, a w
                      niedzielę głosujemy na Szymona. W ten sposób będziemy mieli kolejny sukces
                      wokalny z Radomia ( po Połomskim, Cembrzyńskiej i Gadowskim). Radom górą,
                      Szymon Wydra Idolem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • mcaron Re: Szymon Wydra Idolem 15.05.02, 13:46
                    czorny10 napisał(a):

> nie tak dawno Szymon wygrał "szansę na sukces" z R.Rynkowskim. Cygana wymiotło
                    > z butów jak go usłyszał, a Ryśko również pobladł, bo interpretacja Szymona była
                    >
                    > lepsza od autorskiej. Szymon Idolem !!!!!!!!!!

to zaśpiewa w kongresowej ???

• Gość: prima Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.citicorp.com 15.05.02, 13:57
                      koncert byl w zeszlym tygodniu i prawde mowiac byl Rynkowski (po raz drugi w
                      karierze), ale "Idol" albo nie wystepowal - bardziej pradopodobne - albo nie
                      zapadl mi w pamiec - mniej prawdopodobne. zreszta w ten weekend bedzie koncert
                      w TV to sprawdzicie.

wygrala klientka z programu z Bajmem...
                      • mcaron Re: Szymon Wydra Idolem 15.05.02, 14:28
                        może polsat kazał mu wybrać. szkoda. kongresowa to jednak kongresowa. byle kogo
                        tem nie wpuszczą. chyba że samemu wykupisz salę na jeden dzień, ale jak nikt
                        nie przyjdzie, to co to za frajda. szkoda, szkoda, szkoda.
          • Gość: prima Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.citicorp.com 14.05.02, 09:13
            w ten czteropak wchodze...
            • oscar4 Re: Szymon Wydra Idolem 14.05.02, 09:51
              Gość portalu: prima napisał(a):

> w ten czteropak wchodze...

ja też
              • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 14.05.02, 10:44
                Hola hola! Bo jeszcze chlopaka rozpijecie!

A jakie sa skutki picia - to wystarczy popatrzec na tym forum: ten pijany,
                tamta pijana, pozniej jakies dziwne rzeczy wyrabiaja! Z alkoholem nie ma zartow!

:)
                • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 14.05.02, 12:03
                  jeśli już, to będzie pijany ze szczęścia, czego mu życzę, jak i wszystkim
                  którzy się do tego przyczynią.
                  • Gość: koza Re: Szymon Wydra Idolem IP: 217.96.36.* 14.05.02, 12:57
                    WYDRA WYGRA !!!!!!!!Tylko nie zapomnijcie zadzwonić!
                    • Gość: bob Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 14.05.02, 14:43
                      sms-ik jeden mały
                      Szymon wygra program cały
          • Gość: bob Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 15.05.02, 10:35
            mcaron napisał(a):

> to za 10 dni głosujemy ? 1 sms = 1 browar. postaw piwo Szymonowi !!!!!!!!
            > ja stawiam czteropak !!!!!!!!

może zrobimy zgrzewkę ?

• Gość: anka Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:45
              Szymon zagra w piątek w Auli razem z Carpe Diem
              • Gość: Robo Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.js.dial-in.ats.pl 16.05.02, 08:45
                Gość portalu: anka napisał(a):

> Szymon zagra w piątek w Auli razem z Carpe Diem

do góry żeby wszyscy pamiętali
              • Gość: rob Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 16.05.02, 13:16
                Gość portalu: anka napisał(a):

> Szymon zagra w piątek w Auli razem z Carpe Diem
                to w piątek idziemy na piwo do auli. i niech przyjdą ci malkontenci twierdzący że
                w radomiu nic się nie dzieje.

• czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 20.05.02, 09:03
                  no to się udało !!!!!!!!!!!!!!!
                  pomogliśmy naszemu człowiekowi, i jest jednym z finalistów idola. ba, jest
                  jednym z faworytów do finałowego zwycięstwa. trzymajmy tak dalej !!!!!!!!!!!
                  Szymon Wydra Idolem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: q76 Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 16.05.02, 13:15
      taaa... idolem to on już jest od dawien dawna, szczególnie ta wysoko
      podniesiona głowa i niesamowita pewność siebie... dla mnie krecha, ale to moje
      zdanie, a wy jak chcecie, to sms-ujcie, mi się nie chce
      • Gość: rob Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 16.05.02, 13:18
        Gość portalu: q76 napisał(a):

> taaa... idolem to on już jest od dawien dawna, szczególnie ta wysoko
        > podniesiona głowa i niesamowita pewność siebie... dla mnie krecha, ale to moje
        > zdanie, a wy jak chcecie, to sms-ujcie, mi się nie chce

masz prawo !!!!!!!!!!!!
        płakać po tobie nie będziemy.

• Gość: dUŃCZYK Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 17:27
          WCHODZE W TE SMS-Y PANIE pOPIOŁEK TYLKO NIECH NIE OLEJE RADOMIA
          • Gość: Robo Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.js.dial-in.ats.pl 20.05.02, 09:04
            Gość portalu: dUŃCZYK napisał(a):

> WCHODZE W TE SMS-Y PANIE pOPIOŁEK TYLKO NIECH NIE OLEJE RADOMIA

No i jak wam się podobał Niedzielny program???
            Szymon miał naprawdę silną grupę.
            i dostał 49%- super
    • Gość: modaR Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 09:38
      g 76 zachowujesz się co najmniej niepoprawnie.Nie oceniaj kogoś po sposobie
      zachowania.Tym bardziej, że masz oceniać-jeśli już-warsztat artystyczny, a ten
      jest bez zarzutu.pamiętaj, że SWOJEMU można powiedzieć wiele, ale na osobności.
      Na zewnątrz natomiast należy wychwalać i promować do przesady.Dawno nie było z
      naszego regionu człowieka liczącego się w polskim show bisnesie i dlatego
      jedyny rodzynek, który może coś osiągnąć (sądząc chociażby po wydanych opiniach
      surowego-skądinąd-jury z Kubą Wojewódzkim na czele) powinien być przez nas
      samych doceniany i promowany. Żałuję tylko, że udało mi się namówic do
      puszczenia SMS tylko 12 znajomym. Następnym razem postaram się o więcej do
      czego zachęcam i Was. Niech nasza pomoc nie ogranicza się tylko do trzymania
      kciuków. Pozdrawiam.
      • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 20.05.02, 13:29
        Gość portalu: modaR napisał(a):

> g 76 zachowujesz się co najmniej niepoprawnie.Nie oceniaj kogoś po sposobie
        > zachowania.Tym bardziej, że masz oceniać-jeśli już-warsztat artystyczny, a ten
        > jest bez zarzutu.pamiętaj, że SWOJEMU można powiedzieć wiele, ale na osobności.
        >
        > Na zewnątrz natomiast należy wychwalać i promować do przesady.Dawno nie było z
        > naszego regionu człowieka liczącego się w polskim show bisnesie i dlatego
        > jedyny rodzynek, który może coś osiągnąć (sądząc chociażby po wydanych opiniach
        >
        > surowego-skądinąd-jury z Kubą Wojewódzkim na czele) powinien być przez nas
        > samych doceniany i promowany. Żałuję tylko, że udało mi się namówic do
        > puszczenia SMS tylko 12 znajomym. Następnym razem postaram się o więcej do
        > czego zachęcam i Was. Niech nasza pomoc nie ogranicza się tylko do trzymania
        > kciuków. Pozdrawiam.

no to myślimy podobnie !!!!!!!!! dla tego ten wątek wogóle rozpocząłem. ma koleś
        kawał głosu i osobowości, jest się czym pochwalić przed polską, i dlatego my,
        jego krajanie powinniśmy go wspierać jak tylko możemy. spójrzmy na śląsk. gdy
        tylko jakiś chanys (np: Marian z Baru) gdzieś sie pojawia, cały śląsk śle na
        niego ile wlezie, choć tam bida większa jak u nas. bo widzą że jeden z nich ma
        szansę coś zrobić, że mu się może udać. i jego ziomale cieszą się razem z nim. a
        u nas jeszcze chłopak nie zaszedł za daleko, a taki g76 już by mu nogę podkładał.
        A ja jestem dumny że taki Szymon, koleś z naszego podwórka idzie w górę. A przede
        wszystkim jest naprawdę BARDZO DOBRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        pzdrw

• Gość: q76 Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 21.05.02, 01:36
          Nie ubliżając nikomu powiem tak... każdy ma swoje zdanie, a wasze stwierdzenia
          i tak do mnie nie trafiają. Ja ze swojej strony życzę mu jak najlepiej, bo
          wiem, ile wysiłku kosztuje próba wybicia się na rynku muzycznym - a wokaliście
          jest pewnie jeszcze trudniej. To byłoby tyle jeżeli chodzi o niego. Jeśli
          chodzi o was to swoją postawą wobec mojej osoby [a nie osoby SZ. W.]
          wykazujecie daleko idące niezrozumienie i nietolerancję dla odmienności moich
          poglądów. Do niego brak mi jakichkolwiek zarzutów poza wymienionymi - nie mam.
          Do was - mam, ale to ia tak nic nie zmieni, bo na tego posta odpowie 2*więcej
          osób, a każda z nich i tak napisze to samo... A tak gwoli ścisłości...
          Kumoterstwo to nie uznanie... to chęć podlizania się, niestety. Co do was
          panowie - nie wiem w kim jest najwięcej zazdrości - we mnie, czy w was samych.
          Raczej nie wierzę w wasze "czyste" zaintwresowanie jego osobą. Niestety, pewnie
          to co robicie, wynika nie z uznania dla niego, ale z chęci przpodobania się mu.
          A to nie jest fajne. Myślę, że tego by sobie ten pan nie życzył. A wszystkim
          pozostałym życzę rozsądku i odwagi w wyrażaniiu własnych poglądów. Over
          • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 21.05.02, 11:11
            Gość portalu: q76 napisał(a):

... A tak gwoli ścisłości...
            > Kumoterstwo to nie uznanie... to chęć podlizania się, niestety. Co do was
            > panowie - nie wiem w kim jest najwięcej zazdrości - we mnie, czy w was samych.
            > Raczej nie wierzę w wasze "czyste" zaintwresowanie jego osobą. Niestety, pewnie
            >
            > to co robicie, wynika nie z uznania dla niego, ale z chęci przpodobania się mu.
            >
            > A to nie jest fajne. Myślę, że tego by sobie ten pan nie życzył. A wszystkim
            > pozostałym życzę rozsądku i odwagi w wyrażaniiu własnych poglądów. Over

W tym wypadku masz zupełną rację. pisałem o tym kilka postów wyrzej, ale
            przypomnę:

>Znam tego gościa i wiem że zależy mu na tym aby głosowanie było
            > szczere. Dlatego obejrzyj program, i jeśli uznasz że jest tego wart - wyślij.

Jeśli nie głosujesz, bo uznajesz że gość jest cienki, albo że szkoda kasy na
            takiego kolesia, ok. Twoje dwa zeta i Twoja sprawa co z nimi zrobisz. Ale
            używanie określenia IDOL w pogardliwym tonie, i to tylko dla tego że koleś
            chodząc po ulicach Radomia nie wietrzy zębów w uśmiechu do każdego jak rozwódka
            na wydaniu, a szczególnie do Ciebie jest w moim przekonaniu odrobinę
            ksenofobiczne. Mam dla Ciebie propozycję. Na drugi raz jak będziesz go mijał na
            ulicy, podejdź i powiedz "cześć Szymon". A jeśli Cie zignoruje, obrazi lub
            zlekceważy, to przyznam Ci rację publicznie, a Szymona osobiście skrytykuję.
            Czego nikomu z nas nie życzę.
            pzdrw.

• Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.06.02, 20:12
      I jak dalsze losy Szymona? Dostal sie do nastepnej rundy (finalu)?
      • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 05.06.02, 15:10
        dostał. jest jednym z dziesięciu finalistów, a to już jest sukces. wielu
        naprawdę dobrych wokalistów/ek odpadło. i co ciekawe, on naprawdę ma szanse
        wygrać.Szymon Wydra Idolem !!!
        • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.06.02, 15:14
          A kiedy final??
          • Gość: NITKA Re: Szymon Wydra Idolem IP: 217.153.15.* 05.06.02, 15:48
            Ostatnio miałam okazję słuchać waszego "naszego" Szymona w Katakumbach. Wyszłam
            po 15 minutach słuchania z wrażeniem, że "pękają mi bębenki". Gość spiewa
            całkiem nieźle, ale strasznnie głośno! Na dodatek w Katakumbach, przy takiej
            akustyce...
            • Gość: czorny Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 06.06.02, 09:35
              jak to śpiewa głośno ? czyżby śpiewał bez nagłośnienia ? sądzę, że po prostu
              akustyk akurat uczył sie swojego fachu podczas koncertu. po za tym ten lokal
              chuba wcale nie nadaje sie do tego typu imprez.
    • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.06.02, 14:22
      Wczoraj byla kolejna runda finalu. Ktos wie moze, jak poszlo Szymonowi??
      • Gość: NITKA Re: Szymon Wydra Idolem IP: 217.153.15.* 10.06.02, 14:26
        przeszedł, choć okrzyknieto go "kanciakiem" ;)
        • Gość: MILA Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.radom.pl 12.06.02, 23:29
          Ostatniego "Idola" oglądałam w Kielcach byli tam ludzie, którzy na muzyce się
          znają - bo mają taki zawód. Szymon zrobił na nich wrażenie, trzymają za niego
          kciuki i ja też. Pozdrawiam
    • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 00:08
      Ogladalem w sobote - Szymon przeszedl jak burza! Repertuar rockowy - a
      dokladnie Nie placz Ewka - to faktycznie jego zywiol.

A jak bylo w niedziele?? Ktos ogladal? Szymon gra (a wlasciwie spiewa) dalej??
      • Gość: GammaRay Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.pk.edu.pl 17.06.02, 00:10
        !!!!!!!
        • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 00:13
          Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> !!!!!!!

!!!!!!! - czyli co??? Przeszedl - nie przeszedl? Jak wypadl??
          • Gość: GammaRay Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.pk.edu.pl 17.06.02, 00:15

> Gość portalu: GammaRay napisał(a):
            >
            > > !!!!!!!
            >
            > !!!!!!! - czyli co??? Przeszedl - nie przeszedl? Jak wypadl??

To mial byc doping ...
    • Gość: GammaRay Re: Jest tu Beny ? IP: *.pk.edu.pl 17.06.02, 00:11
      pamietasz "harmonia dzis dla wojtka z cicha rznie" ????
      To byly numery ....
      Gdzie wyscie sie cholera podziali ??????
      • czorny10 Re: Jest tu Beny ? 02.07.02, 10:41
        GammaRay, Beny grał nie tak dawno z Szymonem w jednej kapeli ( ROAD RUNNER) Beny
        gra tam dalej, a Szymon, to nie wiem. Gorzej chyba z Kuflem. On chiba już nie
        zagra przeróbki Grzesiuka/Hetmana.
    • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.06.02, 21:51
      No i co z Szymonem? Ktos ogladal w ostatni weekend? Spiewa dalej czy odpadl??

czorny10 - gdzie jestes??

• czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 30.06.02, 20:45
        właśnie trwa finał. Szymon jak zwykle rewelacja! od nas równiez zależy, czy
        idol bedzie z radomia. myślę, że Szymon pokazał sie jako świetny wokalista, i
        dobry radomianin. potrzebne są mu nasze sms-y. radomianie, do telefonów !!!
        niechaj wygra SWzymon Wydra. Szymon Wydra Idolem.
        • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.02, 20:48
          Przypomnij numer sms i numer Szymona
          • czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem 30.06.02, 20:51
            treść - 1, nr sms 7257.
            • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.02, 20:53
              Juz sie robi!

O, i wyslane! Nawet 2 razy! A co tam - 3!

• Gość: GammaRay Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.pk.edu.pl 30.06.02, 23:43
                radom walczy !!!
    • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.07.02, 09:27
      I jak ostatecznie?? Jakie wyniki??
      • Gość: Tomek Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.internet.radom.pl 01.07.02, 09:36
        No, niestety 28% było za mało, żeby zostać idolem. :((((
        • Gość: jdk Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.07.02, 09:10
          No trudno - ale i tak dobrze, ze zaszedl tak wysoko!

A w koncu kto wygral?
        • Gość: czorny10 Re: Szymon Wydra Idolem IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 02.07.02, 10:23
          Może być wrażenie niedosytu, gdyż ci którzy wyprzedzili Szymona wcale nie byli
          lepsi. Ale nie byli też gorsi. A miejsce w pierwszej trójce, oraz miano
          najlepszego męskiego wokalu w programie ( ja sądzę że nie tylko w programie)
          nie jest na pewno porażką. Apetyt rośnie w miare jedzenia, i świadomość że
          mogło być lepiej troszkę boli (najbardziej pewnie samego Szymona). Ja sądzę, że
          nie jast źle. Po tym co Szymon pokazał w programie, na pewno drzwi
          ogólnopolskiej kariery jóż są dla niego dostępne. 28% głosów. Jeśli "spece" od
          rynku muzycznego to przeanalizują, to stwierdzą, że 15-20% nabywców płytę Wydry
          kupi. I to jest ta jego szansa którą wygrał. Kto przed programem w Przasnyszu,
          Małkini, czy innym pacanowie słyszał o Szymonie Wydrze? A dziś zna go cała
          polska. Również dzięki nam. I to jest WAŻNE. Pomogliśmy naszemu człowiekowi
          zdobyć to na co zasługuje. Czekamy na dalsze kroki muzyczne Szymona Wydry.
          Wierzę, że wykorzysta swoją szansę, i na długo zaistnieje na polskiej scenie
          muzycznej. Jak Połomski i IRA. Szymon, trzymamy za Ciebie kciuki !!!!!!!
          pzdrw.
    • delfinek0 Re: Szymon Wydra 26.02.03, 00:41
      ...och jak ja Wam zazdroszcze Szymona...:))
      • Gość: Jakub. Re: Szymon Wydra IP: 212.244.146.* 28.02.03, 10:52
        Czy naprawdę jest kogo zazdroscić ?
        Facet zaczął uprawiać dziadostwo i w moim przekonaniu gwiazdorem scen polskich
        estrad nie będzie.
        Bycie tzw. idolem z SMS-ów to zbyt mały kapitał na przyszłość.Jest to tak
        złudne i zdradliwe,gdyż jak mówią mądrzy ludzie - łaska pańska na pstrym koniu
        jeździ.
        Jeśli gość kocha muzykę, to nic jeszcze w tym złego,gorzej,gdy nie mierzy sił
        na zamiary,co w tym konkretnym przypadku ma miejsce.Bo jak do tej pory idol
        nie był w stanie nic mi ciekawego muzycznie zaoferować.Wiele szumu
        medialnego,brak konkretnej propozycji twórczej.
        Ten problem dotyczy również innych "idolków",co sprawia,że należy się
        zastanowić nad dalszym sensem funkcjonowania założeń programu "idol" w
        dotychczasowej formule.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka