Dodaj do ulubionych

koncert IRA

IP: *.pilickanet.pl 09.05.02, 16:11
Kto był na wczorajszym koncercie może mi odpowie na pytanie. Jak nazywał się
zespół, który grał bezpośrednio przed IRA? Grali cover Britney Spears i Bon
Jovi (swoją drogą Britney na gitarach brzmi zarąbiście).
Obserwuj wątek
    • Gość: jdk Re: koncert IRA IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 09.05.02, 16:13
      Gość portalu: davis napisał(a):

> Kto był na wczorajszym koncercie może mi odpowie na pytanie. Jak nazywał się
      > zespół, który grał bezpośrednio przed IRA? Grali cover Britney Spears...

TRAVIS ????

:)
    • Gość: cermit Re: koncert IRA IP: *.ats.pl / 10.0.0.* 11.05.02, 13:32
      Zdaje sie ze nazywaja sie MAGNAT.Ogolnie z punktu widzenia dlugoletniego
      sluchacza takowej muzyki musze przyznac ze ich wystep nie podobal mi sie.Z
      kilku wzgledow.Otoz ZERO swoich riffow!POstarali by sie troche o "swoje"
      utwory...bo mieszanie kilku znanych kawlakow w jeden to raczej zbyt ambitne to
      nie jest.PO drugie... ten cover Bitnej SPirs.... coz... aktualnie posienki
      Britki(dokladnie HIt me bejbe cos tam cos tam hehe i Crazy) sa grane obecnie na
      swiecie przez wiele kapel.... np Kittie i osttanio tez jakies dwie kapele sobie
      to upodobnaly.Takze mysle ze ten pomysl byl chybiony gdyz tamte kapele
      przynajmniej reprezentuja poziom...a MAGNAT niestey byl ich MARNA KOPIA.Mysle..
      ze na szczegolna uwage zasluguje (moim zdaniem)zespol o il epamietam o nazwie
      MADE IN POLAND.Musze przyznac ze tej kapeli przeszkodzil tylko fakt ze
      naglsonienie mikrofonu bylo fatalne. ale i tak wokalistka dala z siebie
      wszystko (co bylo widac...slychac....no i publika w koncu sie rozruszala).MADE
      IN POLAND ma przed soba przyszlosc. Mysle ze fanom ambitniejszej muzzzy ala THE
      GATHERING z pewnoscia sie spodobalo.Zycze im sukcesow.

Acha!Bylem wczoraj na koncercie zepsolu BLENDERS.Mysle ze organizatorzy powinni
      sie troche zastanowic na sposbem organizowania takiej imprezy.Otoz.. czmu miao
      sluzyc zrobienie dyskoteki przed i po koncercie?To bylo chybione gdyz nie
      rozumiem jak mozna sie bawic w rytmie mlota pneumatycznego..a za chwile skakac
      przy funkowej muzyce BLENDERSOW.hmmmmmm sami BLENDERSI wypadli
      znakomicie.Energia..... ruchy na scenie..... nio i bardzo dobrze dobrany
      repertuar!
      Nio i kwestia ceny biletu i bezpieczenstwa!!!!Jak bylo widac sala nie byla
      nawet w polowie zapelniona....a pozatym chwile po ropzoczeciu wpuszczania na
      teren hali miala miejsca "potyczka" na noze kilku mlodziencow.AJk do tego
      doszlo?>gdzie byla ochorna?zastanwialem sie nad moim bezpieczenstwem......mysle
      ze organizatorzy wyciagna wnioski na nastepny raz!!!! W srode bylo 1000x
      lepiej...... kto byl..... ten wie!POzdrawiam!
      • Gość: davis Re: koncert IRA IP: *.pilickanet.pl 11.05.02, 14:24
        Gość portalu: cermit napisał(a):

> Zdaje sie ze nazywaja sie MAGNAT.Ogolnie z punktu widzenia dlugoletniego
        > (...)
        > przynajmniej reprezentuja poziom...a MAGNAT niestey byl ich MARNA KOPIA.

A ja się dobrze bawiłem i nie przeszkadza mi granie coverów. Wolę poskakać przy
        coverach niż przy mdłych kawałkach własnej roboty, które prezentują z reguły
        żałosny poziom. Pewnie że lepiej by było gdyby zagrali Korna, Slayera albo
        Metallike... ale nie ma co narzekać, technicznie byli dobrzy.

> Mysle..
        > ze na szczegolna uwage zasluguje (moim zdaniem)zespol o il epamietam o nazwie
        > MADE IN POLAND.Musze przyznac ze tej kapeli przeszkodzil tylko fakt ze
        > naglsonienie mikrofonu bylo fatalne. ale i tak wokalistka dala z siebie
        > wszystko (co bylo widac...slychac....no i publika w koncu sie rozruszala).MADE
        > IN POLAND ma przed soba przyszlosc.

Było OK, siostra też jest OK :)

> Nio i kwestia ceny biletu i bezpieczenstwa!!!!Jak bylo widac sala nie byla
        > nawet w polowie zapelniona....a pozatym chwile po ropzoczeciu wpuszczania na
        > teren hali miala miejsca "potyczka" na noze kilku mlodziencow.AJk do tego
        > doszlo?>gdzie byla ochorna?

A po ile były bilety?
        Odnośnie blendersów to od dawna było wiadomo że pojawią się na koncercie debile
        dlatego ja nie posedłem, zresztą kto to są blendersi...? :)

• Gość: GammaRay Re: koncert IRA IP: *.chemia.pk.edu.pl 13.05.02, 12:49
          A moze ktoregos dnia reaktywuje sie THORN ?
          Never Forget, pielgrzymi z Eternitu etc. To byłby czad.
          Kufel i s-ka - gdzie was wcieło ??????
          • Gość: cermit Re: koncert IRA IP: *.ats.pl / 10.0.0.* 22.05.02, 13:04
            Nie wiem czy dobrze kojarze......ale czy ten THORN to przyapdkiem nie gral
            kiedys coveru kapeli TUFF ENUFF - Stop drugs :)) Chyab daaawno to jzu bylo i to
            na koncercie w resursie.O il e pamietam to gitarzysta mial czerwona gitare
            ehheeheh ;)))))
            • Gość: GammaRay Re: koncert IRA IP: *.chemia.pk.edu.pl 22.05.02, 14:14
              Gość portalu: cermit napisał(a):

> Nie wiem czy dobrze kojarze......ale czy ten THORN to przyapdkiem nie gral
              > kiedys coveru kapeli TUFF ENUFF - Stop drugs :)) Chyab daaawno to jzu bylo i to
              >
              > na koncercie w resursie.O il e pamietam to gitarzysta mial czerwona gitare
              > ehheeheh ;)))))

Wedle ostatnich doniesień (tzn. sprzed pół roku) jeszcze ma tą gitarę. Tylko dlaczego nie zrobi z niej
              własciwego użytku ?
              • czorny10 Re: koncert IRA 24.05.02, 09:48
                Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> Gość portalu: cermit napisał(a):
                >
                > > Nie wiem czy dobrze kojarze......ale czy ten THORN to przyapdkiem nie gral
                >
                > > kiedys coveru kapeli TUFF ENUFF - Stop drugs :)) Chyab daaawno to jzu bylo
                > i to
                > >
                > > na koncercie w resursie.O il e pamietam to gitarzysta mial czerwona gitare
                >
                > > ehheeheh ;)))))
                >
                > Wedle ostatnich doniesień (tzn. sprzed pół roku) jeszcze ma tą gitarę. Tylko d
                > laczego nie zrobi z niej
                > własciwego użytku ?

Robi!!!!!!!!!!!!!
                Koleś z czerwonym wiosłem (Charvel) ma ksywkę Beny, i po rozpadzie zespołu Thorn
                jest liderem zespołu ROAD RUNNER. Jego zespół ma regularne próby (obecnie w ROK
                Amfiteatr) i dosyć regularne koncerty (w przeciwieństwie do Thorn). Basista Rolf
                również regularnie udziela sie w zespole Living Rock grającym na borkach. A Kufel
                robi jakieś solowe projekty i pewnie dla tego Thorna nie ma............

• Gość: GammaRay Re: koncert IRA IP: *.chemia.pk.edu.pl 24.05.02, 10:21
                  dzięki za informejszyn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka