Dodaj do ulubionych

Co z tym MOSiR-em?

IP: *.205.udn.pl 08.12.04, 21:00
Powinnie zmienszyć ceny na tych basenach bo komu sie chce isc po 8zł z
agodzine?? Nikomu!!!!!!! I za to ch uj w tego co wymyslił te ceny
Obserwuj wątek
    • Gość: kolos Re: Czy to ten korcz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:32
      "Dochodowe są ogródki piwne - z jednego MOSiR ma miesięcznie ok. 2 tys. zł." -
      i to mówi pan Korcz, który walczy z alkoholizmem w ramach Komisji
      Trzeżwościowej????? kurde, coś mi się tu nie składa w jedną subtelną całość!:(((
      • Gość: Smok Re: Czy to ten korcz? IP: *.nfz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 09.12.04, 10:51
        Nie dziw się.Przecież nie każdy seksuolog jest gwałcicielem. Nie każdy działacz
        trzeźwościowy musi być abstynentem. A bez alkoholu nie byłoby antyalkoholików.
    • Gość: Koza Re: Co z tym MOSiR-em? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 07:39
      Są dwa najlepsze wyjścia żeby niedokładać:
      1. Dać wyższe ceny wtedy napewno będzie więcej ludzi!
      2. Zamknąć baseny i MOSIR na kłudkę!
      I pozamiatane!
      A tak poważnie to kto ma chadziś na te baseny? Jedna godzina 8 PLN, Sauna 1,5
      godziny z 15 czy 18 PLN!
      Godziny wolnych wejść tylko w środe, sobote, niediele po 20!!!???.
      Kiedykolwiek chciałem iść na Orke była jedna odpowiedź: nie ma teraz wolnych
      wejść!
      Kto będzie tam chodził po nocy!? Żeby jeszcze w zęby dostać albo stracić
      telefon, pieniądze albo zdrowie w tym parku!
      Niech sobie dalej chodzą szkoły i urzędy po 15 osób!
      Będą coraz bardziej rentowne!
      Trzeba ku--a myśleć!!!
      Po co chodzą tam szkoły. Płacą mało albo pewnie wcale bo nie mają! Jak nie
      zapłacą tyle co trzeba to ich nie wpuszczać!
      Prawa rynku są nieugięte!
      Jeśli nie chcą dokładać do tych basenów to niech sprzedają ich usługi tym co
      płacą!
      A jak chcą dawać szkołą to niech dokładają i przestaną marudzić!
      Ja jak chcę sam popływać to muszę płacić 8 PLN!
      Noech ceny będą niższe np 5PLN.
      I trochę dać te baseny zwykłym ludziom w normalnych godzinach a nie po nocy!
      Takie moje zdanie! Może niezbyt trafne, ale wg mnie tak jest!!!
    • Gość: dymek Korcz na ratownika MOSiRu? Może na ratownika na IP: 193.111.144.* 09.12.04, 09:29
      Orkę albo Delfina? A na co choruje Uciński tak długo? Może na lenia?
      • Gość: basen Re: Korcz na ratownika MOSiRu? Może na ratownika IP: *.25.udn.pl 09.12.04, 11:33
        Tak naprawdę to MOSIREM kierował Byzdra, a kiedy ten odszedł to Uciński nie
        mogąc podołać zwiał na zwolnienie. A to człowiek prezydenta, bo pamiętam,że
        konkurs wygrał Byzdra, a prezydent powołał Ucińskiewgo.
    • Gość: Roadomianin Re: Co z tym MOSiR-em? IP: *.udn.pl 09.12.04, 09:48
      Co? Tylko 2000 zł dochód miesięczny z ogródka w takim miejscu. Chyba dzienny.
      Jak nie to zwolnić sprzedających bo kradną. Piwo tam jest po 3 zł 0,4 lt to
      nażut na sztuce 0,8 zł 2000 : 0,8 = 2500 szt piwa. dzielimy na 30 dni = 84 szt.
      piwa dziennie to chyba jakiś szwindel bo 84 szt piw 0,4 lt = 34 lt to jest
      ponad jedna beczka. Znowu ktoś zarabia naszym kosztem a MOSiR traci.
      Zmienić ludzi którzy tam zarządzają wziąć młodych menagerów którzy będą chcieli
      się wykazać. A nie przebywać na zwolnieniach lekarskich.
      Kolejne miejsce gdzie żądzą układy i niekompetencja.
    • Gość: gość Re: Co z tym MOSiR-em? IP: *.wss.com.pl 09.12.04, 11:32
      Akurat w ramach jednej zorganizowanej grupy uczestniczę w "pływaniu" na Orce.
      Niestety jest fatalnie, straszny tłok kilka grup jest na raz więc o pływaniu
      nie ma mowy. W szatniach nigdy nie ma mydła. szafki ledwo się zamykają. Gdybym
      miał na taki basen iść całą rodzina i płacić po 8 zł z a bilet od osoby - na
      pewno bym zrezygnował bo za 9 zł w Kozienicach naprawdę można popływać a dla
      dzieci jest tam dużo więcej atrakcji. Dlatego większośc ludzi woli wypad do
      Kozienic (zawsze jest w szatniach mydło i porządne szafki). Ponadto Kozienice
      dbają o swoich mieszkańców robiąc dla nich znizki i upusty. Nie zawsze jest tam
      miła obsluga ale w tym i nasze baseny nie sa lepsze. Reasumując brak
      zarządzania i cena nie adekwatna do produktu. Dlatego stale będzie ktoś musiał
      do tego dopłacać
    • Gość: Amos Re: Co z tym MOSiR-em? IP: *.nfz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 09.12.04, 11:39
      Zalew na Borkach wart jest każdych pieniędzy. Chciałbym, aby było wiecej tak
      ładnych i pożytecznych miejsc, jak ten zalew.
      • Gość: Robsonka Re: Co z tym MOSiR-em? IP: *.netia.pl 09.12.04, 13:02
        Jesli ktos chce zeby do basenu nie trzeba bylo dokladac to bilety powinny
        kosztowac 17 zl za godzine, tyle co w Warszawie.
        8 zl to nie jest wygorowana oplata.
        Na Delfinie zawsze jest mniej ludzi, wiec zazwyczaj nie ma tloku.
        W mieccie wielkosci Radomia powinno być więcej basenów a nie mniej.
        Czy ktoś wie czy na Czarnych są wolne godziny dla ludzi z zewnątrz?
        A jeśli nie można wejśc na Czarnych to dlaczego?
      • czorny10 Re: Co z tym MOSiR-em? 09.12.04, 13:25
        chyba zlew
    • Gość: Koza Re: Co z tym MOSiR-em? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:34
      Na Czarnych chodziłem na basen na zajęcia z WF na Politechnice Radomskiej na
      III roku. Pewnego razu jak zobaczyłem pływającą podpaskę to się prawie
      zżygałem! Odrazu przeniosłem się na WF na salkę gimnastyczną na Malczewskiego.
      5 metrów na 5, w siatkę się grało!
      A jak ktoś mieszka w Warszawie to niech sobie płaci 17PLN za godzinę! Jak
      zarabia 3 albo 4 razy tyle co w Radomiu to niech płaci!
      A poza tym to nie wiem gdzie w Warszawie ktoś widział takie ceny!? Może! Ja tam
      też byłem na różnych basenach i płaciłem 8PLN!!! W Piasecznie też ładny basen
      ze zjeżdzlnią, ala Kozienice tylko mniejszy! Jest rura i baseniki dla dzieci!
      Cena 8PLN za godzine!
    • Gość: Pływak Re: Co z tym MOSiR-em? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:12
      Powiem tyle... Chodziłem na Orkę fajny objekt.. ale godziny wstępu nie do
      przyjęcia.. OK.. rozumiem grupy zorganizowane.. szkoły.. "odchudzanie".. Teraz
      codziennie jestem na basenie w Skarżysku basen mniejszy ceny rozsądne (120 za
      cały miesiąc bez limitu)... godziny wejść od 10..20 bez problemu 7 dni w
      tygodniu.. ludzi full.. i mieszczą się wszyscy i szkółki.. i grupy
      zorganizowane.. i nauka nurkowania...
      Zamiast upychać ludzi w godzinach po 19 środy soboty niedziele lub pozwolic na
      wejscia o 7 rano.. puście wszytkich.. baseny mogą się same utrzymać...
      Ale to chyba jest ta różnica.. między scyzorykami a "radomianami".. wystarczy
      porównać jak się gospodarzą i jak wyglądają oba regiony... (no i główne
      "aglomeracje"...).

Pozdradiam
      I życzę "mądrości"..
    • Gość: Dyrektor Mosir Re: Co z tym MOSiR-em? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:40
      Żeby Mosir był normalny to jednymy wyjściem jest wy-je-banie wszystkich
      kierowników i PZPR-woskich kuta--sów który tam pracują. To banda baranów taka
      jak w naszym rządzie. To ludzie którzy dbają tylko o własne interesy, a inni
      którym naprawde zależy na pracy i firmie są traktowani jak szmaty. Prezydencie
      wyjeb księgową kadrową marketingowca i chyba tyle a bedzie git.
      Były pracownik MOSIR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka