Gość: GammaRay IP: *.chemia.pk.edu.pl 13.05.02, 12:18 Jak nietrudno zauwazyc admin regularnie przesuwa co bardziej wulgarne wątki na osla ławke. I bardzo dobrze. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GammaRay Re: Admin kontratakuje ! :-)))))) IP: *.chemia.pk.edu.pl 13.05.02, 15:15 Patrze i co widze ? Osla lawka pecznieje z minuty na minute. Teraz jeszcze tylko co ciekawsze watki damy pod górke i mamy szanse na troche normalnosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Admin kontratakuje ! :-)))))) IP: 217.153.15.* 13.05.02, 15:24 HURRRRRA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaboom Re: Admin kontratakuje ! :-)))))) 13.05.02, 19:59 Gość portalu: NITKA napisał(a): > HURRRRRA!!!!!! No to teraz trzeba zachecac pana Admina zeby czesciej zagladal na forum :) Ale sprawiedliwosc trzeba oddac : Dobra robota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkey Re: Admin kontratakuje ! :-)))))) IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 13.05.02, 23:39 ja proponuję by wszystkie posty, w których znajduje się słowo PRAWICA lub LEWICA także usuwać na oślą ławkę. Ewentualnie stworzyć jasno określone podforum RADOMSKA POLITYKA i niech tam barany się wyżywają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuen Re: Admin kontratakuje ! :-)))))) IP: *.ch.uj.edu.pl 14.05.02, 10:44 Właśnie przeglądam sobie wątki w Radomiu i oczom własnym nie wierzę. Radom jest teraz chyba najgrzeczniejszym forum na świecie. Mam pytanie do Admina, czy wystarcza Ci czasu na cokolwiek innego niż przenoszenie głupich wątków na oślą ławkę? W każdym razie odwaliłeś kawał porządnej roboty. Niech moc będzie z Tobą wuen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOC Re: Admin kontratakuje ! :-)))))) IP: *.rado.gazeta.pl 14.05.02, 10:46 Gość portalu: wuen napisał(a): > Właśnie przeglądam sobie wątki w Radomiu > i oczom własnym nie wierzę. Radom jest teraz > chyba najgrzeczniejszym forum na świecie. > Mam pytanie do Admina, czy wystarcza Ci > czasu na cokolwiek innego niż przenoszenie > głupich wątków na oślą ławkę? Jestem z nim, spoko;))) > W każdym razie odwaliłeś kawał porządnej roboty. > Niech moc będzie z Tobą > wuen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oprawca Re: Admin kontratakuje ! :-)))))) IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 18.05.02, 01:15 ... moje modly zostaly wysluchane. Nareszcie troche normalnosci, po przerwie spowodowanej bezsilnoscia i wielka niechecia do tego "politycznego forum" znow bede tu zagladal. Dzieki Ci stary, wierzymy i wspieramy Cie. Rob tak dalej, prowadz taka mala, prywatna wojne z tymi debilami. Tnx Odpowiedz Link Zgłoś