Gość: PO-wiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:11 Kto jest we władzach PiS w Radomiu???? bo słyszałem że we władzach radomskich to same gnojki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dymek Re: Kto jest kim??? w PiS IP: 193.111.144.* 14.01.05, 13:30 jest tam paru ludzi w porządku np. Surma czy Gogacz, ale większość to pajace. Dziwię się, że Wróblowa wybrała taka opcję, ale i tak nie zostanie senatorem, a na posła Mr Peruka jej nie puści. Senatorami zostaną z pewnością ktoś z PO, (ale nie Zającówna)i Gołąbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.udn.pl 14.01.05, 14:55 Dobrze, że Wróblowa poszła do Pisu, bo istnieje możliwość, że zastąpi tego pajaca Suskiego. On nie potrafi nic powiedzieć mądrego bez wzmianki o komunistach. Nie jestem zwolennikiem Pisu, ale Pani Wróbel jest o niebo lepszym kandydatem niż obecny poseł tego ugrupowania z ziemi radomskiej. Mało tego, merytorycznie bije o głowę Suskiego i Pyrciocha. Radom zyska o wiele więcej jak Posłem zostanie Wróblowa. Chyba, że oboje wejdą do sejmu to wtedy Marzena będzie miała większe szanse na odsunięcie Suskiego, z resztą dla ogólnego pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek Re: Kto jest kim??? w PiS IP: 193.111.144.* 14.01.05, 15:05 Nie czytasz co ja napisałem. Ona ma startować na senatora, więc polegnie, i o oto chodzi pajacowi Suskiemu, żeby nie zabrała mu mandatu poselskiego, bo wie,że go bije na głowę. Więc ją wsadził na senatora. A że mają być wybory na senatora oddzielnie na mandat w mieście i w terenie, to Wróblowa padnie, bo na Gołąbka zagłosują nawet zakonnice.A pajac Pyrcioch też padnie bo jest po prostu naiwny. A PIS nie nasztuka mandatów. Moim zdaniem 2 weżmie PO, 2 LPR, po jednym PIS , Samoobrona, SLD i PSL. I to jest wszystko. Mandaty senatorskie dla PO i Gołąbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hienna Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.internet.radom.pl 14.01.05, 17:17 wróżka czy co a może wizjoner albo pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek Re: Kto jest kim??? w PiS IP: 193.111.144.* 14.01.05, 19:14 wróżka, ale nie liżaca dupcię pani S! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.udn.pl 14.01.05, 22:20 Na którego senatora ją wsadził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.udn.pl 14.01.05, 23:18 Wróblowa i Suski siebie warci. Obydwoje nie wiedzą o czym mówią. W efekcie Wróblowa gdy mówi, to ble, ble, ble, a Suski - ble, ble, ble do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.05, 22:53 Dopóki Suski będzie obawiał się konkurencji dopóty radomski PiS będzie bardzo bardzo słabiutki.O ile wiadomo pełna lista liczy 10 osób a więc kto obok Suskiego?Frustraci ze Wspólnoty?Jeden został tu już wymieniony a pozostali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubolek Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:04 Tam jest banda oszołomów, od łapówkarza Stępnikowskiego ze Słomką po pijaków typu Pachucy. A o ich szefie głupkowatym malowanym przewodniczącym R.Fisherze (a'la żydek) nie wspominając..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:23 A co powiesz o tych młodych, którzy obrazili się na Wspólnotę Samorządową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.01.05, 22:22 Masz na myśli tych frustratów Surmę, Wójcika, Sołśnie, Kota i Sobieraja? Czy może jeszcze kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:52 Jest jeszcze p. Mrozowski, pierwszy przyboczny posła Suskiego. To ten Pan co zostawił żone z dzieckiem i uciekł do kochanki z Unii Wolności. I tym sposobem p. Mrozowski do południa jest działaczem w PiS-ie a wieczorem aktywistą mi doradca Unii Wolności. Z rana udziela się w Lidze Republikańskiej i robi bojówkowe akcje w obronie ...nie wiadomo czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek Re: Kto jest kim??? w PiS IP: 193.111.144.* 20.01.05, 16:34 Mizerny odwal się od nich to ludzie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.udn.pl 21.01.05, 00:11 Kto jest w porządku? Jak się zostawia żonę z dzieckiem i odbija unitkę Amerykaninowi to jest w porządku? Moralność socjalistyczna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary34 Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.radom.pilicka.pl 28.01.05, 12:04 Małe sprostowanie i mała prośba do tych co mają odwagę przenosić informacje niesprawdzone, aby raczyli je pierwej sprawdzać. Mrozowskiego zostawiła żona 4 lat temu Nie wiem dlaczego ale akurat wtedy kiedy padła mu firma czyli zbankrutował. Tak to przeżył, że wylądował w szpitalu. Żony nikomu nie odbierał tylko zaopiekował się właśnie pozostawioną przez innego, więc gdzie tutaj zła doszukiwać się u człowieka. Proszę włączyć przycisk SUMIENIE, bo istnieją jeszcze takie niewidzialne mechanizmy, które mogą w naszym życiu uruchomić te procesy , których doszukujemy się u innych. Będziesz się wtedy Gościu miał z pyszna. Odpowiedz Link Zgłoś
hary34 Re: Kto jest kim??? w PiS 28.01.05, 12:09 To jego zostawiła żona 4 lata temu,akurat wtedy kiedy zbankrutował a za co to trzeba ją zapytać, może wymyśli inny powód niż bankructwo. Zaopiekował się natomiast żoną pozostawioną przez innego, gdzie się więc tutaj zła doszukiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.udn.pl 28.01.05, 22:56 A kto to jest i skąd się wziął niejaki Fiszbach czy Fiszer? To tajemnicza postać w radomskim PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriot Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 16:36 Ta i ten dyrektor dorobkiewicz Kowalski, w wieku 20 lat piastuje stanowiko którego niektórzy pracując całe zycie się nie dorobili, i gdzie tu sprawiedliowść!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:49 Zostawcie go w spokoju, Świetnie roznosi ulotki dla Unii Wolności, po promocyjnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:59 A wcześniej to nawet próbował z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 14:58 sam chyba jestes z sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalewski Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.udn.pl 01.02.05, 19:45 Tak chodzą słuchy że ten Kowalski współpracuje dość blisko z sld. Ale wiadomo na pewno że co dwa tygodnie chodzi na spotkania do unii wolności. Dlatego żydki mają o nim dobre zdanie. Niestety Poseł Suski udaje że tego nie dostrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkut Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:22 Agentury w tak zwanej prawicy jest bardzo durzo i w pisie i platformie a w uw sld rr w szczegulności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unitka Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:59 Ja jakoś bywam na zebraniach UW i Kowalskiego tam nie widziałam, ludzie przestancie wymyślac bajki i zajmijcie sie własnymi problemami.A jesli chodzi o SLD to pamiętam jak walczył z czerwoną młodzieżówką SLDówka na forum Parlamentu Młodzieży i RPM. Całkiem nieżle mu to wychodził więc jeśli ktoś nazywa go agentem SLD to robi to z czystej zawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:34 A ja pamiętam jak pan K pięknie przed wyborami, skacząc po scenie gorąco zachęcał do głosowania na działaczy SLD-UP. Chyba, że to był taki pic za ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:56 Człowieku jesli mowa o tym Kowalskim z FM PiS, to on w polityke bawi się może dwa lata, więc jak mógł skakać po scenie i zachęcac do głosowania na SLD-UP jak wybory były 4 lata temu. Myslcie co piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 07:25 Ludzie PiS ostatnio jak nikt w miescie pomaga mieszkańcom. Ich spotkania ze spółdzielcami to świtny pomysł. A ten prawnik Suskiego, który jest do dyspozycji obywateli to strzał w dziesiatke. Wreszcie ktos pomyslał o zwykłym szarym radomianinie !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary34 Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.radom.pilicka.pl 04.02.05, 10:11 Popieram Jacka a poza tym jesteście wszyscy kochani za to, że interesujecie się tym co nas wszystkich dotyczy. Będziecie jednak nie tylko kochani ale jeszcze przydatni wtedy, kiedy zaczniecie analizować wszystkie informacje. Niepokoi mnie to, że każdy może każdą bzdurę napisać a pozostali dają temu wiarę. Dlatego proponuję aby zwrócić uwagę na faktyczne potrzeby społeczne w których grupa PiS-u mogłaby się okazać przydatna. Zatem wyznaczajmy im słuszne zadania, niech się realizują pomagając innym a OCENIAJMY ich po tym, na ile się w tym realizują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 09:26 Hary, świetny komentarz!!!!! Ludzie dajmy spokój z jakimiś wymysłami na temat Suskiego, Mrozowskiego, Fiszera czy Kowalskiego. Pomyślmy lepiej jak wspólnie z nimi możemy zrobić coś pozytecznego. Nikt chyba nie ma wątpliwości co do tego, że to właśnie ta grupa ludzi w połączeniu z działaczami platformy będzie miała dużo do powiedzenia. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lambda Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.02.05, 09:52 Z kim? Z Platformą? Toż to samo co zawrzeć koalicję z czerwoną bandą!!! Pełno agentów, malwersantów i prywaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:47 a ja znam Marszałkiewicza Igora z PiS i wydaje mi się że to on tam rządzi. A jest bardzo porządny gość. Tak trzymaj Igor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 09:30 Marszałkiewicz to dawna historia!!! Na radomskim podwórku PiSu już nie istnieje dlatego nie może mieć realnego wpływu na to co się tu dzieje.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.udn.pl 05.02.05, 11:33 Langowski i Pyrcioch to filary PISU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:08 Langowski z Pyrciochem to Raczej fujary z PiSu!!!!!! A po za tym oni obaj z ta partią nie mają wiele wspólnego, Langowski wywalony, a Pyrcioch wisi na włosku z zerowy autorytetem wśród swoich kolegów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 07:41 Pyrcioch, a jaki jest z niego PiSowiec, przeciesz to prezydencki pionek, który na rozkaz Marcinkowskiego poszedłby w ogień!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woland Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 12:35 Pyrcioch jest juz skonczony, nawet nie ma co marzyc o tym, żeby go ludzie wybrali radnym na kolejna kadncje.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.udn.pl 09.02.05, 20:06 Chciałbym w imieniu mojej mamy bardzo podziękować panu prawnikowi z PiSu chyba ma na imie Karol ale nie jestem pewien i nie wiem jak ma na nazwisko. Pomógł jej w jednej sprawie i to za darmo. Napisał pozew do sądu. I wogóle wysłuchał, pomógł itp. Dziękuje jeszcze raz. To bardzo dobry pomysł żeby udzielać porad prawnych w biurze PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Kto jest kim??? w PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.02.05, 21:59 Ja też chciałbym podziękować całemu PiSowi bo pomógł mi zrozumieć mechanizmy rządzące się w samorządzie. Nie liczy się jakikolwiek program partii i jej wyborcy tylko partykularne interesiki wąskiej grupy decydentów typu Pyrcioch. Odpowiedz Link Zgłoś