Dodaj do ulubionych

Pożary - w mieszkaniu i autobusie

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.05, 20:06
Widziałem jak się w tym mieszkaniu "chajcowało". Zastanawia mnie dlaczego
straż podjechała od drugiej strony budynku jak paliło się od strony balkonów.
Ehhhhh, przykra sprawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: wtajemniczony Re: Pożary - w mieszkaniu i autobusie IP: *.sgsp.edu.pl 14.01.05, 20:14
      straż jadąc na miejsce zdarzenia ma tylko informacje uzyskane ze zgłoszenia
      telefonicznego. Na miejscu robi sie rozpoznanie. Dlatego nie zastanawiaj sie
      dlaczego podjechali z jednej strony a nie z drugiej, bo to idiotyczne.
      • Gość: bąk Re: Pożary - w mieszkaniu i autobusie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.05, 20:41
        co ma piernik do wiatraka... marcinku jak widziałeś pożar to pewnie blisko
        mieszkasz więc napisz jeszcze prawdę że pod blokami jest zawsze dużo samochodów
        nie zaparkowanych tak jak powinny... straż ma doświadczenie i wie jakim
        sprzętem dysponuje i wie jak stanąć... więc nie krytykuj tylko dbaj żeby w
        kolejnym nieszczęściu straż miała jak podjechać!
    • Gość: laska oj busiki busiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:48
      a ja to zdazylam wysiasc i autobus sie zapalil!! to chyba juz cos?? znam pana
      michalczewskiego... tak na marginesie... =)
      • Gość: Publicysta Re: oj busiki busiki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.01.05, 14:23
        Jak jechałem tydzień temu 13 o godzinie 11.08 (szkoły samochodowe)to kierowca
        przyciął drzwiami emeryta. Taka ciekawostka na marginesie
    • Gość: Łukasz Re: Pożary - w mieszkaniu i autobusie IP: *.34.udn.pl 16.01.05, 11:11
      Dlatego bezmózgowcu, ze straz musiala wejsc na 2 pietro z wezem. A od strony
      balkonow klatki schodowej nie ma. Poza tym od strony balkonow jest duzo gorka i
      to bardzo utrudnialoby akcje gasnicza. I przeciez straz nie moglaby gasic po
      wszystkich balkonach skoro palilo sie jedno mieszkanie. Zanim napiszesz cos
      glupiego to sto razy nad tym pomysl. A tak na marginesie to straz wjedzajac pod
      blok staranowala jedno auto.
      • Gość: rafał Re: Pożary - w mieszkaniu i autobusie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.01.05, 11:52
        i bardzo dobrze powinna wszystkie rozjecha i chłopstwo nauczy sie parkować jak
        by wozy mogły dojechać pod blok to by podjechały a jak nie mogły pojechały za
        blok węży im starczy w stanach jak samochód przeszkadza to jet albo usuwany
        albo wybija sie szyby i przekłada wąż i nie ubliżaj mi kasztanie bo nie jestem
        twoim kolegą dupku więcej szacunku nie musisz udowadniać że mieszka tu
        chłopstwo palancie!
      • Gość: Marcin Re: Pożary - w mieszkaniu i autobusie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.01.05, 07:32
        Tylko nie bezmozgowcu, dresie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka