Gość: Basset IP: *.am.wroc.pl 19.01.05, 19:48 Jestem za!!!!!!!!! Powodzenia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bubu Projekt centrum hippicznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:49 Świetny pomysł! Jestem jak najbardziej za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amos Re: Projekt centrum hippicznego IP: *.nfz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 20.01.05, 08:21 Czas najwyższy zaopiekować się tą szkołą.Zaniedbania, do jakich dopuściła poprzednia dyrekcja doprowadził do ruiny nie tylko dworek.Jedna z najpiękniejszych szkół: ukwiecona, zakrzewiona, malownicza stała się pod rządami Wydz. Rolnictwa UW zachwaszczonym gruzowiskiem.Chwała władzom miejskim z SLD, że przejęły tę szkołę i łącząc z Wacynem zmieniły dyrekcję.Oczywiście, projekt unijny powinien być jak najszerszy, załatwiający kompleksowo daną sprawę.To piekny teren i wart jest rozbudowy rekreacyjnej.Jestem za !!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Projekt centrum hippicznego 20.01.05, 15:25 obawiam sie tylko, ze wszystko wezmie w leb z uwagi na fakt, ze wplyw na przebieg dzialan ma Prezydent Marcinkowski .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izydor Zapraszam na www.cwal.info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:04 Zapraszam na strony Międzyszkolnego Klubu Jeździeckiego CWAŁ w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr... Dobrze bujac w obłokach IP: *.udn.pl 20.01.05, 22:24 Nowy temat dla podgrzania oziębłego pospólstwa. A ja czekam na kolejkę górską. Odpowiedz Link Zgłoś
joannn4 Re: Projekt centrum hippicznego 22.01.05, 20:48 Uważam, że p.Marciniak jest w stanie pociągnąć sprawę do końca. Życzę powodzenia, jest bardzo dużo młodych zafascynowanych jeździectwem, nie mają jednak zbyt dużych możliwości trenowania. A imprezy jeżdzieckie przyciągnęłyby ludzi z całego kraju a może i spoza? Oby się udało! Odpowiedz Link Zgłoś