Dodaj do ulubionych

Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra proszę

IP: 193.111.144.* 01.02.05, 22:36
o wpis!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kacha Re: Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra p IP: 217.17.35.* 02.02.05, 09:01
      Przylaczam sie do protestu. Zmiany jakie wprowadzila Vectra bez konsultacji z
      klientami sa nie do przyjecia!!!
    • Gość: mw Re: Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra p IP: *.com / 80.249.0.* 02.02.05, 09:09
      Przyłączam się do protestu. Vectra nie uprzedza o zmianach niekorzystnych dla
      klienta, oferta programowa jest znacznie gorsza,a opłata pozostaje niezmieniona.
      • Gość: cuckooland Re: Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:12
        oczywiście, ewidentnie lecą w bolka.
        • Gość: drań Re: Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra p IP: 193.111.144.* 02.02.05, 19:40
          ja
      • lisek33 Re: Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra p 02.02.05, 09:16
        Ja tam nie protestuje bo to i tak nic nie da .Jesli komus sie nie podoba moze
        zmienic na inna kablówkę.Tez mnie wpienila np likwidacja Hallmarku,na ktorym
        bylo wiele ciekawych filmów.Moge nie płacić ze złosci rachunków to mi odetna
        wszystko.To jest wołanie na pustyni i tak nikt nas nie usłyszy ,a nawet
        jesli ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ????????
    • Gość: Mariusz Nie protestować ale DZIAŁAĆ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.02.05, 09:22
      ja tam złożyłem oficjalne skargi na pismie do wszystkich możliwych instytucji
      zajmujących się ochroną konsumentów, wliczając w to UOKiK.

• Gość: Radomian osobno Re: Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra p IP: 193.111.144.* 02.02.05, 10:46
      Ja tez protestuję!
      • Gość: can Re: Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra p IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.02.05, 22:15
        I ja się przyłączam. Jak ktoś wcześniej napisał same protesty na forum niewiele
        dadzą, trzeba zacząć konstruktywnie działać. Popyt podaż itd.
    • Gość: Mada Re: Kto protestuje zmianom jakie narzuca Vectra p IP: *.udn.pl 03.02.05, 19:15
      Przyłączam się do protestu! Miom zdaniem zmiany programów należy uzgadniać z
      klientami,oferta jest gorsza. Wytłumaczcie ,jak mogli zabrać Hallmark i TCM ,
      a zaaplikować jakieś badziewie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka