Dodaj do ulubionych

WŁOSKI! SZUKAM KOREPETYCJI!

03.02.05, 17:12
Obserwuj wątek
    • anetszczep Re: WŁOSKI! SZUKAM KOREPETYCJI! 03.02.05, 22:35
      Jest w Radomiu centrum włoskie Famengo na ul.Traugutta ,w którym zajęcia
      prowadzone są przez rodowitego z krwi i kości Włocha.Może warto tam zajrzeć?
    • Gość: un insegnante Re: WŁOSKI! SZUKAM KOREPETYCJI! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:10
      w jakim zakresie interesują Cie korepetycje i na jakim poziomie?
      Salutissimi
      • danka76 Re: WŁOSKI! SZUKAM KOREPETYCJI! 04.02.05, 06:36
        Interesuje mnie poziom średniozaawansowany. Uczyłam się parę lat temu i trochę
        jeszcze pamiętam. Zależy mi na przede wszystkim na konwersacji. Szukam raczej
        prywatnych lekcji niż zorganizowanych zajęć w szkole językowej.
        • Gość: gea Re: WŁOSKI! SZUKAM KOREPETYCJI! IP: *.radom.pilicka.pl 10.02.05, 20:58
          to może kogo nie polecam: jest taka pani, nie pamiętam nazwiska, uczy we
          wszystkich szkołas pseudobiznesu i bierze najwięcej ze wszyskich znanych mi
          "italianistów" z Rmia. Nie ma wykształcenia, żadnych kwalifikacji i jest bardzo
          nieuczciwa. Aha, uczy w gimnazjum integracyjnym. Ten Włoch to też lipa. Powodzenia.
          • danka76 Re: WŁOSKI! SZUKAM KOREPETYCJI! 10.02.05, 21:04
            Szczerze mówiąc już straciłam nadzieję, że znajdę kogoś w Radomiu, właściwie to
            szukam już pół roku i nic.
            • Gość: insegnante Re: WŁOSKI! SZUKAM KOREPETYCJI! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:00
              so parlare in italiano, ma purtroppo non ho tempo per insegnare. Mi dispiace
              tanto!:) Saluti
              • Gość: GIGANT Re: WŁOSKI! SZUKAM KOREPETYCJI! IP: 80.249.4.* 12.02.05, 09:48
                MAM ZNAJOMĄ KTÓRA BIEGLE WŁADA TYM JĘZYKIEM, ALE JEST Z PIONEK
    • beciak34 Re: włoski korepetycje 11.02.14, 10:02
      Nazywam się Barbara Michaluk. Udzielam korepetycji z francuskiego i włoskiego. Wieloletnia praca z uczniami w różnym wieku od małych aż po starszych sprawiła, że nauczanie stało się łatwe, przyjemne i dające dużo radości:). Staram się dotrzeć do każdego poprzez realizowanie indywidualnych potrzeb ucznia i znalezienie wspólnego pola działania:) Jestem za współpracą z uczniem i otworzeniem się na jego oczekiwania. Program zajęć jest dopasowywany indywidualnie do potrzeb ucznia. Przygotowuję również do rozmaitych egzaminów na różnych poziomach zarówno z francuskiego i włoskiego:). Dokonuję również tłumaczeń w tych językach. Więcej informacji na temat mego wykształcenia i moich osiągnięć na stronie : www.korepetycje-torun.pl
      Udzielam również korepetycji przez Internet (skype) więc myślę, że to duże ułatwienie dla osób nie mieszkających w Toruniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka