Gość: Xara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:53 Kto może polecić cukiernię, która robi dobre torty weselne. Ile trzeba zapłacić za taki tort, jesli wesele będzie na 150 osób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: informator Re: TORT WESELNY IP: *.internet.radom.pl 07.02.05, 21:37 Mozesz zamowic niezly tort u Wisniewskich na ul. Koziej chyba numer 4 lub na Lotniczej numeru nie pamietam ale to jest prawie na samym koncu tej ulicy...a tak przy okazji ja tez planuje wesele w sierpniu na 150 osob wiec jak by co to daj znac co i jak z tym tortem, jak robicie z jedzieniem macie kucharki czy razem z sala?? moze mozesz polecic jakies kucharki bo wlasnie jestesmy na etapie szukania takowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xara Re: TORT WESELNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:12 Nie musimy szukać kucharek (ekipa jest razem z salą), ale mama mojego narzeczonego zna panie, które zostały sprawdzone na kilku weselach i nie są drogie. Zapytam o kontakt do nich i Ci wyślę, jeśli mi podasz maila. Dzięki za wszystkie informacje.Teraz trzeba będzie odwiedzić te cukiernie i spróbowac ich wyrobów...;-) Zebym tylko potem się w sukienkę wcisnęła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: TORT WESELNY IP: *.internet.radom.pl 09.02.05, 22:21 troche wam zazdroszcze ze macie wszystko w jednym miejscu my musimy niestey szukac bo w tej sali a w zasadze zalym kompleksie (m.in. stadnina, agroturystyka) nie maja kucharek wiec szukamy do miejsce jest naprawde super...jesli chodzi o info o kucharkach to wrzuc mi na gg 5644580...z gory wielkie dziex ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TORT WESELNY IP: *.udn.pl 07.02.05, 22:12 dobra cukiernia znajduje się na ul. Wałowej na wprost postoju taksówek. wyroby maja naprawde bardzo smaczne, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: TORT WESELNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:08 Cukiernia Ania na I Południu bardzo dobre torciki na każdą okazję i za to bardzo tanie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś