Gość: lewsky IP: *.udn.pl 09.02.05, 18:18 Wreszcie niech sie tam coś dzieje. Scisłe centrum miasta a tam resztki zakładu produkcyjnego. Kto ma kasę - ten rzadzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ligarepublikanska Re: skad ta kasa p.urbanista IP: *.radom.pilicka.pl 09.02.05, 20:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ce Re: skad ta kasa p.urbanista IP: *.udn.pl 09.02.05, 22:26 W Radomiu powstała partia CENTRUM. Cel: robienie kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Co będzie przy ul. Chrobrego? IP: *.udn.pl 10.02.05, 08:57 Lepiej niech tacy ludzie odmieniają wizerunek tego miasta, niż będacy symbolem Radomia - ogoleni i wypasieni chlopcy w dresach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Gazety Re: Co będzie przy ul. Chrobrego? IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 10.02.05, 08:57 Jako mieszkaniec XV – Lecia cieszy mnie że teren przy ul. Chrobrego będzie zagospodarowany . Jednakże jestem zaskoczony formą sprzedaży majątku. Sprzedaż odbyła się po cichu – bez ogłoszenia np. Przetargu. Osobiście byłbym zainteresowany zakupem części majątku ale niestety nić o planowanej inwestycji niewiedziałem. PS Jeżeli Panowie którzy zakupili omawiane nieruchomości twierdzą że zakupu dokonali po cenach rynkowych – to proszę o odsprzedane mi 10% części nieruchomości (w cenie 45 000,00zł.)- kontakt – ogłoszenie w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: Co będzie przy ul. Chrobrego? IP: 193.111.144.* 10.02.05, 19:32 Kołdej syndyk, Pacyna syndyk, Włodarczyk kumpel Kołdeja, Gęsiak architekt niezła paka, partia pod nazwą "Byznes"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwin Re: Co będzie przy ul. Chrobrego? IP: 193.111.144.* 10.02.05, 19:33 AAAAAA i pani Krysia Dadej też syndyk! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Co będzie przy ul. Chrobrego? 11.02.05, 11:24 czekam z niecierpliwoscia na szczegolowe plany zagospodarowania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co będzie przy ul. Chrobrego? IP: *.internet.radom.pl 03.03.05, 12:31 Pusty plac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskmen Re: Co będzie przy ul. Chrobrego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:10 dyskotęke by zrobili Odpowiedz Link Zgłoś