Gość: Ryszard IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 20.02.05, 20:39 czy Prezes Spółdzielni Mieszk. Nasz Dom E.Woźnika miał zgode Walnego Zgromadzenia na zakup mieszkań od syndyka EC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uf Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 20.02.05, 20:57 Z tekstu wynika że kupił to Woźniak z jakąś kobitką a nie spółdzielnia mieszkaniowa. Co na to pani Ciepielak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 07:26 I to jest SKANDAL na takiego właśnie cwaniaka wyglądał mi Woźniak. Najpierw jego kolega partyjny Nita kupuje za grube kasę elektrociepłownię żeby wyłączyć i zezłomować kocioł, potem ten sam syndyk sprzedaje mieszkania z lokatorami za ok. 25% wartości radnemu! co tu się qr.... dzieje?? gdzie ja qr.... jestem ????? co to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 21.02.05, 10:06 Mietek ten handlarz żywym towarem to Genek dzielny prezes s. m. Nasz Dom. Radny to Kazimierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.02.05, 17:51 ale ty qr... mietek jesteś mądry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 21.02.05, 13:06 jemu zgoda niepotrzebna on tam rzadzi i nagradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 21.02.05, 14:21 Jest dwóch Wożniaków, jeden jest radnym i szefem SM Łucznik a drugi szefem SM Nasz Dom. Szef Nasz Dom nie ma nic wspólnego z działalnością Rady Miejskiej a może mylę się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człon Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 21.02.05, 15:04 sie nie mylisz ale szkoda bo ten co uwłaszcza się na os. nad potokiem nie powinien być prezesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 22.02.05, 17:14 To ten pazerny dorobkiewicz odbiera ludziom mieszkania. W interesie jest chyba przewodnicząca rady nadzorczej spóldzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 22.02.05, 18:48 ale ten jest parszywek z LPR lub PP i wstyd im przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 22.02.05, 19:08 Parszywa to jesteś ty ziuto, bo zabierasz głos w sprawie, o ktorej nic nie wiesz, opierając sie tylko na plotkach powstałych wśród głupich i zawistnych ludzi. Brak słów jak wielka jest głupota ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 22.02.05, 21:36 to mnie oświeć wielebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 09:03 Nie mam zamiaru Cię oświecać. Najlepiej jak zajmiesz się garami i innymi pracami domowymi, a nie sprawami, o jakich nie masz zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 09:36 uderzyłam w stół a nożyce się odezwały siema ciemniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 14:34 Oj ziuta, żal mi Cię, naprawdę jesteś tylko żałosną babą do garów. O tej porze to chyba pora na obieranie ziemniakow albo małą przepierkę haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 16:17 dzielnie bronisz kolesia XYZ twoje ograniczenie intelektualne pasuje do osoby która jest bohaterem zdarzenia wysil się trochę siema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 20:31 Gdyby głupota umiała fruwać, Ty ziuto bylabyś bardzo wysoko haha, brak słow jak głupie mogą byc baby i ograniczone umysłowo, nie mam zamiaru dalej toczyć tej dyskusji z jakąś miernota intelektualną, więć jest to moja ostatnia wypowiedź. Reasumując, jest dużo wolnych łożek w Szpitalu dla umysłowo chorych.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 21:46 no widzisz zapomniałeś o garach i troszkę się wysiliłeś napisz jeszcze 100 postów może z ciebe będą ludzie do mnie nie pisz bo bełkoczesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 24.02.05, 09:03 Żal mi Cię kobieto, bo albo ciężko przechodzisz okres klimakterium albo jesteś już dawno po i też to dla Ciebie ciężki okres, albo po prostu brak Ci chłopa wieczorem i zaglądasz ciagle tutaj, pisząc bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 24.02.05, 09:36 zapomniałeś o czym dyskutujesz pisz na Berdyczów półgłówku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 24.02.05, 11:21 Taki komentarz, jaka wypowiedź i jej autor...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 22.02.05, 21:43 XYZ czy ty jesteś prezesem Nasz Dom twoja treść właśnie mi podpowiada ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 23.02.05, 08:59 Przykro mi Ryszardzie, ale jesteś w błędzie. Jednak musze Ci przyznać, że inteligentny z Ciebie facet, bo faktycznie można tak domniemywać, czytając treść wypowiedzi, ale XYZ nie jest prezesem SM Nasz Dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 25.02.05, 21:38 kto w koncu kupił mieszkania na Olsztynskiej pan Eugeniusz Woźniak jako osoba prywatna czy jako prezes Nasz Dom. Byłem dzisiaj w Spóldzielni ND ale wszyscy nagle zaniemówili na temat wykupu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fus Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 26.02.05, 07:42 jak byś z nami pracował to byłbyś odważny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 26.02.05, 15:03 jako osoba prywatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Genek to człowiek z klasom IP: *.udn.pl 27.02.05, 17:14 Klasa wielka już od marca zafundował członkom spółdzielni PODWYŻKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiutaB Re: Genek to człowiek z klasom IP: *.udn.pl 28.02.05, 16:17 Zapraszam na lekcję ortografii, co za niski poziom reprezentują komentujący! Odpowiedz Link Zgłoś