Dodaj do ulubionych

Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej

IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 20.02.05, 20:39
czy Prezes Spółdzielni Mieszk. Nasz Dom E.Woźnika miał zgode Walnego
Zgromadzenia na zakup mieszkań od syndyka EC
Obserwuj wątek
    • Gość: uf Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 20.02.05, 20:57
      Z tekstu wynika że kupił to Woźniak z jakąś kobitką a nie spółdzielnia
      mieszkaniowa. Co na to pani Ciepielak?
      • Gość: Mietek Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 07:26
        I to jest SKANDAL na takiego właśnie cwaniaka wyglądał mi Woźniak. Najpierw
        jego kolega partyjny Nita kupuje za grube kasę elektrociepłownię żeby wyłączyć
        i zezłomować kocioł, potem ten sam syndyk sprzedaje mieszkania z lokatorami za
        ok. 25% wartości radnemu! co tu się qr.... dzieje?? gdzie ja qr....
        jestem ????? co to jest???
        • Gość: uf Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 21.02.05, 10:06
          Mietek ten handlarz żywym towarem to Genek dzielny prezes s. m. Nasz Dom. Radny
          to Kazimierz.
        • Gość: 44 Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.02.05, 17:51
          ale ty qr... mietek jesteś mądry
    • Gość: lump Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 21.02.05, 13:06
      jemu zgoda niepotrzebna on tam rzadzi i nagradza
      • Gość: Lolo jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 21.02.05, 14:21
        Jest dwóch Wożniaków, jeden jest radnym i szefem SM Łucznik a drugi szefem SM
        Nasz Dom. Szef Nasz Dom nie ma nic wspólnego z działalnością Rady Miejskiej a
        może mylę się
        • Gość: człon Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 21.02.05, 15:04
          sie nie mylisz ale szkoda bo ten co uwłaszcza się na os. nad potokiem nie
          powinien być prezesem
          • Gość: olek Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 22.02.05, 17:14
            To ten pazerny dorobkiewicz odbiera ludziom mieszkania. W interesie jest chyba
            przewodnicząca rady nadzorczej spóldzielni.
            • Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 22.02.05, 18:48
              ale ten jest parszywek z LPR lub PP i wstyd im przynosi.
              • Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 22.02.05, 19:08
                Parszywa to jesteś ty ziuto, bo zabierasz głos w sprawie, o ktorej nic nie
                wiesz, opierając sie tylko na plotkach powstałych wśród głupich i zawistnych
                ludzi. Brak słów jak wielka jest głupota ludzka.
                • Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 22.02.05, 21:36
                  to mnie oświeć wielebny
                  • Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 09:03
                    Nie mam zamiaru Cię oświecać. Najlepiej jak zajmiesz się garami i innymi
                    pracami domowymi, a nie sprawami, o jakich nie masz zielonego pojęcia.
                    • Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 09:36
                      uderzyłam w stół a nożyce się odezwały
                      siema ciemniaku
                      • Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 14:34
                        Oj ziuta, żal mi Cię, naprawdę jesteś tylko żałosną babą do garów. O tej porze
                        to chyba pora na obieranie ziemniakow albo małą przepierkę haha
                        • Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 16:17
                          dzielnie bronisz kolesia XYZ twoje ograniczenie intelektualne pasuje do osoby
                          która jest bohaterem zdarzenia
                          wysil się trochę siema
                          • Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 20:31
                            Gdyby głupota umiała fruwać, Ty ziuto bylabyś bardzo wysoko haha, brak słow jak
                            głupie mogą byc baby i ograniczone umysłowo, nie mam zamiaru dalej toczyć tej
                            dyskusji z jakąś miernota intelektualną, więć jest to moja ostatnia wypowiedź.
                            Reasumując, jest dużo wolnych łożek w Szpitalu dla umysłowo chorych.:)
                            • Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 23.02.05, 21:46
                              no widzisz zapomniałeś o garach i troszkę się wysiliłeś
                              napisz jeszcze 100 postów może z ciebe będą ludzie
                              do mnie nie pisz bo bełkoczesz
                              • Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 24.02.05, 09:03
                                Żal mi Cię kobieto, bo albo ciężko przechodzisz okres klimakterium albo jesteś
                                już dawno po i też to dla Ciebie ciężki okres, albo po prostu brak Ci chłopa
                                wieczorem i zaglądasz ciagle tutaj, pisząc bzdury.
                                • Gość: ziuta Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 24.02.05, 09:36
                                  zapomniałeś o czym dyskutujesz
                                  pisz na Berdyczów półgłówku
                                  • Gość: XYZ Re: jest dwóch Woźniaków IP: *.udn.pl 24.02.05, 11:21
                                    Taki komentarz, jaka wypowiedź i jej autor...hahaha
    • Gość: Ryszard Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 22.02.05, 21:43
      XYZ czy ty jesteś prezesem Nasz Dom twoja treść właśnie mi podpowiada ze tak
      • Gość: XYZ Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 23.02.05, 08:59
        Przykro mi Ryszardzie, ale jesteś w błędzie. Jednak musze Ci przyznać, że
        inteligentny z Ciebie facet, bo faktycznie można tak domniemywać, czytając
        treść wypowiedzi, ale XYZ nie jest prezesem SM Nasz Dom.
    • Gość: Ryszard Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 25.02.05, 21:38
      kto w koncu kupił mieszkania na Olsztynskiej pan Eugeniusz Woźniak jako osoba
      prywatna czy jako prezes Nasz Dom. Byłem dzisiaj w Spóldzielni ND ale wszyscy
      nagle zaniemówili na temat wykupu.
      • Gość: fus Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 26.02.05, 07:42
        jak byś z nami pracował to byłbyś odważny
      • Gość: rr Re: Spór o wykup mieszkań przy ul. Olsztyńskiej IP: *.udn.pl 26.02.05, 15:03
        jako osoba prywatna
    • Gość: Bercik Genek to człowiek z klasom IP: *.udn.pl 27.02.05, 08:00
      • Gość: rr Re: Genek to człowiek z klasom IP: *.udn.pl 27.02.05, 17:14
        Klasa wielka już od marca zafundował członkom spółdzielni PODWYŻKI
      • Gość: aiutaB Re: Genek to człowiek z klasom IP: *.udn.pl 28.02.05, 16:17
        Zapraszam na lekcję ortografii, co za niski poziom reprezentują komentujący!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka