Dodaj do ulubionych

Chwałowice

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.05, 22:07
Pozdrowienia dla P. Pękały, który rozruszał nabór w Chwałowicach. Dorośli
mają się gdzie uczyć a szkoła rozwija się znakomicie. A co na temat tej
szkoły absolwenci? Odezwijcie się na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matka Re: Chwałowice IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.05, 19:33
      Słyszałam że dużo zmian, wiele nowych nauczycieli. Muszę kiedyś tam pojechać.
      Może wyślę tam swoje dziecko.
      • Gość: Arek Re: Chwałowice IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.05, 22:53
        słyszałem że chwałowice stały się modne. Organizują tam wiele szkoleń z
        rolnictwa, dość modnego ze względu na unijne dopłaty.
        • Gość: zainteresowany Re: Chwałowice IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 23:16
          W Chwałowicach tworzone są nowe kierunki typu budowlany, leśny, ekonomiczny,
          różne kursy. W czasie zjazdów szkoła tętni życiem. Dyrektor jest suuuuper.
          Wiem bo tam byłem jako osoba zainteresowana szkoleniem
          • Gość: weteran Re: Chwałowice IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.05, 00:38
            A co ze szkołą dzienną? Kto tam rozrusza nabór? A może zmiana dyrektora. Za P.
            Bratka szkoła też tętniła życiem, teraz.......................
            • Gość: czytelnik Re: Chwałowice IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.05, 01:12
              Czytałem w gazecie że w Chwałowicach ma powstać ogólnopolskie centrum szkolenia
              rolników.
              • Gość: absolwent Re: Chwałowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:30
                coś obiło mi się o uszy, że dyrektorem ma być P. Kwiatkowska !!!!
                Chodzi oczywiście o szkołę dzienną.
                • Gość: ojciec ucznia Re: Chwałowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:03
                  Przecież ta szkoła jest w likwidacji.Internat już zlikwidowany, Będzie nabór?
                  Chyba, że zrobi go P. Pękała
                  • Gość: miejscowy Re: Chwałowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:26
                    Panowie dyrektorzy nie zrobia sobie krzywdy. W dni wolne od pracy koszą kasę
                    ile się da. Nie ma gdzie samochodem zaparkować. Po cóż im szkoła dzienna.
                  • Gość: ojciec Re: Chwałowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:36
                    Internat zlikwidowany a dzieci mają krótszą drogę do szkoły. Teraz chodzą po 5
                    km dziennie. Do hotelu "macocha" nie chce ich przyjmować, bo przecież te dzieci
                    są z innej szkoły i wszystko niszczą.
                • Gość: absolwent Re: Chwałowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:22
                  Ta Pani zamierza być dyrektorem LO w Iłży. Pracuje tam już jako nauczyciel
                  przedsiębiorczości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka