Dodaj do ulubionych

DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 18:00
Najświeższa wiadomość. Dyrektor Liceum Kochanowskiego - piątego w Polsce - pan
Semik został odwołany!!! Do niego doszła również dyrektorka Budowlanki. A
wszystko pod płaszczykiem reorganizacji. Dalsza czystka dokonywana przez SLD
Kaboom wybieraj dalej swoje "przezroczyste" SLD, może - gdy masz już ukończone
studia - dostaniesz u nich pracę woźnego. Czekam nadal na odpowiedź , której
ciągle unikasz. Czy zagłosujesz na takich ludzi, którzy zwalniają innych ze
względów ideologicznych, innym (swoim) dają po kilka etatów, a tacy młodzi i
wykształceni jak np. ty rejestrują się w PUPie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jdk Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.06.02, 18:41
      Zalosne...

Przede wszystkim z uwagi na niedopuszczalny styl.

Ale nie tylko.

Nie chce w tym miejscu oceniac zalet i wad Semika, bo nie az tak dobrze
      szczegolow jego dyrektorowania. Chodzilem do Kochanowskiego w czasie jego
      kadencji i mam zarowno sporo za jak i przeciw. Jedna kwestia swiadczy jednak
      ewidentnie na jego korzysc: nieprzypadkowo Kochanowski utrzymuje sie w czolowce
      polskich szkol. Mozna powiedziec, ze to nie dzieki, a pomimo albo bez zwiazku z
      Semikiem. Ja uwazam jednak, ze jesli patrzymy w perspektywie dluzszej niz rok-
      dwa (a tu mowa o 10-letniej kadencji) to mozemy juz wyciagac pewne wnioski.

Dlatego szkoda, bo nie ma gwarancji, ze nowa osoba bedzie lepsza na tym
      stanowisku.

Ogolnie sklanialbym sie do podejscia, ze im mniej sie grzebie przy czyms, co
      dziala calkiem dobrze, tym lepiej. Rece precz od Kochanowskiego!

P.S. A tak w ogole kto zostal nowym dyrektorem?
    • kaboom Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld 07.06.02, 19:20
      Gość portalu: modaR napisał(a):
      > Kaboom wybieraj dalej swoje "przezroczyste" SLD, może - gdy masz już ukończone
      > studia - dostaniesz u nich pracę woźnego. Czekam nadal na odpowiedź , której
      > ciągle unikasz. Czy zagłosujesz na takich ludzi, którzy zwalniają innych ze
      > względów ideologicznych, innym (swoim) dają po kilka etatów, a tacy młodzi i
      > wykształceni jak np. ty rejestrują się w PUPie?

Ech, widze ze robie tutaj jako etatowy przedstawiciel SLD okregu radomskiego.
      Chcesz odpowiedzi na pytania na ktore odpowiedzi juz dawno udzielilem.
      Nie widze ani po prawej ani w centrum czlowieka badz grupy osob ktora moglyby
      cokolwiek w naszym miescie zmienic(na lepsze).
      Takze nadal mam zamiar glosowac w wyborach na SLD, zreszta ja nie glosuje na
      PARTIE ale na poszczegolnych ludzi.
      W prezydenckich glosowalem na Kwasniewskiego, w parlamentarnych oddalem swoj glos
      na Marka Wikinskiego.
      I sadze ze dobrze zrobilem, wg mnie wykonuja swoja prace tak jak potrzeba.
      Co do pracy.
      Na szczescie mam prace w Radomiu i jak na razie nie narzekam.
      Aha, nie zalatwil mi jej nikt z SLD..
    • Gość: modaR Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 10:14
      Kaboom, jednak jesteś typowym komunistą. Nieważne że kradną, nieważne że
      sprzeniewierzają, nieważne że Nasze Miasto traktują jak swój prywatny folwark
      nie licząc się z niczym i z nikim, WAŻNE ŻE SĄ SWOI!!! Nawet odrobiny skruchy,
      chwili refleksji, twórczego opamiętania.SWÓJ MOŻE WSZYSTKO!!! Charakterystyczna
      dewiza dla tego ugrupowania. Mimo wszystko współczuję i pozdrawiam.
      • kaboom Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld 08.06.02, 10:35
        Gość portalu: modaR napisał(a):

> Kaboom, jednak jesteś typowym komunistą. Nieważne że kradną, nieważne że
        > sprzeniewierzają, nieważne że Nasze Miasto traktują jak swój prywatny folwark
        > nie licząc się z niczym i z nikim, WAŻNE ŻE SĄ SWOI!!! Nawet odrobiny skruchy,
        > chwili refleksji, twórczego opamiętania.SWÓJ MOŻE WSZYSTKO!!! Charakterystyczna
        > dewiza dla tego ugrupowania. Mimo wszystko współczuję i pozdrawiam.

Jaki mkomunizm?Jaki komunista? Komunizm w Polsce upadl w 1989.
        Aha, tylko 'komunisci' maja monopol na kradziez?
        Mimi wszystko gratuluje poczucia humoru.

• Gość: bodzio Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld IP: *.4it.net.pl 08.06.02, 11:01
          Wróćmy do tematu wątku. Semik ma za kilka dni konkurs, jest (chyba) jedynym
          kandydatem. Sam ze sobą chyba wygra. Wybory blisko - Wieczorek będzie się bal
          zadymy. On w ogóle jest zresztą bojowy.
          • Gość: LUSTRO Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 09.06.02, 13:39
            MODAR JEST TAK NIEKOMPETENTNY, NIEDOINFORMOWANY A MOZE I NIE DOUCZONY, LEWY CZY
            PRAWY MNIE TAM RYBKA, ALE PRZECIEZ KADENCJE SIE KONCZA (MODAR CZY TWOJA
            ROWNIEZ ?) he he...
        • Gość: odar Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld IP: 213.25.11.* 10.06.02, 10:00
          kaboom napisał(a):

> Jaki mkomunizm?Jaki komunista? Komunizm w Polsce upadl w 1989.

I wlasnie potwierdza sie to, ze nie jestes obojetny politycznie. Slowa, ze
          komunizm upadl w 1989 roku powtarzaja wszyscy Twoi pupile. A jezeli twierdzisz,
          ze Wikinski dobrze spelnia swoje obowiazki to nie mam wiecej pytan. Pochwal
          jeszcze pewnego ginekologa, ktory zniszczyl najlepszy radomski klub sportowy, a
          teraz proboje zniszczyc miasto a wlasciwie nie zniszczyc tylko zawladnac nim
          razem z "kolesiami" z wiadomej organizacji. Czy widziales w Dami wypowiedzi
          Wlodarczyka na temat wizerunku ul. Zeromskiego? Skoro jest taka piekna to
          dlaczego chce ja znowu remontowac na pewnym odcinku? Odpowiedz - zeby jeszcze raz
          na tym zarobic. A zreszta przeciez tak bogate miasto jak Radom stac na wieczne
          remonty tych samych miejsc. Ech... szkoda slow...
          • Gość: bodzio Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld IP: *.4it.net.pl 10.06.02, 10:09
            a miało być o dyrektorach, a zaczyna się normalna szczekanina.
            • Gość: odar Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld IP: 213.25.11.* 10.06.02, 12:33
              No w sumie to masz racje. Sory ponioslo mnie, ale czasem nie nozna sie
              powstrzymac jak czyta sie takie rzeczy.

Pozdrawiam
              • Gość: fix Re: DYREKTORZY ODWOŁANI PRZEZ sld IP: 212.244.146.* 12.06.02, 13:25
                Dyrektorzy zostali odwołani wbrew prawu, ale tylko dyrektorrka Budowlanki miała
                odwagę podać Zarząd Miasta do sądu.Reszta niestety sttchórzyła.
          • Gość: Komunist [...] IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 13:59
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka