Dodaj do ulubionych

Kadra Radomiaka

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.05, 18:30
Ludzie róbcie mniej szumu medialnego a więcej pracy!!! Taka prezentacja
przypomina mi prezentację CZARNYCH Radom dokonaną z wielką pompą, wręczaniem
koszulek, przyżeczeń włodarza, który akurat kandydował do Sejmu (grabarz
Nita). Jak to się skończyło wszyscy wiemy. Był to początek końca naszej
tradycji i naszej dumy. CZARNI zostali zlikwidowani!!! Obym teraz był tylko
złym prorokiem!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Korona CK Re: Kadra Radomiaka IP: *.globit / 195.117.63.* 10.03.05, 21:32
      czy jest gdzieś wizualizacja tego stadionu w Radomiu jak macie to dajcie link
      www.stadionkorony.prv.pl/
      • gregor13 Re: Kadra Radomiaka 10.03.05, 21:51
        Jaka wizualizacja?? Podobno istnieją jakieś projekty... Najpierw miał być nowy
        stadion, typowo piłkarski z krytymi trybunami w czworoboku. Później okazało się,
        że stadion ma być, ale piłkarsko - lekkoatletyczny (bieżnia kosztem trybun!!!).
        Teraz okazuje się, że ma być "lekka" przebudowa (na jakieś 8 tys. miejsc), a
        "zadaszenie" z jakiegoś tam materiału(!)(może wojsko chce pozbyć się starych
        pałatek?!). Pewnie zaraz okaże się, że oświetlenie stanowić będą jakieś latarnie
        uliczne z "demobilu". A tak w ogóle to teraz o stadionie nic nie słychać i
        pewnie dłuuuugo jeszcze nie będzie... No cóż, nasza władzo. JAK ZWYKLE:
        OBIECANKI - CACANKI!!!!
    • Gość: Jaras Re: Kadra Radomiaka IP: *.udn.pl 11.03.05, 07:55

Myślę że J23 nie ma racji. Należy robić dużo szumu medialnmego wokół drużyny.
      Należy pokazywać ilu ludzi interesuje się Radomiakiem to przyciąga sponsorów.
      Trzeba rozwijać więź między zawodnikami a kibicami to zaowocuje atmosferą na
      trybunach. tak robi cały świat jest to po prostu sportowy marketing.

W nowy , piłkarski stadion w Radomiu nie wierzę . Tu nic nie może się udać.
      Przy bezroociu 28 % ludzie rozszarpali by radnych za taki numer , za tak
      wyrzucone pieniadze.
    • dreamerxv Re: Kadra Radomiaka 11.03.05, 08:12
      28% bezrobociu?????czlowieku w ogole nie masz pojecia o czym piszesz, 28% to
      tylko statystyka ktora w ogole nie ma nic wspolnego z prawda bowiem istnieje w
      Radomiu szara strefa na szeroka skale, Radom zawsze umial kombinowac i umie
      wiec nie mow ze mamy takie bezrobocie straszne, podjedz pod UP i zobacz kto tam
      przyjezdza, jakie samochodziki , futerka, no wiesz pewnie od babci dostaja z
      renty 500zl, stadion to dobry pomysl bo w tym miescie nic nie ma z prawdziwego
      zdarzenia - no chyba ze zlodziestwo, brud , syf i malaria, i zajebisty rynek
      buahaha do wyburzenia.
    • Gość: RAA Re: Kadra Radomiaka IP: *.udn.pl 11.03.05, 08:15
      Nareszcie przeczytałem na forum logiczne i realne wypowiedzi. Co do utrzymania
      Radomiaka w II-ej lidze mam podobną opinie jak poprzednicy , więcej umiaru i
      propagandy sukcesu a wiecej pracy i dużo szczęscia w utrzymaniu sie w II-ej
      lidze zyczę pilkarzom. Co do przebudowy stadionu w nawet tak mizernym projekcie
      jaki przedstawia się kibicom , - poprostu nie wierzę, to zwykly chwyt reklamowy
      i wyborczy - prezydentow. Mam propozycie do wladz miasta apropos budowy
      stadionu pilkarskiego, zobaczcie jak to robia w Kielcach oni nie fantazjują oni
      już budują.
    • Gość: tobi Extra kadra!Na utrzymanie się w 3 lidze za rok! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.03.05, 14:44
      j.w.
    • Gość: Michał Re: Kadra Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:53
      myślę że inwestycja w radomiakajest ważna ale z kąd brać na to pieniądze??
      myślę że młodzież (uczciwa) mogła by zbierać pieniądze w czasie meczu i przed
      na nowy stadion a ogólnie drużynę. mogłyby byc tez sprzedawane śpiewniki
      radomiaka www.radomiak.na.pl (śpiewnik)
    • Gość: MichałzSamoobrony Re: Kadra Radomiaka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.03.05, 21:08
      Żenujący spektakl pomysłodawców zrobiony tylko i wyłącznie do prezentacji
      własnych osób!!! 1-wszy PROPAGANDZISTA Radomian Razem mając w kieszeni TV Dami
      może sobie na to pozwolić. Mają doświadczenie w klakierstwie ściągając
      pseudokibiców z zaprzyjaźnionego Jadaru. Ci, za pieniądze, zrobią wszystko!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka