Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:20 Witam, planuje zapisać się na kurs prawa jazdy w Radomiu. Może ktoś wyrazi swoją opinię na temat radomskich Ośrodków i instruktorów. Proszę doradzcie, ewentualnie odradzcie. Pozdrawam Ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: nauka jazdy IP: *.radman.pl 23.03.05, 18:40 Proponuje Delte na 1905-roku. Miło szybko i całkiem przyjemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była kursantka Re: nauka jazdy IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:56 Polecam osrodek "Ola" na ul. Traugutta (niedaleko dworca). Wykłady super (nie zapisałam nawet pół kartki a wszystko doskonale pamiętam), prowadzone w dosyc ciekawy sposób a jazdy równiez jestem bardzo zadowolona. Jeździłam z p Gerardem.Bezstresowo i kompetentnie. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: nauka jazdy IP: *.infoplus.com.pl 24.03.05, 10:09 Moj kumpel prowadzi kursy, tanio i solidnie. Gdzieś na czachowskiego jak sie nie mylę. Zdawalność za pierwszym podejściem około 90 na 100. Tak mi mówił prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: nauka jazdy IP: 80.249.0.* 24.03.05, 12:38 Polecam As na Curie-Skłodowskiej. Zdałam za 1 razem w styczniu tego roku. A nie należę do wybitnie uzdolnionych kierowców. Dobre opinie słyszałam także o Delcie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxcom Re: nauka jazdy IP: *.radman.pl 25.03.05, 09:00 speed na Kościuszki 1, szybko i solidnie, odradzam Atlas - pół roku chyba prawko robiłam, jazdy rozwleczone w czasie i mało konkretów, poza tym facet próbował na ciągnąć mnie na dodatkowe jazdy bo twierdził że nie dam sobie rady (a na początku uwazał że jest wszystko w porządku a na koniec odmówił wydania dokumentów do egzaminu) w Speed`zie wziełam 4 godziny i zdałam za 1 razem. Bałam się placu manewrowego, w atlasie facet nie miał pomysłu na wytłumaczenie tego placu, a w Speedzie: "widzisz pachołek ? to kręć, kręć" Odpowiedz Link Zgłoś
egzaminator Re: nauka jazdy 25.03.05, 20:21 chcesz znać opinie na temat instruktorów? babiarze straszni, masz mini to zakładaj pół sukcesu ale z egzaminem gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: nauka jazdy IP: *.server.ntli.net 25.06.05, 13:47 oj tak,zgadza sie- ci instruktorzy to straszni jak na heteroseksualnych samcow przystalo babiarze Odpowiedz Link Zgłoś