Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R...

IP: *.18.udn.pl 14.04.05, 16:02
No to zaczynamy... Wprawdzie konczylem te uczelnie 5 lat temu, ale do tej
pory mam w pamieci (nie wiem czy jeszcze wyklada) prof. Sadowskiego od
geometrii wykreslnej. Profesor, jak to profesor, mial swoje nawyki, ale
szanowal studenta, a sprawiedliwosc az sie z niego wylewala. Super gosc, oby
takich wiecej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zxcv Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:59
      Pewnie razem studiowałyśmy, bo jz też ukończyłam PR 5 lat temu. Prof.
      Sadowski - masz rację. Pamiętasz, "koń jaki jest każdy widzi", "ha alfa, ha
      beta (chabeta)"
    • Gość: BART Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.18.udn.pl 16.04.05, 11:15
      Podbijam do góry, warto sie na ten temat wypowiedzieć. Przy okazji wspomnę o
      profesorze Wojtkunie... Nie znam lepszego wykładowcy. Szkoda, że tacy ludzie
      tak szybko odchodzą.
    • Gość: keramp Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.internet.radom.pl 16.04.05, 12:47
      Sławomir Bukowski zwany przez studentów "Kwinto" lub "Fantomas" - jeden z tych
      co wyrasta zdecydowanie ponad "tłuszcze" radomskich pseudonaukowców
      • Gość: Absolwent Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 15:51
        Co prawda skończyłem PR pare lat temu, ale rzeczywiście S. Bukowski zawsze się
        wyrózniał wiedzą, krytycznym spojrzeniem na rzeczywistośc gospodarcza i
        polityczną. Muszę powiedzieć, że rzeczywiście uczył nas krytycznego myślenia
        i "uzywania " ekonomii do analizy tego co się w Polsce i na świecie dzieje.
        Miał zawsze świetne wykłady i nigdy nie czytał. zawsze elegancko ubrany,
        kulturalny , chodził po sali i mówił. mam nadzieję, że teraz jak juz jest
        profesorem jest jeszcze lepszy. Z tego co wiem to habilitację zrobił w Polsce.
        • Gość: siedem Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 08:44
          Masz racje rehabilitacje zrobil w Polsce. Naprawde facet na poziomie.
      • Gość: Boguśka Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:37
        Konformista. Cwaniak. Wiecie jak robił doktorat?
        • Gość: Absolwent Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 20:33
          Oj Boguśka, czy Ty przypadkiem nie jesteś jego "najlepsza życzliwą koleżanką z
          pracy"? Z tego co wiem, to doktorat zrobił w najlepszym stylu na Uniwersytecie
          Warszawskim na ekonomii. Sam zreszta o tym wspominał kiedyś na zajęciach.
          • Gość: Absolwent Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 20:52
            Przez jakiś czas prowadził tez firmę konsultingowa . Wiele osób z PR pracowalo
            u niego i pewnie mu zazdrościli. Ale wykłady z zarządzania finansami i analizy
            finansowej i rynków finansowych miał świetne. Przynajmniej nie mówil tylko o
            teorii, ale wszystko wyjasniał na przykładach praktycznych, sam zreszta grał na
            giełdzie. Fachowiec.
    • Gość: Thorez Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 12:52
      Do dzisiaj mam jak najlepsze zdanie o p. prof. Kotowskiej.
    • Gość: Uh Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:26
      A według mnie Dr Jan Piątek od rachunkowości, znakomity specjalista w swojej
      dziedzinie, bardzo dobrze uczy, potrafi przekazać wiedze, a przy tym jest
      bardzo uprzejmy i kulturalny, czego nie można powiedzieć o niektórych onnych
      wykładowcach. Wszystko u niego jest jasne, przejrzyste, nie ma mowy o
      złośliwościach.
      • Gość: exżak Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: 193.111.144.* 16.04.05, 21:41
        a L.Tarasiński? też lepszy...może nie naj.
        • Gość: absolwentka Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.chello.pl 16.04.05, 23:51
          Moim zdaniem ś.p. prof. Wojtkun i dr Budzeń (słyszałam,że już nie wykłada na
          PR). Według mnie prawdziwi przyjaciele studentów i zawsze tak będę ich
          wspominać.
          • Gość: student Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.udn.pl 17.04.05, 06:10
            Moja propozycja - dr janiszewski z matmy. Super gościo. Zdarzalo się zę miałem
            z Nim nawet po kilka godzin tygodniowo i nigdy się nie nudził.
          • Gość: hmmRadomianin Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 10:47
            Co racja to racja, jestem za !!!
      • Gość: dawny student Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:24
        Zgadzam się jednym z najlepszych wykładowców PR jest p. dr Piątek - bardzo dobry specjalista w dziedzinie rachunkowości i ekspert w rachunkowości ubezpieczeniowej
    • Gość: zwolennik Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.udn.pl 17.04.05, 11:29
      Tylko Szanowny Pan Profesor Z. Karbarz.
      • isoxazolidine Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... 18.04.05, 10:38
        zadufany w sobie kawał dupka. pelne przeswiadczenie o osobistej genialnosci. dodam dla uzupelnienia ze gosc uwaza sie za specjaliste od wzornictwa obuwia ale jego wyksztalcenie to 'formy przemysłowe' ....
    • Gość: Niem Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: 217.17.35.* 18.04.05, 06:45
      U mnie wygrywa super dobra magister j. niemieckiego Gołębiewska, co prawda nie
      uczy na PR od dawna, jest teraz tłumaczem, ale co nauczyła to nauczyła.
      • Gość: ola Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:56
        Karbarz. Powierzchnia jest wklesla, ale wypukla. Filozof zalosny. Dawno temu
        mowil, ze studiowal medycyne i inne rzeczy.
    • Gość: Pink F. Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.04.05, 08:54
      Mariusz Strzecha. Tak mnie uczył koszykówki, że chłopaki, którzy grali w kosza
      pękali ze smiechu i pukali się w czoło. Niedawno jego główna nauka gry w
      koszykówkę, technikai taktyka oraz przepisy polegała na pisaniu bzdurnych
      konspektów, ktorych tak naprawdę sam nie potrafił napisać!!! Dopiero po
      interwencji dziekana zrezygnowal z tego typu "nauki".
      • Gość: studentka Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.udn.pl 20.04.05, 18:00
        Najlepszy wykładowca to pan Badnarczyk z bankowości.
        • Gość: neo Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.220.udn.pl 21.04.05, 08:52
          Nie zgadzam się. Chyba, że odpowiada Ci właśnie taki wykładowca, który niewiele
          wie i stawia bdb w indeksie. Na bankowości przez dwa wykłady chwali się stanem
          swojego konta i liczbą kart kredytowych 9koniecznie wersja platynowa) i
          debetowych. Na wykładzie potrafi odebrac nawet 6 telefonów (bez zażenowania
          prowadzi rozmowę). Pozdr
          • Gość: olo Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 08:57
            Tak zgadzam sie to człowiek o małej wiedzy, zakompleksiony, bojaźliwy,
            zabiegający nieustannie o pieniądze. Dziwię się że takiego faceta ktoś wymienia
            w tym gronie.
    • Gość: ani Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.18.udn.pl 21.04.05, 19:08
      Krótka coś ta lista :) Wnioski można wyciągnąć samemu :)
      • Gość: ala Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.radom.pl 28.04.05, 00:47
        dr. Piątek od rachunkowości, dr.Pypeć od finansów i dr. Muszyńska z filozofii
        • kwiatek0011 Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... 04.05.05, 11:42
          Popieram dr.Muszyńska super ,,Babka", ai Pypeć nie najgorszy.
        • kwiatek0011 Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... 04.05.05, 11:45
          A co powiece o dr Miazdze od prawa pracy i prawa handlowego, nieprzeciętny
          gość, ja sie u niego broniłem.
      • Gość: keramp Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.internet.radom.pl 28.04.05, 14:28
        Lista krótka bo zawęziliśmy się tylko do Politechniki na innych uczelniach też
        bywają "gwiazdy" polskiej nauki i to czasem międzynarodowego formatu. Weźmy
        choćby wydział Informatyki WSFiB z prof. Wajsem - stypendystą Standforda zresztą
        - na czele. Osoba to niesamowicie zaangażowana we "właściwe docieranie do
        intelektu studenta" i to bez żadnych "politechnicznych klapek na oczach",
        Cetnarowicz, Święcicki ludzie może nieco wymagajćy ale dla zdolnych studentów
        przekłada się na rzeczywiste efekty, wiedzę pozwalającą realizować własną
        informatyczną drogę życia. Entuzjazm tych ludzi udziela się zresztą także
        młodszym asystentom, takim jak choćby mgr Pajączek czy Sot autentycznie
        zaangażowanych w "wykuwanie przyszłych umiejętności absolwenta.
    • Gość: zyta Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: 82.197.43.* 29.04.05, 17:04
      dr Kosterna, dr Pypeć. Wiedza, kultura i szacunek dla studentów.
    • Gość: Deszcz w butach Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.udn.pl 01.05.05, 12:38
      stawiam na dr W.Gralińskiego, zabawny i potrafi przekazać wiedzę jak mało kto!!!
      • Gość: Eastdsidekilla Re: NAJLEPSZY WYKLADOWCA POLITECHNIKI R... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:30
        Popieram z Gralińskim, On też lubi ludzi którzy mają cos do powiedzenia, a że
        zajmuje się prawem nie oznacza że jest nudno, podbijam temat wyżej, pzdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka