Dodaj do ulubionych

II liga: Radomiak - Świt 0:2

IP: *.radom.pilicka.pl 17.04.05, 20:50
Wszystko w normie.GRATULACJE dla Prezydenta Miasta za właśiwe wydanie
pieniędzy z budżetu miasta
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronin Atut wlasnego boiska nie przydal sie.... IP: *.aei.ca 17.04.05, 21:00
      Tak, to byl bardzo zimny prysznic. Nie spodziewalem sie takiego wyniku.
      Niestety w zyciu nie ma lekko. Moze po dwoch zwyciestwach ligowych /i
      wygranym sparingu z Cracovia/, pilkarze Radomiaka zbytnio uwierzyli w siebie
      i w swoje mozliwosci? Pierwsza wpadka nastapila w Lodzi, druga - bardzo
      nieprzyjemna dzisiaj. Tylko, zeby calkowicie sie nie rozkleili pilkarze
      Radomiaka. Bo Mlawa i inni rywale punkty zdobywaja i Radomiakowi uciekaja....
      Panie trenerze, jezeli Grzanka przechodzi kryzys /dal o tym znac z Widzewem w
      Lodzi/ no to logiczne jest zastapienie Go Galczynskim. Za kilka dni Radomiak
      gra z bardzo groznym Podbeskidziem i moze warto zastanowic sie nad silna
      obrona i bardziej sprawnym bramkarzem? Gra w II-giej lidze to nie zabawa a
      ciezka walka o punkty. I nie mozna sobie pozwolic na komfort "odpuszczania"
      meczow bo Radomiak jest aktualnie w bardzo niebezpiecznym miejscu w tabeli II-
      giej ligi. Trudne zadanie przed trenerem i druzyna ale nie sie co zalamywac a
      wziac sie za solidny trening i walczyc do upadlego, dopoki pilka w grze.......
    • Gość: VvvV kończ waść wstydu oszczędz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:49
      albo coś bardziej współczesnego money for nothing
    • Gość: Irwin Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.04.05, 22:13
      Wku..a mnie ciągłe czytanie jak to Radomiak przegrał po dobrym meczu.Z drugiej
      strony mam nadzieję iz średnia 1,5 pkt na mecz to w skali jesieni to bardzo
      dużo.Grać a nie pie........ się.
      • Gość: Gela Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 08:22
        mam nadzieje że oprócz pozycji bramkarza to również nastąpi naturalna selekcja
        wśród widzów i Ci którzy po pietnastu minutach
        już wrzeszczeli na pojedynczych piłkarzy wybiora za tydzień popołudniową drzemkę
        po rosole, ponieważ w ten weekend po odczytaniu komunikatu zarządu że jesteśmy
        13-ym zawodnikiem, byliśmy ale...."Świtu". wstyd i hańba im więcej osób na
        stadionie tym gorszy wynik, a Ci co wyszli po drugim goluto juz brak słów
        • Gość: Gela Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 08:23
          chodziło o doping a nie o wynik
    • Gość: RAA Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.udn.pl 18.04.05, 08:45
      Kolego jako stary kibic radomiaka wyszlem po pierwszej polowie tego spotkania,
      i jak slusznie przewidziałem ogladając to zenujace widowisko w wykonaniu
      Radomiaka oszczedzilem sobie zbednych nerwów i oglądania drugiej bramki.Jeszcze
      jedna uwaga ,- przbyli tłumnie na ten mezc kibice oczekiwali od swoiej druzyny,
      zaangazowania i gry na pewnym poziomie , a to co zobaczyli to był zlepek nie
      rozumiejących się pilkarzy, ktorzy uprawiali antyfudbol, dlaczego nie dziw się,
      że w miare upływu meczu kibice przestali dopingować a niektórzy wyszli ze
      stadionu , bo ta gra w wykonaniu gwiazdorow Radomiaka , to mocny policzek dla
      wiernnych kibicow tego klubu, ktorzy w takiej ilosci nie pojawią się już w
      nastepnych meczach na stadionie - Radomiaka.
      • Gość: buddah Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.crowley.pl 18.04.05, 10:05
        Panowie co tu duzo gadac. Dla mnie jest uklad taki. Terlecki nie przyszedlby do
        Radomiaka gdyby nie grzanka. Moim zdaniem Maciek postawil warunek, ze bedzie w
        Radomiu ale musi byc u nas tez Grzanka...i coz Mietek "Kaszana" Broniszewski
        wie dobrze jak sprawa wyglada i stawia na Grzanke "grubasa" i broni go jak moze
        mimo ze widac, ze ten mul nie umie grac na przedpolu. Pisalem juz wiele razy
        jak bylem we wrocku na studiach ze tam smiali sie z negio, ze to recznik a nie
        bramkarz. Tak wiec moim zdaniem broni go mietek b, bo nie chce stracic
        terleckiego! a skoro juz sie zaplacilo grzance to niech stoi. No chyba ze
        dzialkuje sie z Kaszanka Broniszewski...to tylko moje domysly...ale tak mysle,
        czemu wlasnie Grzanka z Pogoni przyszedl z Terleckim...przeciez chcieli tylko
        Macka..to dziwna sprawa ktora daje do myslenia!!!
        • Gość: Gela Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:51
          teorie spiskowe zostawmy na koniec ligi, po co psuć atmosferę
          i tak napiętą, teraz możemy liczyc tylko na tych piłkarzy
          • Gość: buddah Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.crowley.pl 18.04.05, 11:00
            Ja nie mowie,ze to spiskowa teoria, ale skoro widac golym okiem, ze grzanka nie
            umie grac na przedpolu robi bledy a Mietek Kaszana mowi, ze jest dobry i on nic
            nie widzi to chyba cos jest na rzeczy..pewne sytuacj widza tez pilkarze i kto
            wie czy nie graja przeciwko Kaszance?
            Mialo nie byc teori, wiec juz nie bede mieszal. Tak czy owak...to dziwnie musi
            sie czuc Gala siedzac na lawce, jak widzis jak gra Grzanka :Grubasek i trener
            mowi, ze gra dobrze...to ja juz nie wiem co musi zrobic Grzanka aby Bronek
            Kaszan zobaczyl...ze on nie umie grac na przedpolu i jest poprostu slaby co
            tutaj duzo gadac!
      • Gość: Trendy Jaka gra, taki wynik ! ! ! ! ! IP: 217.17.35.* 18.04.05, 12:55
        RAA podzielam Twój pogląd, że Zawodnicy Radomiaka zagrali tak jak to
        widzieliśmy w wielu meczach jesienią, a do wczoraj łudziliśmy się, że wiosną
        NASZ Radomiak będzie grać z zapałem i polotem. Zawodników Radomiaka grających
        bez zaangażowania, my Kibice nie chcemy. Trenerze Broniszewski jak coś nie gra
        to zwykle chodzi o pieniądze, czy nie jest tak, że wszysvcy już wiedzą ile kto
        zarabia i "mówi sobie tak, tylko w myślach, ja się staram, biegam do utraty
        tchu, a ten takiowaki stoi na boisku, nie wypluwa płuc, a zarabia trzy razy
        więcej, niż ja, więc i ja sobie postoję". Czy czasem nie jest "coś ns rzeczy"?
        W dzisiejszych wypowiedziach po meczu, Pan Broniszewski potwierdził swoimi
        słowami to, co na tym forum wielu pisało. Na drugą ligę wystarczy nauczyć i
        egzekwować z żelazną dyscypliną grę wyuczonymi schematami, wg. Pana
        Broniszewskiego "książkowymi". Tu nasuwa się pytanie, czy zawodnicy Zielonych
        są analfabetami, bo to jak zawodnicy Świtu "ogrywali" lub jak kto
        woli "ośmieszali" Naszych, to ja więcej już nie chciał bym oglądać. Panowie
        zawodnicy: grać i biegać z większą werwą i ochotą. Jak Wam jescze coś
        przeszkadza, lub czegoś brakuje, to "puśćcie farbę" i powiedzcie "O CO CHODZI".
        Do tych co "mieszają" potrafimy przemówić, tak żeby Oni zrozumieli. Ja mam
        propozycję, rzeczywiście pora już dać szansę Gałczyńskiemu, bo Grzanka gra
        strasznie. Ja na 100% byłbym gorszy, ale taki Gałczyński to chyba na dzisiaj
        jest lepszy. Reasumując, Panie trenerze czekamy na zmiany w wyjściowym
        składzie, w kolejnym meczu.
    • Gość: sas Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:44
      mam nadzieje ze z taka gra to spadniecie do 3 ligi,,heheh
    • Gość: BROŃ 1926 RADOM Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:50
      JEST III LIGA NA STRUGA JEST III LIGA JEEST III LIGA NA STRUGA JEST III LIGA !!!
      JEST III LIGA NA STRUGA JEST III LIGA JEEST III LIGA NA STRUGA JEST III LIGA !!!

• Gość: gela Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:58
        dla was to marzenie a dla nas czarny scenariusz
        dziwne to życie
      • Gość: BUHAHA Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.udn.pl 18.04.05, 13:23
        LEPIEJ 3 NIZ PIATA BUHAHAHA
        • Gość: kibic Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: 80.249.4.* 18.04.05, 13:43
          Dziękujemy, dziękujemy buahahahaha !!!
    • Gość: fifi Re: II liga: Radomiak - Świt 0:2 IP: *.radom.pilicka.pl 19.04.05, 21:48
      no grali niezle
      i tak sie utrzymamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka