Dodaj do ulubionych

II liga: Radomiak - Piast, niedziela godz. 15.30

IP: *.aei.ca 05.05.05, 19:21
Tak to bedzie bardzo emocjonujacy pojedynek. Ja zycze Radomiakowi zwyciestwa
z calego serca!!!!!. Mysle ze atut wlasnego boiska oraz wspaniala radomska
publicznosc pomoga Zielonym w zwyciestwie. Pilkarze nie moga tego meczu
odpuscic a musza grac z determinacja, zacietoscia i polotem. Mysle, ze trener
Broniszewski ulozy madry plan taktyczny i jezeli pilkarze go zrealizuja to
kolejny raz bedziemy swiadkami wiwatow i radosci na stadionie przy ulicy
Struga. Radomiak ma szanse opuscic strefe barazowa ale do tego potrzebne sa
zwyciestwa. Juz nie raz pilkarze udowodnili nam, ze moga zwyciezyc trudnego
przeciwnika. Tak wiec Radomiak do boju i pokaz nam jak zwyciezasz Piasta!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Ronin! pozdrawiam IP: *.rutex.slask.pl 05.05.05, 20:39
      bede mial okazje wspomoc radomiaczka moim dopingiem na Struga. mam nadzieje ze
      nie bede musial sluchac samego siebie co tuz obok gołębnika zdarza sie czesto
      ale caly stadion bedzie huczał!
      • Gość: Ronin mk pozdrawiam!!! IP: *.aei.ca 06.05.05, 02:01
        Oj bedzie stadion huczal na vabank!!!!! I zapewne przyjdzie rekordowa ilosc
        kibicow. Radomiaczek MUSI ograc Piasta bo nie ma innego wyjscia. Musi sie do
        nich zblizyc punktami. Mamy szanse wyjsc ze strefy barazowej ale to wszystko
        jest w rekach tzn w nogach naszych pilkarzy.
        MK dopinguj glosno i nie zaluj gardla!!!! Powinno byc dobrze i ja w to wierze.
        Bede dzwonil z Montrealu na komorke do Radomia do mojego znajomego w trakcie
        meczu i bede na biezaco wiedzial jak jest.
        • Gość: Radek Warszawa też pozdrawia IP: *.prezydent.pl / 217.153.190.* 06.05.05, 10:14
          Wprawdzie nie jestem kibicem Radomiaka, ale ze starych dobrych czasów (połowa
          lat 80. ) mam dobre zdanie o Waszym klubie i nie tylko. Będąc w delegacji byłem
          w tej rundzie na 1 meczu Radomiaka (Polkowice) i widać ten głód dobrej piłki,
          ci wszyscy goście wiszący na płotach, latarniach, stojący pod stadionem i
          SŁUCHAJĄCY....Ujmuje... Wygrywajcie te najbliższe mecze, bo ostatnie 4 kolejki
          są bardzo ciężkie - chociaż jeśli liderzy będą pewni awansu, to i nie będą
          walczyć z taką desperacją
    • Gość: T@T Ja też będę dopingował Radomiaka ! IP: *.chello.pl 05.05.05, 21:53
      Ronin jak Ty to robisz, że pisząc Swe teksty z dalekiej Kanady, Wiesz
      kiedy "wejść" na forum i być pierwszym. Ja już wiele razy pisałem, więc nie
      będę się powtarzał. Cały problem ze skutecznością w grze Radomiaka tkwi w
      psychice zawodników. Jak będą pozytywnie "naładowani" i będą grać z
      zaangażowaniem, walcząc o każdą piłkę, to nie będzie żle, ale niech tylko na
      chwilę odpuszczą Ślązakom to może się to bardzo żle dla Radomiaka skończyć. Ja
      mieszkałem przez cztery lata, podczas studiów, w Gliwicach, więc mentalność i
      zawziętość Ich znam. Zawodnicy Radomiaka napewno to doskonale wiecie, ale
      pozwoę sobie przypomnieć: pełna koncentracja, wychodzenie do każdej piłki,
      asekuracja "za kolegę" i powinno się udać odesłać Piasta do domu z Ich
      przegraną. Życzę zawodnikom i trenerowi Broniszewskiemu Sukcesu.
      I to by było na tyle!
      • Gość: mk ja od 4 lat mieszkam na Slasku IP: *.rutex.slask.pl 05.05.05, 22:30
        a mentalnosc Slazakow znam o wiele dluzej, bardzo ich lubie i cenieaale moje
        ZIELONE serce bije tylko dla RADOMIACZKA, wiec T@T zapraszam na lewo od budki
        spikera patrzac na basen,moze sie poznamy...
        • Gość: Maldini Re: ja od 4 lat mieszkam na Slasku IP: *.udn.pl 05.05.05, 23:26
          A ja nie będę na meczu bo mam swój do tego debiu w roli trenera seniorów Sokoła.
          mk Ronin T@T pozdrawiam

mk proszę o smsy do przerwy i po przerwie z wynikiem.
          • Gość: Ronin Maldini pozdrowionka!!! IP: *.aei.ca 06.05.05, 03:00
            Ja tez sila rzeczy nie bede na meczu ale sercem bede w Radomiu na trybunach
            przy ulicy Struga!!!! Tak wiec Maldini trzymajmy mocno kciuki za naszego
            Radomiaczka!!!!! Bo ten mecz to walka o wyjscie ze strefy barazowej i dlatego
            jest to bardzo wazny mecz dla Zielonych!!!! Mysle, ze MKS Mlawa juz sie nie
            bedzie liczyla w tych rozgrywkach bo sponsor skonczyl dawanie pieniazkow i sa
            jakies klotnie w druzynie i zapewne Mlawa i na pewno RKS Radomsko razem poplyna
            do III-ciej ligii....
            Nara Maldini,
        • Gość: T@T Re: ja od 4 lat mieszkam na Slasku IP: *.chello.pl 07.05.05, 00:13
          "MK" dobra, przyjmuję propozycję aby się spotkać, będę w przerwie pod budką
          spikera, tak jak Ty nazwałeś tę budowlę, a jak nazywają inni "pod gołębnikiem",
          z lewej strony. Jam brunet szpakowaty ze szpakowata brodą. Podczas meczu wolę
          być po drugiej stronie, tam trochę spokojniej. Ale jakby bardzo padało to może
          mnie nie być na meczu. Do zobaczenia.
      • Gość: Ronin Re: Ja też będę dopingował Radomiaka ! IP: *.aei.ca 06.05.05, 02:25
        Kolego T&T, faktycznie nieraz mi sie uda wejsc na forum jako "pierwszy". Po
        prostu jak juz jestem na internecie to klikam od czasu do czasu na witryne
        gazeta/radom i jak jest nowy artykul to wpisuje pod nim moje "trzy grosze" i
        tak to wyglada. Teraz jak pisze te slowa to Ty sobie smacznie spisz bo w Polsce
        jest 2:25 a u mnie 20:25 jeszcze w czwartek.
        Tak zgadzam sie z Toba, ze bardzo wazny jest czynnik psychiczny i wola
        zwyciestwa i nie pekanie przed przeciwnikiem nawet teoretycznie silniejszym.
        Determinacja, koncentracja, przebojowosc to cechy zwycieskiej druzyny. I
        Radomiak je posiada. Tylko, ze czasami cos nie wychodzi. Ale wlasnie po to jest
        trener, zeby wszczepil w zawodnikow ten pozytywny element psychiczny. Pan
        Broniszewski to fachowiec i wie jak zmobilizowac zespol do wytezonej pracy.
        Bedzie to specyficzny mecz i wygra ten zespol, ktory zaprezentuje bardziej
        dojrzaly i skonsolidowany futbol. Oby to byl nasz Radomiaczek!!!!!!!
        • Gość: Trendy Mecz będzie zacięty, to jest pewne ! IP: 217.17.35.* 06.05.05, 08:41
          Jest mi niezmiernie przyjemnie, że na "naszym" forum trwa kulturalna wymiana
          poglądów, bez wulgaryzmów i wzajemnych połajanek. Wykrystalizowała się pewna
          grupa forumowiczów, która nie wdawała się w jakieś "pyskówki" z pseudokibicami
          z Kozienic i Kielc i myślę, że brak odpowiedzi, na Ich zaczepki szybko ostudził
          Ich temperamenty. Ja osobiście nie mam nic przeciwko zespołom MZKS Kozienice i
          Koronie Kolporterowi z Kielc, jak również Ich kibicom. To, że Korona Kolporter
          (zwany Korupterem) ma możnego sponsora, to i na więcej niż na dzisiaj Radomiak,
          mogą sobie pozwolić. Mam Im tego zazdrościć? NIE, NIGDY! Niech awansują do I-
          szej ligi i "zluzują" GKS, czy Odrę Wodzisław, które grają bardzo brzydki, mało
          techniczny futbol. A na pytanie: DLACZEGO? już odpowiadam;, "bo zazdrość jest
          uczuciem negatywnym i nie jest twórcza, a wyzwala tylko negatywne reakcje". Ja
          wybieram optymizm i głęboko wierzę, że jak Radomiak się utrzyma w II-giej lidze
          i nie będzie jakichś sygnałów o tarciach w Zarządzie i wśród zawodników, a
          władze Miasta Radom jeszcze aktywniej będą "współdziałać" z Zarządem, to
          doczekamy się solidnego sponsora i stabilizacji sytuacji finansowej, a więc i
          składu. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów. Tak trzymać Panowie!
          • Gość: mk Re: Mecz będzie zacięty, to jest pewne ! IP: *.kopernik.afraid.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:41
            generalnie tez jestem za kulturalna wymiana zdan na forum, co nie oznacza ze
            (przyznaje sie bez bicia)nie daje sie czasem sprowokowac.ale mam nadzieje ze
            nie bedzie sie to zdarzac czesto. aha a ja tam osobiscie nie lubie Korony i to
            nawet bardzo i wcale nie chce zeby awansowala do pierwszej ligi, ale to temat
            na osobna dyskusje,pozdrawiam forumowiczow.
            • Gość: koroniarz Re: Mecz będzie zacięty, to jest pewne ! IP: 213.199.233.* 06.05.05, 13:25
              a ja tym co lubią Koronę czy nie lubią jej i tym co zycza jej dobrze czy nie
              zycza ,
              szczerze....

niech sie Radomiak utrzyma w II lidze, niech bedzie oponentem w rywalizacji
              pilkarskiej klubów zza miedzy, niech rozrusza Wasze szare i ciche miasto, niech
              sie doczeka sponsora (niekoniecznie Ruch SA)

powodzenia w derbach

• Gość: kibic Re: II liga: Radomiak - Piast, niedziela godz. 15 IP: *.wss.com.pl 06.05.05, 12:44
      Panie trenerze tylko by ta niespodzianka to nie była "przypalona" GRZANKA bo
      bez bramkarza z 12-ką rywali będzie cięzko, nawet jeśli my kibice będziemy w
      trym wypadku 11-ym zawodnikiem. Pozdrawiam i życzę 3 pkt nawet przy skromnym 1:0
    • Gość: Irwin Re: II liga: Radomiak - Piast, niedziela godz. 15 IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 06.05.05, 20:23
      Może to zdziwić mieszkańców Radomia ale z dalekiego acz pięknego Swioujścia
      przesyłamy pozdrowienia dala kibców Radomiaka .Wyjechaliśmy 20 lat temu za
      chlebem ale przy piwie zawsze myślimy o Radomiu.Krytukuję cazęsto sportowców bo
      tak trzeba.
      • Gość: sympatyk Re: II liga: Radomiak - Piast, niedziela godz. 15 IP: *.chelm.mm.pl 06.05.05, 23:39
        To był chyba 1987 rok. Radomiak najpierw w Jastrzębiu przegrał 1:7, a tydzień
        później "rąbnął" u siebie Piasta Gliwice 7:1! Trzy gole Barcza i po dwa Wnuka i
        Woźniaka. Powtórka z historii? Czemu nie!
      • Gość: mk MY TU NA SLASKU TEZ CALY CZAS MYSLIMY O IP: *.rutex.slask.pl 07.05.05, 02:55
        RADOMIU!!!POZDRAWIAMY!
      • Gość: T@T Re: II liga: Radomiak - Piast, niedziela godz. 15 IP: *.chello.pl 07.05.05, 14:47
        Dzięki Ci Irwin, za pozdrowienia, piszę jako jeden ze stałych uczestników
        tych "pogaduszek" a ponadto byłem dwukrotnie na wczasach w Świnoujściu,
        mieszkałem w DW "Goplana", przy Żeromskiego. Latem piękne miasto, a jak tam
        można "wytrzymać" w zimie?
        • Gość: gregor13 Re: II liga: Radomiak - Piast, niedziela godz. 15 IP: *.udn.pl 07.05.05, 16:16
          Qrde, a ja po raz trzeci już w tej rundzie zamiast na mecz, muszę udać się do
          pracy!!! I znowu szlag mnie trafia okrutny. Ale będę nasłuchiwał wieści
          sms-owych. WYGRAMY!!!
    • Gość: marco Re: II liga: Radomiak - Piast, niedziela godz. 15 IP: *.wsh.pl 08.05.05, 18:03
      jaki był wynik
      • Gość: aga Re: II liga: Radomiak - Piast, niedziela godz. 15 IP: *.internet.radom.pl 08.05.05, 18:07
        na interii podają 1:0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka