Dodaj do ulubionych

BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!!

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.05.05, 18:00
Żenada! Panie Wikiński myślałem, że pan, jako młody człowiek, zacznie mówić
coś od siebie. A pan jak nakręcona propagandowa czerwona maszynka! Gdzie
jakieś pokajanie się za kłamstwa przedwyborcze? Mówicie o polityce
programowej a wy co? Mieliście m.in. zlikwidować Senat ale jak okazało się,
że Senat w 90% opanowali bandyci z SLD to zostawiliście swoich darmkozjadów w
spokoju. Przestań szczekać bulgocie a zacznij trochę się kajać. Co za mania
jest w tych czerwonych bucach! Tak jak Putina. On zgnoił Polskę a wy gnoicie
wszystko co nieczerwone! Myślałem, że będzie z ciebie kiedyś równy gość mając
jeszcze na myśli twojego młodego asystenta Nogę ale widzę że wy - jak to
ładnie ujął kiedyś jeden forumowicz - wypijacie to z mlekiem matki!!! Nie
stać was jest przecowstawić się temu politycznemu bandytyzmowi, kolesiostwu i
nepotyzmowi. Na trudne pytania odpowiadasz: a bo u nich nie było lepiej, itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: teleWIDZ Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:55
      Oglądałem.Masz rację.Zero skruchy.Tłumaczen9ie Wikińskiego po krótce wygląda
      następująco: jak oni kradli to nam nie można?Dziennikarz: ale u nich to był
      jednostkowy przypadek.Wikiński: a ilu oni mają członków?Biorąc pod uwagę
      proporcję złodziei, bandytów i malwersantów w naszej partii do ilości członków
      to i tak nie wychodzimy najgorzej.I to mówi pracownik niby naukowy!
      • jacab11 Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! 09.05.05, 21:29
        Tak się składa że znałem Wikińskiego jak był studentem.... Zawsze był bucem, a
        ile wydziałów przeszedł i ile egzaminów opił z np Rektorami to tylko on sam wie.
        Swoją drogą jakie miał on plecy , że tak ślizgał się na studiach.....
        A teraz tacy ludzie reprezentują nas w sejmie.... Wstyd.... pozdr Jaca
        • iga321 Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! 09.05.05, 23:24
          Pan Poseł Wikiński to szlachetny i zasługujący na szacunek człowiek który
          przyczynił się do rozwoju Radomia. Nawet przeciwnicy tak mówią.
          A tobie pseudo lekarzu radzimy przestań leczyć się sam bo diagnoza i recepty są
          błędne.
          Dlaczego ty nie jesteś tak dobrym mężem i tatusiem jak pan Wikiński?
          Wybory to nie poniżanie, nieprawdy i oszczerstwa tylko walka na programy i
          jawne podpisywanie się.
          Właściwe zajęcia olałeś. Szkoda czasu na instruowanie takiego durnia jak ty
          który na to nie zasługuje. Nawet twoja rodzina nie zagłosuje za takim matołem,
          nazwisko i adres twój jest znany. Możesz się nie uczyć, budżet państwa i twojej
          rodziny zaoszczędzi i mieszkańcy Radomia będą lepiej żyć.
          O redaktorze prowadzącym mogę powiedzieć śmiało, że jest to jeden z rasowych
          dziennikarzy
          • Gość: Sekretarz Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.05.05, 07:36

> Pan Poseł Wikiński to szlachetny i zasługujący na szacunek człowiek który
            > przyczynił się do rozwoju Radomia. Nawet przeciwnicy tak mówią.

MOŻESZ PODAĆ PRZYKLADY BO POMIMO SZCZERYCH CHĘCI NIE UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ
            CZEGOKOLWIERK NA POTWIERDZENIE TWOICH JEDYNIE SŁÓW.

> Dlaczego ty nie jesteś tak dobrym mężem i tatusiem jak pan Wikiński?

O KTÓREJ RODZINIE MÓWISZ? O KTÓREJ ŻONIE I DZIECKU?

> Wybory to nie poniżanie, nieprawdy i oszczerstwa tylko walka na programy i
            > jawne podpisywanie się.

SLD JUŻ MIAŁO PROGRAM. POWYŻEJ KTOŚ NAPISAŁ CO M.IN. OBIECYWAŁ. KŁAMSTWA,
            KŁAMSTWA I JESZCZE RAZ KŁAMSTWA POPARTE SOCJOTECHNIKĄ I PROPAGANDĄ W STYLU PRL.

> O redaktorze prowadzącym mogę powiedzieć śmiało, że jest to jeden z rasowych
            > dziennikarzy

W JEDNYM Z TOBĄ SIĘ ZGODZĘ CHOĆ MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE OBSERWUJĄC PANA TYCZYŃSKIEGO
            WIDZĘ ŻE NIE ZE WSZYSTKIMI POGRYWA TAK SAMO. ZABRAKŁO TZW. TRUDNYCH PYTAŃ W
            STYLU MONIKI OLEJNIK. BYĆ MOŻE SŁABO SIĘ PRZYGOTOWAŁ KIEDY WIKIŃSKI ZALEWAŁ GO
            JAKIMIŚ BZDETAMI O BUDŻECIE , PROGRAMIE, KTÓRY NIE ZREALIZOWALI ITP. ZABRAKŁO
            MI PYTAŃ O RADOMIU, O PRZECIWSTAWIENIE SIĘ MILLEROWI, KTÓRY ZABIERAJĄC NAM
            POŁĄCZENIA KOLEJOWE I NIEKTÓRE INWESTYCJE PRZENOSZĄC JE DO ŁODZI JESZCZE
            BARDZIEJ POGRĄŻYŁ RADOM. ALE MOŻE TAKI BYŁ ZAMIAR PANA REDAKTORA ŻEBY DAĆ SIĘ
            WYGADAĆ WIKIŃSKIEMU I ZROBIĆ MU BEZPŁATNY HEPENING.

• Gość: olo Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 08:09
            O której rodzinie Wikińskiego mówisz. O tej obecnie czy o tej poprzedniej?
            Które dziecko masz na myśli? Z obecnego małżeństaw? Z poprzedniego? A może to
            poza małzeńskie?

Wikiński nie interesuje się swoimi dziećmi. Czasami wźmie chłopczyka z
            pierwszego małżeństwa na festyn, gdy jest dużo znajomych aby pokazać że on
            tatuś...
            • Gość: tree Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.udn.pl 10.05.05, 09:01
              Nie chciałbym mieć takiego tatusia...
              • Gość: uchol Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: 80.50.60.* 10.05.05, 14:42
                iga321 - mam wrażenie - zrobiła Was w trąbę. Przecież nikt na poważnie by tak
                nie napisał - chyba, że sam pan poseł lub jego małżonka.
                • Gość: aa Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 17:25
                • Gość: aannii Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 17:32
                  Zastanawia mnie ludzka żarłoczność odnośnie czerpania satysfakcji z plotek i
                  pomówień. żałuję bardzo ,że mieszkam w tak zaściankowym mieście jakim jest
                  Radom. jestem poznanianką i na świat spoglądam z pewną rezerwą i bardzo mocno
                  stąpam po ziemi. Niedługo zrobimy z Wikińskiego bigamistę albo poligamistę
                  tylko po to ażeby dokopać facetowi, który już coś w życiu osiągnął. fakt ,że
                  Wikiński im bliżej wyborów to nie chce zadzierać z prawicą nawet w słusznej
                  sprawię w obronie swoich ludzi. Słucha bełkotu sepleniących się nieuków. Mam
                  nadzieję, że ocknie się z letargu i będzie tym Wikińskim sprzed 5 lat. wiem
                  jedno zazdrość jest głupim doradcą.
                  • Gość: wendy Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.udn.pl 10.05.05, 18:05
                    Słucha bełkotu sepleniących się nieuków
                    -ciekawa parabola myślowa. Kto zna historię studiowania tego pana na naszej
                    najlepszej uczelni ten wie, że orłem z matematyki nie był; o innych zajęciach
                    nie wspomnę.
                    • Gość: a Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 12:20
                      • Gość: aannii Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 12:27
                        Znam tego jegomościa osobiście i w tym momencie nie mówiłam o wykładowcach z
                        WSI , chociaż wiele można im zarzucić np. profesury w ZSRR. Żałuje że słucha
                        niedoudzonych a interesownych swych doradców. większość pracuje
                        społecznie?????!!!Wikiński zatracił się w koleżeńskich układach i układzikach i
                        nie ma pola do kolejnych manewrów. Jako poseł kłania się wszystkim potencalnym
                        wyborcom i obiecuje pomoc w każdej sprawie! Tylko się do niego o coś zwróćcie,
                        to zobaczycie człowieka nic już nie mogącego. Jestem pewna,że przez tż postawę
                        stracił już masę przyjaciół i wyborców. On już nie ma żadnych szans w tych
                        wyborach!!!!!!!!
                      • Gość: prix Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:52
                        Byłem kiedyś u Wikińskiego w biurze poselskim. Ludzi jak na dworcu kolejowym a
                        większość po pomoc w znalezieniu roboty i posad. Wiadomo najczęściej wtedy
                        odnajdują się w tedy starzy, dobrzy kumple ze studiów. To, że nie wszystkim mógł
                        lub nie chciał pomóc to jeszcze nie powód do takich kalumni i grzebania w
                        sprawach osobistych i rodzinnych. Faktycznie Radom to paskudny zaścianek.
                        • Gość: yodanka Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.udn.pl 09.09.05, 22:12
                          Miał problemy z nauką, bo był źle uczony. Poziom tej uczelni spowodował,że
                          Marek miał problemy. To dobry ojciec i mąż, przystojny i intelegentny. Takich
                          nam trzeba w senacie, a jak nie to dobry byłby z niego prezydent miasta za rok.
                          • Gość: leper Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:04
                            Słusznie - wikinski na prezydenta.
    • Gość: ela Re: BEZ MONTAŻU - z Wikińskim!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 23:27
      No to glosujcie na perukarza z pod Grojca Suskiego ,ktory do dzis nie wyjasnil
      smierci swego dyrektora biura Mitana albo na kopaczowa z szydlowca albo na
      innych z poza radomia ,albo na lyzwinska ///barany///
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka