Dodaj do ulubionych

TEATR TAŃCA GONG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:53
Słyszeliście może ?? :) Na dniach radomia ma być premiera. moja znajoma tam
chodzi... i bedzie podobno fajny spektakl - show :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:38
      Gdzie on się mieści?
      • Gość: @ Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:18
        napiszcie cos wiecej o tym
        • Gość: gość Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:58
          Teatr Tańca GONG działa przy Ośrodku Kultury i Sztuki RESURSA OBYWATELSKA.
          Obecnie w przygotowaniach jest spektakl "Powstanie Świata" ( premiera na Gali
          Finałowej Dni Radomia - 3 czerwca 2005 /więc tam raczej nie ma co liczyć na
          jakiekolwiek miejsca.../) ale może jeszcze później będą grali ten spektakl...
          wiecie może coś ?? a może ktoś (jakiś tancerz - aktor) z tego Teatru coś wie i
          tu zagląda ?? Halo ?? !! ??
          • Gość: hil Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:31
            no chyba jednak nikt nic nie wie...
          • Gość: martha Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:50
            A moze chodzi o taniec Go Go?
            • Gość: mm Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:18
              nie !!
              chodzi o teatr tańca GONG !!
              • Gość: gienia Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 25.05.05, 19:18
                a tam jedno i to samo cycki gole i pekniete jeże hahaha
                • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:22
                  no niestety nie usatysfakcjiuje cie... nie ma "golych cyckow itd..." :-/ jest
                  piękny taniec jedynie... :)
    • Gość: kkkkkkkkkkk Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:59
      fajnie, że takie coś powstało, ale szkoda, że nie było jeszcze występów... ktoś
      zna może jakiś repertuar ?????????????????????????????????
      • Gość: żonikl Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 26.05.05, 22:03
        taniec na rurze,taniec go-go,striptease i spanish fly :P
        • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:04
          ale zamulasz
          • Gość: guhy Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.udn.pl 27.05.05, 17:26
            kto prowadzi ten teatr?
            • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 17:41
              nie wiem... jakiś choreograf chyba... ale nie wiem, jak się nazywa... pewnie
              RESURSA ma więcej informacji... więc jak jesteś zainteresowany/a to zadzwoń i
              zapytaj... :)
            • Gość: mała Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:13
              wiem,że ma na imie Michał i jest b. przystojny.TaNczy wspaniale!!!!!
    • Gość: Lucek Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.internet.radom.pl 27.05.05, 23:07
      Gong prowadzi Michał już niedługo się dowiecie więcęj
      • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:08
        ooo prosze napisz coś więcej !!!!!!!!!!!11
    • Gość: lucek Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 13:31
      dzisiaj o 16 próba na sali koncertowej! spróbujcie, może was wpuszczą :)
      • Gość: mała Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:40
        dzisiaj była znowu próba /29.05.2005/.Spektakl wspaniały!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Choreograf gra rolę " ---" ale jeszcze nie zdradzę.Musicie to zobaczyc
        sami.Panie Michale , wielkie brawa!!!!!!!!!!!!!!Radom ma wspaniałego
        choreografa.Gratuluje dyrektorowi Resursy w Radomiu, ze ma takiego CZŁOWIEKA
        rozkochanego w tańcu.Panie Michale wielkie brawa.Życzę Panu i całemu zespołowi
        samych sukcesów.
        • Gość: hil Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:46
          a premiera tuż tuż... 3 czerwca - Koncert Galowy Dni Radomia - godzina 18:00
          Sala Koncertowa UM
          • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:16
            halo! a czy oprócz premiery będą później grali też ?? niech mi ktoś odpowie!!
            • Gość: mała Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:25
              zadzwon do Resursy i zapytaj, powinni wiedzieć
            • Gość: toja Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:21
              będzie bosko !!
    • Gość: Ina Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 30.05.05, 17:26
      koncert galowy tylko dla radomskich VIPów, jak co dobre to tylko dla nich a dla
      reszty radomian kapela podwórkowa
      • Gość: hil Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:44
        dlaczego tylko dla VIPów??
        zwykli szarzy ludzie nie mogą wejść?
    • Gość: fadfff Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.radom.pilicka.pl 31.05.05, 21:30
      wow uwielbiam tańce
      • Gość: toja Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:34
        to zapisz się do gongu, napewno będziesz przyjety
        • Gość: lllll Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:03
          wątpię... pewnie przyjmują tylko takich co mają jakieś pojęcie o tańcu... a poza
          tym pewnie są castingi...
    • Gość: Ina Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 31.05.05, 22:18
      niestety szarz ludzie nie moga iść na koncert galowy, zwróć sie do władz
      radomia z tym pytaniem
    • Gość: Irena Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 01.06.05, 23:27
      Już w piątek (3.06.) w nowym tygodniku dużo informacji na temat Teatru Tańca
      Gong wywiady, zdjęcia.
      • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:14
        a jakie to pisemko ??
    • Gość: Irena Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 02.06.05, 22:11
      W tygodniku 7 Dni Radomskie ukaże się artykuł o Teatrze Tańca Gong. Kupujcie
      już od 3 czerwca 05.
    • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:52
      już dziś premiera !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: toja Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:04
        gala chyba sie juz konczy.Niestety nie dostałam tygodnika, wykupili.Napiszcie
        jak najwiecej o teatrze GONG, jak wypadł.Słyszałam bardzo dobre recenzje o nim
        • Gość: ola Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:52
          byłam dzisiaj na gali w UM w radomiu.Przeżyłam szok.Teatr GONG przerósł moje
          oczekiwania.Wystawił coś wspaniałego!!!!Jako osoba dorosła podziwiam zapał
          choreografa i calego zespołu, Byliście wspaniali.Gratuluję i życzę samych
          sukcesów. Szczęść Boże.
    • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:09
      jejku !! CUUUUUUDO !! kiedy następny spektakl bo musze jeszcze raz zobaczyc
      !!!!!!!!!
      • Gość: fe Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.udn.pl 03.06.05, 23:31
        Ale krypciocha leci spod tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl .
        Ja też byłem: nie tańczyli tylko biegali w kółko. Jeszcze muszą się długo
        uczyć.A poza tym po co w to mieszać jakieś elementy biblijne. Dziewczyny leżą
        na podłodze nogi rozkładają, fajne nawet ale te pomatyczne teksty czytane przez
        dyrektora placówki zgrzytają z tym co widzimy. Taka moda teraz na religię
        przyszła a teksty biblijne czy papieskie to chyba coś więcej. Nie szargajmy
        świętości pod pozorem działań artystycznych. Niech młodzi tańczą a przełożeni
        niech zajmą się swoimi sprawami.Nie ustawajcie w doskonaleniu, mniej nerwowo.
        Nie musicie cały czas tak biegać, bo to męczy was i nas widzów.
        • Gość: hil Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 09:31
          po 1 to był ich pierwszy występ na scenie...
          po 2 to może nie zrozumiałeś o co chodziło w spektaklu... biegali po to chyba,
          żeby przedstawić dany żywioł... a poza tym, jeśli słuchałeś Pana Dyrektora
          Resursy Obywatelskiej jak zapowiadał spektakl, to jest to prolog do spektaklu
          pt.:"Dekalog"...
          • Gość: teen Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.udn.pl 04.06.05, 11:05
            A właśnie. Dlaczego akurat dekalog? Płytkie to i może nie nadużywać tutaj
            dekalogu, a wystarczy nazwać cztery żywioły, wszystkie w tańcu bardzo do siebie
            podobne, bo biegane w takim samym tempie. Dekalog, aby się kurii przypodobać?
            • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:37
              to co było pokazywane na Gali to tylko prolog do całego spektaklu DEKALOG. Taki
              pomysł miał pewnie choreograf, na spektakl właśnie o takiej tematyce i tutaj nie
              ma nad czym dyskutować bo to tylko ich sprawa co będą tańczyć...
            • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:41
              no właśnie o to chodzi że te żywioły nie są podobne... był ogień - dynamiczny,
              później ziemia - statyczna, tańczona nisko, przy podłodze, później woda -
              falująca i układ w metrum na 3/4 i na końcu wiatr - również dynamiczny i zmienny.
              I myślę osobiście, że fajnie, że coś takiego powstało, coś innego...
              I fajnie, że jeszcze są młodzi ludzie, którym się chce... :)
        • Gość: OK!! Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.06.05, 17:08
          a ty "fe", to żeczywiscie jesteś fe, jak wielu z forum. pozwól ludziom coś
          robic i nie neguj wszystkiego ta opinia śmierdzi felietonami pewnego redaktora
          ŻR "zakompleksionego prowincją", któremu najlepiej wychodzi dokopywanie.
          cokolwiek by sie nie zrobiło jest i BE i FE. Po po co sie silić na doping
          lokalnej inwencji twórczej. Po co popierac pierwsze kroki młodzieży która chce
          coś robić w Radomiu, po co chwalić...a może pomóc tworzyć lepszy charakter tego
          miasta. Tak łatwo przecież napluć, wystarczy miec w sobie dużo jadu i śliny i
          zero rozumu.Jak pies ogrodnika.
          • Gość: urke Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.udn.pl 05.06.05, 17:33
            Przeczytałem uwagi fe i uważam,że tam nie ma jadu. To konstruktywna krytyka.
            Rzeczywiście pakowanie wszędzie papieża jest nadużyciem i przbiera często
            karykaturalne kształty. Nie nadużywać tej świętości dla własnych partykularnych
            czy nie daj Boże politycznych celów.
            • Gość: gg Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:29
              "Przeczytałem uwagi fe i uważam,że tam nie ma jadu. To konstruktywna krytyka.
              Rzeczywiście pakowanie wszędzie papieża jest nadużyciem i przbiera często
              karykaturalne kształty. Nie nadużywać tej świętości dla własnych partykularnych
              czy nie daj Boże politycznych celów."

halo halo czy my rozmawiamy o teatrze tańca ??

a poza tym taki był pomysł reżysera na ten spektakl i nic na to nie poradzimy
              już... tak chciał po prostu i tyle... nie ma co dyskutowac... chcial polaczyc
              spektakl w jakis sposob z Biblia i to zrobil...
              mozemy oceniac tylko jak to wszystko wyszlo (chociaz to tylko prolog do "Dekalogu")

a tak poza tym to bez przesady, ale teatr tańca tworzony przez młodzież chyba
              nie ma żadnych politycznych celów... bez przesady...

dodatkowo myślę, że jeżeli już coś istnieje to nie przyczepiajmy się na siłe do
              wszystkiego... Radom to wymarłe miasto i dobrze, że młodzi chcą coś zrobić, coś
              pokazać... oby tak dalej ! Zyczę powodzenia grupie !!

i zgadzam się z "OK!!"
              • Gość: OK! Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.06.05, 21:05
                Dzieki GG Jak Radom ma być wielki to od malutkiego go promujmu pomagajmy tym co
                im sie jeszcze chce, wspierajmy i małymi kroczkami twórzmy a nie tylko negujmy,
                nie plujmy. Niech krytyka będzie twórcza a nie zjadliwa i mająca charakter
                małomiasteczkowych plotkarek na dodatek zazdrosnych, że im sie cokolwiek udało
                a nam ...? nam się po prostu nic nie chce, noa ale gdyby nam się chciało to
                cho!..cho! wsp
    • Gość: hil Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:11
      Z tego co usłyszałam na Koncercie Galowym to we wrześniu ma być premiera
      "Dekalogu" czyli już całego spektaklu... fajnie !!
      • Gość: p Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:12
        Zapraszam na stronę Teatru Tańca GONG: www.teatrtancagong.prv.pl
        • Gość: bartek Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.08.05, 18:57
          Bardzo podoba mi sie wasz pomysł....jest super....
          mam propozycje zróbcie casting w radomskich szkołach...
          myśle że znajdziecie dużo uzdolnionej mlodzieży...
          życze powodzenia i sukcesów...
          • Gość: p Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:40
            dziękujemy :)
            • Gość: p Re: TEATR TAŃCA GONG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:39
              Informacje o naborze do grup tanecznych dostępne są już na stronie Teatru Tańca
              GONG (www.teatrtancagong.prv.pl) i Resursy Obywatelskiej (www.resursa.radom.pl)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka